اعلام نرخ مصوب بلیط اتوبوس برای سفر‌های اربعین به مرز چذابه مبلغ و شرایط وام اربعین دانشجویی اعلام شد + جزئیات زمان شارژ کالابرگ الکترونیک دهک‌های چهارم تا هفتم اعلام شد شرایط خرید ارز اربعین در «بله» اعلام شد آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی چند شد؟ دادستان کل کشور: افزایش قیمت برنج در شرایط فعلی به هیچ‌عنوان قابل قبول نیست جزئیات دریافت تسهیلات مسکن کارگری واریز حقوق تیر بازنشستگان از فردا یکشنبه ۲۹ تیر خرید طلای آنلاین شرطی شد + جزئیات قیمت سکه امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / نیم سکه چند شد؟ قیمت طلا امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ / طلای ۱۸ عیار چقدر افزایش داشت؟ عبور مصرف برق از ۸۰ هزار مگاوات / استان‌های پر مصرف کدام‌اند؟ قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو امروز شنبه ۲۸ تیر ۱۴۰۴ + جدول قیمت سکه پارسیان، امروز ۲۸ تیر ۱۴۰۴ آبفا: ذخایر سد‌های تهران در پایین‌ترین وضعیت خود قرار دارد/ مجتمع‌های مسکونی چند طبقه، مخزن و پمپ نصب کنند
دبیر ستاد تنظیم بازار :

برای تامین اقلام پرمصرف عید و رمضان مشکلی وجود ندارد

دبیر ستاد تنظیم بازار با اشاره به ذخایر میوه و نیز ظرفیت تولید کشور برای روغن، شرایط تامین اقلام مورد نیاز ایام عید را خوب توصیف کرد و گفت: در خصوص تامین اقلام پرمصرف برای بازار عید و ایام ماه مبارک رمضان مشکلی وجود ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۲۷ - ۰۳ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 21
کد خبر: ۷۸۳۵۲

به گزارش راهبرد معاصر  عباس قبادی در خصوص نوسانات قیمت در بازار میوه با اشاره به افزایش نرخ ارز گفت: امسال نسبت به سال‌های گذشته، صادرات اقلامی مانند سیب و پرتقال افزایش پیدا کرده است که یکی از دلایل آن افزایش نرخ ارز است که باعث رونق صادرات میوه شده است.

دبیر ستاد تنظیم بازار، تغییرات آب‌وهوایی در برخی از استان‌های تولیدکننده میوه و مرکبات را به عنوان یکی از عوامل کاهش عرضه میوه و ایجاد نوسان قیمتی در این بازار عنوان کرد و افزود: در کنار این عوامل، تغییرات جوی و بارش‌ها نیز موجب ایجاد محدودیت‌هایی در بخش حمل‌ونقل می‌شود که تمام این‌ موارد در میزان عرضه موثر است.

وی در ادامه با تاکید بر وجود ذخایر کافی میوه برای بازار عید و ایام پایانی سال، تصریح کرد: خوشبختانه با توجه به میزان ذخایر خوب میوه، برای تامین و توزیع میوه ایام عید مشکلی وجود ندارد و اقلام پرمصرف این ایام، با قیمت مناسب و به مقدار کافی در دسترس عموم مردم قرار خواهد گرفت.

قبادی با غیرکارشناسی خواندن تاثیر ذخیره‌سازی میوه بر نوسانات اخیر قیمت‌ها، تاکید کرد: خرید و ذخیره‌سازی سیب و پرتقال برای شب عید حدود ۲ ماه قبل انجام شد و این موضوع هیچ ارتباطی به نوسانات قیمتی در روزهای اخیر ندارد؛ از طرفی میزان ذخیره سازی رقمی بین ۳۰ تا ۴۰ هزار تُن است که در مقایسه با تولید چند میلیون تُنی سیب و پرتقال در کشور، رقم بسیار کوچکی است و موضوع ذخیره‌سازی اصلا نمی‌تواند زمینه اختلال در بازار را فراهم نماید.

دبیر ستاد تنظیم بازار در ادامه به موضوع تامین روغن مورد نیاز بازار اشاره کرد و گفت: در کشور روغن به اندازه کافی تولید می‌شود و مردم از بابت تامین روغن و دیگر مایحتاج عمومی خود در ایام پایانی سال و همینطور ماه مبارک رمضان خاطر جمع باشند.

بنا بر اعلام وزارت صنعت ، معدن و تجارت،  وی با بیان اینکه بسیاری از نگرانی‌های جامعه در خصوص تهیه اقلام و کالاهای مورد نیاز، ناشی از شایعات، اخبار غیر مستند و ایجاد بحث‌های روانی است، تصریح کرد: برای ایام پایان سال، هم روغن خانوار و هم روغن صنفی و صنعتی به مقدار کافی تولید و در اختیار مصرف‌کننده و قنادی‌ها قرار می‌گیرد و من درخواست می‌کنم مردم نسبت به شایعات منتشر شده در خصوص کمبود این اقلام نگرانی نداشته باشند؛ طبق گزارشات اعلام شده، ترخیص روغن خام از گمرکات کشور طبق برنامه در حال انجام است و با توجه به ظرفیت خوب تولید روغن که در کشور وجود دارد، هیچ مشکلی برای تامین نیاز بازار وجود ندارد.

دبیر ستاد تنظیم بازار تاکید کرد که سیاست ارز ترجیحی برای کالاهای اساسی از جمله روغن در سال 1400 ادامه خواهد داشت و تاثیر قیمتی متاثر از این موضوع اتفاق نخواهد افتاد.

ایسنا

ارسال نظر
آخرین اخبار