دستور ویژه وزیر آموزش و پرورش برای پیگیری حقوق دانش‌آموزان سنندجی عزل مدیر آموزش و پرورش ری درپی پرونده تعرض به دانش‌آموزان جزئیاتی از پرونده تعرض یک معلم به دانش‌آموزان در شهر ری نیسان آبی رکورد دار واژگونی در روز‌های بارانی/جایگزینی گاردریل‌ها با نیوجرسی در بزرگراه‌های پایتخت اصلاح آیین‌نامه تغذیه دانشجویان/اختصاص ۴ همت به حوزه تغذیه پلیس: آزارگر زنان تهرانی دستگیر شد + عکس متهم توقیف ۱۱ فروند قایق شوتی حامل سوخت قاچاق در خلیج فارس واریزی حقوق معلمان و فرهنگیان با احکام جدید / میزان افزایش حقوق معلمان آسمانی ابری تا نیمه ابری برای تهران تا ۵ روز آینده تمدید مهلت ثبت‌نام در آزمون‌های ورودی مدارس استعداد‌های درخشان و نمونه دولتی بارش باران در اغلب استان‌ها تا اواسط هفته کشف توله شیر وحشی و مار‌های پیتون و کبری در یکی از مناطق مسکونی تهران + عکس رئیس سازمان محیط‌زیست: پروژه قانونی به نام ‎ «پتروشیمی میانکاله» وجود ندارد بیماری‌هایی که مانع سفر حج هستند ماجرای حضور زن نیمه برهنه در بانک اصفهان چه بود؟

از برگزاری جشن‌های طلاق تا پیامدهای آن

جشن طلاق از مراسم‌هایی است که این روزها برای اعلام پایان زندگی زوجین، به شکل‌های گوناگون توسط برخی خانواده‌ها برگزار می‌شود، این درحالیست که برخی از کارشناسان حوزه خانواده معتقدند که این جشن‌ها می‌تواند عواقب منفی متعددی را به همراه داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۹۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، این روزها برگزاری «جشن طلاق» یکی از رسومات بیگانه‌ای است که در ایران و توسط برخی زوجین به عنوان مراسم لاکچری و خاص برگزار می‌شود. در همین راستا برخی کارشناسان درباره برگزارکنندگان این جشن‌ها و پیامدهای برگزاری آن به نکاتی اشاره کرده‌اند:

۱- جشن‌های طلاق هیچ گاه نمی‌توانند عذاب‌ها و رنج‌های وارد شده بر زوج طلاق گرفته را از ذهن و یاد آنها پاک کنند.

۲- مردم به واسطه این جشن‌ها همیشه از واقعیت و زندگی خود دوری می‌کنند. سردرگمی‌های روحی متعدد باعث می‌شود افراد دست به برگزاری جشن‌های خاص بزنند، این جشن‌ها همیشه در مدتی مقطعی شکل می‌گیرند و فاقد ریشه هستند.

۳- برخی از جشن‌های نوظهور به دلیل چشم و هم چشمی افراد و به رخ کشیدن دارایی‌ها شکل می‌گیرد.

۴- افرادی که همیشه به شاد بودن تظاهر می‌کنند و جشن‌های نوظهور بی‌منطق برگزار می‌کنند را می‌توان در دسته افرادی به شمار آورد که درگیر اختلالات روانی هستند.

۵- جشن‌های خاصی مانند جشن طلاق از جمله رویدادهایی هستند که می‌توانند عواقب منفی متعددی را به همراه داشته باشند.

۶- فردی که جشن طلاق برگزار می‌کند به واسطه این جشن سعی می‌کند تمام توجه اطرافیان خود را به عمل خود معطوف کرده و به نوعی توجه دیگران را جلب کند.

۷- عموماً «جشن‌های طلاق» توسط خانواده‌هایی برگزار می‌شود که مراسم‌های ازدواج‌شان را با تجملات افسارگسیخته  شروع کرده‌اند.

۸- جامعه عفیف اسلامی ایران مراسم‌های مرتبط با جشن طلاق را تأیید نمی‌کند.

۹- جشن‌های طلاق به صورت نوعی بدعت در حال ورود به جامعه است و لازم است برای جلوگیری از افزایش مراسم‌های غربی همه مراسم‌های پیرامون ازدواج را برای آگاهی به جامعه عرضه کنیم.

۱۰- افزایش دشمنی، احساس بدبینی نسبت به اطرافیان، مسدود شدن راه بازگشت زوجین به زندگی و ایجاد احساس بغض و کینه از آثار برگزاری جشن‌های طلاق است.

۱۱- برگزاری جشن‌های طلاق راه بازگشت مجدد زوجین به زندگی را برای همیشه کور می‌کند.
ارسال نظر