سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست بررسی تنش هند و پاکستان و حادثه بندر رجایی در کمیسیون امنیت ملی سرلشکر باقری: نیرو‌های مسلح برای هر شرایطی آمادگی کامل دارند اراذل و اوباش در لیست قرمز مجلس

واکنش فریدون عباسی به خبر بازداشتش در مسکو

فریدون عباسی گفت: به جهت اینکه نام من سال‌ها قبل در میان دانشمندان هسته‌ای ایران از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی به سازمان ملل ارسال شده بود، تنها برای دقایقی روند چک و تایید گذرنامه با تاخیر همراه شد.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۱ - ۲۸ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 16
کد خبر: ۷۷۷۱۹

به گزارش راهبرد معاصر؛ رییس کمیسیون انرژی مجلس ضمن تکذیب شایعات منتشر شده در فضای مجازی تاکید کرد: ادعای بازداشت من در فرودگاه مسکو کذب محض است و فقط برای تخریب سفر هیئت پارلمانی مجلس به مسکو، صورت می‌گیرد.

 

فریدون عباسی گفت: به جهت اینکه نام من سال‌ها قبل در میان دانشمندان هسته‌ای ایران از سوی آژانس بین المللی انرژی اتمی به سازمان ملل ارسال شده بود، تنها برای دقایقی روند چک و تایید گذرنامه با تاخیر همراه شد.

 

وی افزود: وقتی این مسئله ایجاد شد، آقای قالیباف کل هئیت پارلمانی را متوقف کرد تا این مسئله حل شود و این موضوع نیز در فرصت کوتاهی حل شد.

 

عباسی تاکید کرد: نام من در گذشته در فهرست تحریم‌ها قرارداشت و همین مسئله باعث بروز آن مسئله شد که رئیس کمیسیون سیاست خارجی دومای روسیه وقتی به استقبال ما آمد از همین مشکل کوچک و تاخیر ایجاد شده عذرخواهی کرد.

 

وی با اشاره به مذاکرات خود با طرف‌های روس در حوزه‌های مربوط به انرژی گفت: باتوجه به مدیریت خوب این سفر، نشست‌های خوبی انجام شد و بخشی از مشکلات و مسائل که مانع ارتقای روابط به خصوص روابط اقتصادی است شناسایی شد و امیدوارم بتوانیم در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، صنعتی و کشاورزی شاهد ارتقای روابط باشیم.

 

عباسی با تاکید بر اینکه این قبیل شایعات نمی‌تواند از توسعه روابط راهبردی ایران و روسیه بکاهد، از همه خواست در مسائل ملی بدلیل مسائل جناحی، نباید با دروغ و خبرسازی به منافع ملی ضربه زد.
منبع: خبرگزاری خانه ملت

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار