از برگزاری جشن‌های طلاق تا پیامدهای آن-راهبرد معاصر
رکورددارترین نام برای دختران ایرانی اعلام شد همسر مالک شرکت موبایل موسوی آمل بازداشت شد قاضی پرونده چای دبش: پاسخ بانک‌های شاکی به استعلام‌ها متناظر با سوالات دادگاه تنظیم نشده است بریز و بپاش میلیاردی متهمان پرونده رضا‌یت خودرو با پول مردم کلاس‌های جبرانی دانشگاه‌ها چگونه تشکیل خواهد شد؟ یازدهمین دادگاه چای دبش برگزار شد / تفهیم اتهام به یک متهم دیگر پرونده ساعت آغاز فعالیت مدارس چهارمحال و بختیاری اعلام شد مدارس ۱‌۱ شهرستان کرمانشاه فردا تعطیل شد کدام شغل‌ها در آینده با افزایش تقاضا روبه رو می‌شوند؟ فردا آخرین مهلت ثبت‌نام در نوبت اول کنکور ۱۴۰۴ / ثبت‌نام ۵۶۰ هزار نفر بلاتکلیفی ۱۶ میلیون دانش آموز برای روز شنبه یکم دی ماه ۱۴۰۳ توضیح دانشگاه علامه طباطبایی در خصوص حواشی برگزاری جشن یلدا  امکان تعطیلی کلاس درس بعد از امتحانات نوبت اول  هواشناسی ایران ۱۴۰۳/۹/۳۰؛ تشدید فعالیت سامانه بارشی در کشور ورود سامانه بارشی به کشور از امروز / یلدای برفی در استان‌های غربی

از برگزاری جشن‌های طلاق تا پیامدهای آن

جشن طلاق از مراسم‌هایی است که این روزها برای اعلام پایان زندگی زوجین، به شکل‌های گوناگون توسط برخی خانواده‌ها برگزار می‌شود، این درحالیست که برخی از کارشناسان حوزه خانواده معتقدند که این جشن‌ها می‌تواند عواقب منفی متعددی را به همراه داشته باشد.
تاریخ انتشار: ۱۹:۳۳ - ۱۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 04
کد خبر: ۷۷۹۳
به گزارش  راهبرد معاصر ، این روزها برگزاری «جشن طلاق» یکی از رسومات بیگانه‌ای است که در ایران و توسط برخی زوجین به عنوان مراسم لاکچری و خاص برگزار می‌شود. در همین راستا برخی کارشناسان درباره برگزارکنندگان این جشن‌ها و پیامدهای برگزاری آن به نکاتی اشاره کرده‌اند:

۱- جشن‌های طلاق هیچ گاه نمی‌توانند عذاب‌ها و رنج‌های وارد شده بر زوج طلاق گرفته را از ذهن و یاد آنها پاک کنند.

۲- مردم به واسطه این جشن‌ها همیشه از واقعیت و زندگی خود دوری می‌کنند. سردرگمی‌های روحی متعدد باعث می‌شود افراد دست به برگزاری جشن‌های خاص بزنند، این جشن‌ها همیشه در مدتی مقطعی شکل می‌گیرند و فاقد ریشه هستند.

۳- برخی از جشن‌های نوظهور به دلیل چشم و هم چشمی افراد و به رخ کشیدن دارایی‌ها شکل می‌گیرد.

۴- افرادی که همیشه به شاد بودن تظاهر می‌کنند و جشن‌های نوظهور بی‌منطق برگزار می‌کنند را می‌توان در دسته افرادی به شمار آورد که درگیر اختلالات روانی هستند.

۵- جشن‌های خاصی مانند جشن طلاق از جمله رویدادهایی هستند که می‌توانند عواقب منفی متعددی را به همراه داشته باشند.

۶- فردی که جشن طلاق برگزار می‌کند به واسطه این جشن سعی می‌کند تمام توجه اطرافیان خود را به عمل خود معطوف کرده و به نوعی توجه دیگران را جلب کند.

۷- عموماً «جشن‌های طلاق» توسط خانواده‌هایی برگزار می‌شود که مراسم‌های ازدواج‌شان را با تجملات افسارگسیخته  شروع کرده‌اند.

۸- جامعه عفیف اسلامی ایران مراسم‌های مرتبط با جشن طلاق را تأیید نمی‌کند.

۹- جشن‌های طلاق به صورت نوعی بدعت در حال ورود به جامعه است و لازم است برای جلوگیری از افزایش مراسم‌های غربی همه مراسم‌های پیرامون ازدواج را برای آگاهی به جامعه عرضه کنیم.

۱۰- افزایش دشمنی، احساس بدبینی نسبت به اطرافیان، مسدود شدن راه بازگشت زوجین به زندگی و ایجاد احساس بغض و کینه از آثار برگزاری جشن‌های طلاق است.

۱۱- برگزاری جشن‌های طلاق راه بازگشت مجدد زوجین به زندگی را برای همیشه کور می‌کند.
ارسال نظر