روش‌های ساده برای محافظت از کودکان در برابر مالاریا دود سفید یا سیاه؟/ جهان در انتظار رهبر جدید کاتولیک‌ها پزشکیان: صرفه‌جویی را از دولت شروع کردیم/پنل‌های خورشیدی اولویت اول هشدار قرمز هواشناسی: رگبار، رعدوبرق و بادهای شدید در ۱۱ استان ترامپ: ایران در مهم‌ترین دوران تاریخی خود قرار دارد طوفان دست از سر تهران برنمی‌دارد/ بارش باران و گردوخاک در راه است چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد پرداخت کسورات بازنشستگان همزمان با حقوق ماهانه انجام می‌شود خبری مهم از باشگاه پرسپولیس رسید ! خبر خوش برای خریداران طلا / قیمت طلا ۱۸ عیار امروز ۱۶ اردیبهشت ارزان شد از تکذیب درویش تا تایید رفیعی؛ پرسپولیس در چنگ «هوادار متمول» بزرگداشت شهدای خدمت در محضر رهبر معظم انقلاب در تاریخ سی ام اردیبهشت ماه دور جدید مذاکرات ایران و آمریکا در راه است/ تاریخ دقیق اعلام شد نحوه توزیع کالا‌ها در طرح کالابرگ + فیلم سورپرایز و خرید بزرگ در پرسپولیس/ حضور غیرمنتظره محبوب برانکو در پرسپولیس

ورود سامانه بارشی جدید بارشی از دوشنبه

ضیائیان گفت: از اواخر روز دوشنبه سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور می‌شود که سبب بارش باران در مناطق شمالی و غربی خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۲۴ - ۲۵ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 13
کد خبر: ۷۷۴۲۸

به گزارش راهبرد معاصر صادق ضیائیان کارشناس هواشناسی با بیان اینکه امشب در ارتفاعات استان های ساحلی خزر بارش پراکنده و خفیف پیش بینی می شود گفت: دریای خزر تا صبح یکشنبه نسبتا مواج است.

او ادامه داد: تا روز دوشنبه در سایر مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت که این پایداری جو در شهرهای صنعتی و پر جمعیت با افزایش غلظت آلاینده های جوی همراه خواهد بود.

ضیائیان توضیح داد:از اواخر دوشنبه و روز سه شنبه سامانه بارشی از سمت غرب وارد کشور می شود که برخی نقاط استان های واقع در شمال غرب، غرب به تدریج دامنه های زاگرس مرکزی و البرز مرکزی را تحت تاثیر قرار می دهد‌.

او اظهار کرد: روز چهارشنبه سامانه بارشی تقویت شده و در مناطق شمال غرب ،غرب، جنوب غرب، استان های واقع در دامنه های البرز مرکزی سبب بارش باران و رعدو برق می شود و در ارتفاعات و نقاط سردسیر بارش برف انتظار می رود.

ضیائیان با تاکید بر اینکه روز پنجشنبه علاوه بر دامنه های البرز مرکزی، شمال شرق کشور متاثر از این سامانه خواهد شد گفت: شدت بارش در روزهای چهارشنبه و پنجشنبه در استان های واقع در غرب و در دامنه های زاگرس مرکزی و البرز مرکزی است.

او بیان کرد: روزهای دوشنبه و سه شنبه در غرب و جنوب غرب کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد و در برخی نقاط خوزستان، کرمانشاه و ایلام گرد و  خاک پیش بینی می شود.

ضیائیان اظهار کرد: روزهای سه شنبه و چهارشنبه وزش باد گرم جنوبی در استان های ساحلی خزر و اردبیل رخ خواهد داد که پیامد آن ذوب برف و احتمال وقوع بهمن در دامنه های البرز مرکزی است.

ضیائیان درباره  وضعیت آب وهوای تهران هم گفت: آسمان تهران فردا صاف تا کمی ابری است و بیشترین دمای هوا به ۱۹ درجه و کمترین آن به ۸ درجه می رسد.

باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده