قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ

تعامل مجلس و دولت برای تثبیت قیمت کالاهای اساسی در ۱۴۰۰

عضو کمیسیون تلفیق بودجه 1400 با بیان اینکه پیش از این دولت مدعی بود اگر ارز ترجیحی حذف شود کالاهای اساسی گران خواهد شد، گفت: لذا مجلس در تعامل با دولت تصمیم گرفت فعلا این ارز حذف نشود اما در مقابل دولت هم باید به حرف خود یعنی اینکه کالاهای اساسی در ۱۴۰۰ گران نمی شود پایبند باشد و مجلس قطعا این مسئله را پیگیری خواهد کرد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۴۲ - ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 February 17
کد خبر: ۷۷۹۱۳

به گزارش راهبرد معاصر احمد امیرآبادی فراهانی امروز (چهارشنبه) در جمع خبرنگاران درباره موضوع ارز ۴۲۰۰ تومانی که در مصوبه قبلی کمیسیون تلفیق حذف شده بود، اظهارکرد: شخص رییس جمهور و اعضای کابینه به شدت نسبت به این مصوبه قبلی کمیسیون تلفیق انتقاد کرده و آن را عامل گرانی می دانستند.

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه این ارز تاکنون نتوانسته به هدف اصلی خود یعنی جلوگیری از گرانی سفره مردم نرسیده است و باعث بروز مفاسدی شده است  تصریح کرد: با این حال مجلس تصمیم گرفت در راستای تعامل با دولت، فعلا ارز ترجیحی را حذف نکند اما در عوض مطابق تاکید و ادعای دولت، کالاهای اساسی مانند گوشت، مرغ، تخم مرغ، لبنیات و روغن نباید از قیمت مصوب متناسب با نرخ ارز ترجیحی تجاوز کند.

نماینده مردم قم در مجلس تاکید کرد: اکنون که با خواسته دولت موافقت شده، تاکید مجلس این است که دولت باید به حرف خود پایبند باشد و لذا در سال ۱۴۰۰ نباید شاهد افزایش قیمت این کالاها باشیم.
 
امیرآبادی همچنین اظهارکرد: به همین منظور کمیسیون تلفیق تصویب کرد کمیته ای در دولت وظیفه کنترل قیمت این کالاها را برعهده داشته باشد تا اطمینان حاصل کنیم که این ارز به سفره مردم می رسد و معیشت مردم دستخوش گرانی کالاهای اساسی نخواهد شد.

ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار