پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد تصادف مرگبار در محور دهلران با ۳ فوتی و ۵ مجروح نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند استقلال دست روی لژیونر معروف گذاشت اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم قرعه‌کشی لیگ یک فوتبال انجام شد + جزئیات نتایج تغذیه‌ای که احتمال ابتلا به بیماری‌ها را در سالمندی کاهش می‌دهد

سندی که جانشین شفر در استقلال را مشخص می‌کند!

تیم فوتبال استقلال روز گذشته در دیدار پسا دربی خود به مصاف سایپا رفت و با توجه به شکست مقابل پرسپولیس، همه انتظار برد از تیم شفر داشتند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۵۸

به گزارش راهبرد معاصر ،تیم فوتبال استقلال روز گذشته در دیدار خود به مصاف سایپا رفت، مسابقه با سوت داور آغاز شد اما همه چیز طبق انتظارات پیش نرفت. آبی‌ها یکی پس از دیگری فرصت‌ها را از دست دادند تا شفر در کنار زمین سردرگم شود. دقیقۀ 64 بازی بود که فرهاد مجیدی به سمت سرمربی آبی‌پوشان رفت تا اجازۀ ورود فرشید اسماعیلی را از او بگیرد. لازم به ذکر است که اسماعیلی پنالتی حساس مقابل قرمزهای پایتخت را از دست داده بود و به همین دلیل شفر دل خوشی از او نداشت.

 

مجیدی اما پاسخ منفی شفر روبه‌رو شد با چهره‌ای درهم به سمت نیمکت رفت. پس از چند دقیقه باز هم مربی آبی‌ها به سمت شفر رفت و دوباره موضوع ورود اسماعیلی به زمین را مطرح کرد که این بار سرمربی آلمانی اجازۀ این تعویض را به او داد.

 

با توجه به شواهد، به نظر می‌رسد در صورت نتیجه نگرفتن شفر در بازی‌های آینده مجیدی جای او را روی نیمکت آبی‌ها بگیرد چرا که بعید به نظر می‌رسد در صورت تغییرات در کادر فنی، مربی محبوب آبی‌ها حاضر به کار در کنار سرمربی دیگری باشد.

ارسال نظر