وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد سفارت ایران: همسویی انگلیس با سیاست‌های آمریکا تنها دیوار بی‌اعتمادی را تعمیق می‌کند فوری/ حمله موشکی آمریکا به نفتکش ایرانی در نزدیکی جزیره خارگ آمریکا ۲۷ شرکت هواپیمایی ایرانی را تحریم کرد کره جنوبی: تیمی را برای ارزیابی شرایط تنگه هرمز به خاورمیانه اعزام کرده‌ایم جدیدترین ادعا‌های ترامپ علیه ایران ترکیه تجهیزات و نیروی نظامی به شمال عراق اعزام کرد

گاف جدید بایدن درباره واکسن کرونا

گاف جدید بایدن درباره واکسن کرونا رئیس‌جمهور آمریکا در تازه‌ترین اشتباه خود اعلام کرد زمانی که او به کاخ سفید آمد، واکسن کرونایی وجود نداشت.
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۷ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۸۴۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ رئیس جمهور آمریکا در تازه‌ترین گاف خود گفت زمانیکه پا به کاخ سفید گذاشته است، واکسن کرونایی وجود نداشته است.

 

رئیس جمهور آمریکا که در ۲۱ دسامبر ۲۰۲۰ اولین دوز واکسن کرونا ساخت شرکت فایرز و در ۱۱ ژانویه دوز دوم را دریافت کرد، در مصاحبه‌ای گفت: زمانیکه من مسئولیت دولت آمریکا را پذیرفتم، واکسن کرونا وجود نداشت.

 

بایدن در مورد دسترسی به واکسن کرونا گفت که هر آمریکایی که می‌خواهد واکسینه شود تا پایان ژوئیه سال جاری می‌تواند آن را دریافت کند.

 

او توصیه کرد اگر می‌توانید واکسن بزنید، هر زمان که آن را دریافت کردید، اقدام کنید.

 

بایدن گفت که شهروندان رنگین پوست باید در اولویت دسترسی به واکسن قرار بگیرند، زیرا به گفته وی آن‌ها نسبت به سفیدپوستان درصد کمتری واکسن دریافت کرده اند. وی تاکید کرد معلمان نیز در باید در فهرست اولویت بندی شده قرار گیرند.

 

رئیس جمهور آمریکا نسبت به اینکه واکسن‌های مختلف موجود در حال حاضر به اندازه کافی در برابر برخی از سویه‌های جدید کرونا موثر است یا خیر، ابراز نااطمینانی کرد. دانشمندان آمریکایی قبلاً در مورد کارایی واکسن‌های موجود در مقابله با سویه‌های جدید ویروس کرونا ابراز نگرانی کردند.

 

بایدن هنگام تحویل دولت خود در ۲۰ ژانویه وعده داد که ۱۰۰ میلیون واکسن کرونا را تا صدمین روز فعالیت خود در اختیار مردم قرار می‌دهد. بنا به گزارش مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری‌های آمریکا، تا روز پنجشنبه نزدیک به ۴۰ میلیون آمریکایی دست کم یک دوز واکسن ویروس کرونا دریافت کرده اند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار