کاهش ۵۲ درصدی حجم آب سد زاینده‌رود آغاز ثبت نام جدید خودرو‌های وارداتی واریز عیدی بازنشستگان تأمین اجتماعی به پایان رسید وضعیت بحرانی سد کرج؛ فقط ۸ درصد سد پر است آغاز دور سوم پیش‌فروش سکه ۱۴۰۴ از شنبه فرزین: تمام اولویت‌های ارزی دستگاه‌های مختلف را تا پایان سال با سرعت تامین می‌کنیم ۱۶ هزار تن میوه و ۱۲۰۰ تن خرما ذخیره شد توزیع برنج در شبکه رسمی قطع می‌شود؟ ۳۳ شرکت غیرمجاز فروش بلیت هواپیما تعلیق شد واکنش دیوان محاسبات به اظهارات وزیر راه مبنی بر اینکه موجودی ما صفر است: موجودی حساب‌های این وزارتخانه بیش از ۲۰ هزار میلیارد تومان است حداکثر قیمت مصرف‌کننده هر کیلو برنج داخلی طارم و هاشمی ۱۳۰هزار تومان تعیین شد پرواز لوفت‌هانزا دقایقی پیش در ایران به زمین نشست فرزانه صادق: باید مجوز ایرلاین‌هایی که پاسخگو نیستند باطل شود آماده واریز سود سهام عدالت باشید / جزئیات واریز سود سهام عدالت سبد معیشت خانوار کارگری با احتساب تورم بهمن،۲۴ میلیون و ۳۶۰ هزار تومان تعیین شد

دهقان دهنوی:بازار سرمایه کشور در حال تاریخ سازی است/ دعوت از سرمایه‌گذاران خارجی

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار، از بازیگران و سرمایه گذاران خارجی برای حضور و مشارکت فعال در بازار سرمایه ایران دعوت کرد .
تاریخ انتشار: ۲۰:۰۰ - ۲۷ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 15
کد خبر: ۷۷۶۶۷

به گزارش راهبرد معاصر محمد علی دهقان دهنوی در کنفرانس بین‌المللی تأمین مالی که با "رویکرد علمی برای رویارویی با مسائل اقتصادی" برگزار شد، گفت: بازار سرمایه ایران در حال حاضر قدرتی است که در سطح ملی و بین المللی باید شناخته شود و ما به عنوان میزبان اعلام می کنیم که هر کاری لازم باشد برای بین المللی شدن این بازار انجام می دهیم.

رئیس سازمانبورس و اوراق بهادار با تاکید بر اینکه بازار سرمایه کشور در حال تاریخ سازی است، افزود: امروز ایران به عنوان عضو آیسکو بخشی از بدنه اصلی تصمیم گیری هاست و با رعایت استانداردهای نظارتی بین المللی، در شکل گیری بازاری شفاف و مقاوم در برابر خطرات گام برمی دارد .

 دهقان دهنوی همچنین با اشاره به همکاری های دو جانبه با کشورهای عضو آیسکو خاطرنشان کرد: ما بر تعمیق و توسعه همکاری های سازنده تاکید و با کشورهای آلمان، یونان، عمان و هند در این زمینه رگولاتوری داشته ایم .

وی با برشمردن دیگر تلاش ها و اقدامات ایران در بین المللی شدن بازار سرمایه کشور افزود: عضویت ما در IFC نیز نمونه ای از همکاری ما در زمینه رگولاتوری است. همچنین همکاری ها با OIC نمونه ای از این اقدامات است .

 

رئیس سازمان بورس و اوراق بهادار با بیان اینکه بازار سرمایه کشور در سال گذشته با ۱۰ میلیون بازیگر در اقتصاد ملی ایفای نقش می کرد، افزود: این در حالی است که الان این رقم به بیش از ۵۰ میلیون نفر رسیده است.

 دهقان دهنوی همچنین اظهار داشت: در حالی که سال قبل ارزش تجارت روزانه این بازار حدود ۳۰۰ میلیون دلار بود، در سال جاری این میزان به حدود ۱ میلیارد دلار افزایش یافته است .

وی شانس اول موفقیت در بازار سرمایه را از آن سهامدارانی دانست که علاوه بر اینکه صبوری پیشه می کنند و دید بلند مدت دارند.

خاطرنشان می شود: کنفرانس بین‌المللی تأمین مالی با "رویکرد علمی برای رویارویی با مسائل اقتصادی" امروز با همکاری کانون نهادهای سرمایه‌گذاری ایران برگزار شد.

اقتصاد نیوز

ارسال نظر