ازدحام جمعیت مراسم تشییع در بین‌الحرمین را چند ساعت عقب انداخت تغییر زمان برگزاری بزرگداشت رهبر شهید از سوی مکارم شیرازی/ علت چه بود؟ شهادت ۸ نفر از اعضای نیروی هوایی و دریایی ارتش در حمله آمریکا + عکس و اسامی اطلاعیه شماره ۴ آستان قدس رضوی در خصوص مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید پیکر رهبر شهید انقلاب وارد کربلای معلی شد + جزئیات ماجرای انفجار در شهرستان روانسر جزئیات حمله به پزشکیان و عراقچی در مراسم تشییع پیکر رهبر شهید / واکنش مهاجرانی حضور سردار قاآنی در فرودگاه نجف + تصاویر برافراشته شدن پرچم خونخواهی «یا لثارات‌الحسین» در مشهد ایلام چهارشنبه ۱۷ تیرماه تعطیل شد محل تدفین رهبر شهید و اعضای خانواده‌شان کجاست؟ / ماجرای بسته شدن درب‌های حرم رضوی جزییات تعطیلی ادارات چهارشنبه 17 تیر / تهران چهارشنبه تعطیل شد؟ سرلشکر رضایی: ملت ایران همچنان شعار‌های کوبنده خود را علیه دشمنان انقلاب سر می‌دهند علت عدم حضور سیدحسن خمینی در صف اول نماز بر پیکر رهبر شهید مازندران فردا سه شنبه ۱۶ تیر تعطیل است

روحانی: توانستیم درآمدها و هزینه‌ها را مدیریت کنیم

روحانی: توانستیم درآمدها و هزینه‌ها را مدیریت کنیم رئیس‌جمهور گفت:‌ با برنامه ریزی های انجام گرفته در سال جاری بویژه تمهیداتی که در بودجه سال ۱۳۹۹ دیده شده بود، توانستیم درآمدها و هزینه ها را مدیریت کنیم.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 21
کد خبر: ۷۸۳۲۳

به گزارش راهبرد معاصر؛  دویست و پنجمین جلسه ستاد هماهنگی اقتصادی دولت صبح یکشنبه برگزار و در این جلسه وزیر راه و شهرسازی که به نمایندگی از طرف رئیس جمهور به استان کهگیلویه و بویر احمد و منطقه زلزله زده سی سخت سفر کرده بود، گزارشی از وضعیت زلزله زدگان ، میزان آسیب و خسارات ، روند امدادرسانی و مداوای مصدومان و اسکان موقت خانواده هایی که خانه هایشان آسیب دیده و همچنین برآورد خسارات وارد شده و برنامه ریزی برای کمک به ساخت منازل تخریب شده، ارائه کرد.

 

پس از ارائه این گزارش، رئیس جمهور بر ضرورت کمک رسانی فوری به زلزله زدگان، جبران خسارت ها و همچنین تسریع در اسکان موقت کسانی که منازلشان در این زلزله خسارت دیده است با توجه به فصل سرما در این منطقه، تاکید کرد.

 

روحانی در ادامه با اشاره به گزارش وزیر راه و شهرسازی درخصوص آخرین وضعیت طرح اقدام ملی مسکن، این طرح را گام بزرگ دولت تدبیر و امید برای تامین مسکن دهک های پایین و متوسط درآمدی جامعه عنوان کرد و با اشاره به روند خوب طی مراحل این طرح ملی و زیر بنایی اظهار داشت: امیدواریم بخشی از واحدهای در دست ساخت این طرح تا پایان این دولت تکمیل و افتتاح شود.

 

روحانی تامین زمین مورد نیاز برای اجرای طرح ملی مسکن از طرف دولت را نقطه قوت این طرح عنوان کرد و افزود: خوشبختانه این طرح با استقبال و مشارکت خوبی از سوی متقاضیان مواجه شده و امیدواریم با برنامه ریزی های درست، مسکن همه ثبت نام کنندگان در زمان مقرر آماده و تحویل شود.

 

رئیس جمهور با اشاره به اینکه زمین مورد نیاز برای ساخت 260 هزار واحد فراهم شده است و مراحل ساخت واحدها در ریل طبیعی خود افتاده است،افزود: توزیع استانی طرح ها نیز متناسب با نیازبوده و پروژه های اجرایی در استان های سیستان و بلوچستان، کرمان و یزد در ماه های آتی به بهره برداری خواهد رسید.

در این جلسه همچنین وزیر امور اقتصاد و دارایی گزارشی از میزان تحقق درآمدهای مشخص شده در قانون بودجه سال 1399 به ویژه از محل وصول مالیات، فروش اوراق و درآمد حاصله از صادرات ارائه کرد.

براساس این گزارش وزیر اقتصاد با اشاره به مالیات وصولی از مالیات دهندگان بزرگ و همچنین وصول مالیات های معوقه، از تحقق بخش عمده درآمدهای مشخص شده در بودجه سال جاری خبر داد.

 

رئیس جمهور در این رابطه تاکید کرد: با برنامه ریزی های انجام گرفته در سال جاری بویژه تمهیداتی که در بودجه سال 1399 دیده شده بود، توانستیم درآمدها و هزینه ها را مدیریت کنیم و این مهم در شرایط جنگ اقتصادی و فشار حداکثری دولت ترامپ حاصل شد که به اعتراف خود آنها، به شکست این سیاست انجامید.

 

روحانی با اشاره به تحقق اهداف بودجه سال جاری در حوزه اصلی درآمدها و هزینه ها، اظهار داشت: برنامه اقتصادی کلان دولت در سال جاری که بودجه نیز در ذیل آن است، براساس واقعیت ها و ظرفیت های اقتصادی کشور تدوین شد و در اجرا نیز محقق گردید./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار