ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد

اقدام حقوقی پرسپولیس علیه رنگ‌پاشان

باشگاه پرسپولیس اعلام کرد علیه کسانی که روی در ورودی این باشگاه رنگ آبی پاشیدند، اقدام حقوقی می‌کند.
تاریخ انتشار: ۲۲:۱۲ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۴۲۱

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از باشگاه پرسپولیس، بامداد امروز مقابل دفتر باشگاه اتفاقاتی رقم خورد که شیطنت برخی افراد در آن مشهود بود. در همین راستا، کمیته‌های حقوقی و حراستی باشگاه وارد عمل شده‌اند تا به سرعت زوایای پنهان این موضوع مشخص شده و عاملان این اتفاق شناسایی شوند. 


در همین راستا، صبح امروز پلیس امنیت در محل باشگاه حاضر شده و به بررسی فیلم‌های ضبط شده دوربین‌های مداربسته و هم‌چنین یافتن اثراتی از این عمل مجرمانه پرداختند. با توجه به ضرورت شناسایی فوری عاملان این اتفاق شرم‌آور و حفظ امنیت، جلوگیری از صدمه زدن به اموال منقول و غیرمنقول دولتی، ایجاد ترس و وحشت برای کارمندان باشگاه و هتک حرمت به لوگو و نام و نشان پرسپولیس، بدون تردید این پرونده با جدیت مدیریت باشگاه پیگیری می‌شود. 


باشگاه پرسپولیس ضمن محکوم کردن هر رفتاری که باعث ایجاد زمینه‌های توهین به تیم‌های رقیب می‌شود، از هواداران درخواست می‌کند با حفظ آرامش خود، به حل حقوقی این پرونده کمک کنند. بدیهی است با توجه به پیگیری فوری و کامل باشگاه پرسپولیس و کمک همه‌جانبه نیروهای انتظامی و امنیتی، به زودی شاهد دستگیری عاملان این اتفاق شرم‌آور خواهیم بود.

ایسنا

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار