احضار سفیر آلمان در تهران به وزارت امور خارجه ادعای الجزیره: ایران با چین و روسیه رزمایش دریایی برگزار می‌کند توافق اتحادیه اروپا بر سر اقدام علیه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی کرملین: زلنسکی به دعوت پوتین برای سفر به مسکو پاسخ نداده است پاسخ ترامپ به درخواست اردوغان درباره ایران پاکستان: هرگونه استفاده از زور علیه ایران را رد می‌کنیم روبیو: ۴۰ هزار نظامی ما در تیررس موشک‌ها و پهپاد‌های ایران هستند دستیار پوتین: آماده میزبانی از زلنسکی هستیم هاشم الحیدری: حمله به ایران منجر به فوران آتشفشان منطقه می‌شود حزب‌الله عراق درباره مداخله آمریکا در امور داخلی بغداد هشدار داد مقام حزب الله: حمله به ایران آتشفشان منطقه را فعال می‌کند حمایت فرانسه از اقدام خصمانه علیه سپاه پاسداران نشست شورای امنیت سازمان ملل با محوریت جنگ غزه برگزار شد دبیرکل نجبا: در صورت حمله به ایران، عراق تماشاگر نخواهد بود واکنش عراقچی به تهدیدات ترامپ: نیرو‌های مسلح ما انگشت بر ماشه آماده‌اند

مسکو حمله آمریکا به خاک سوریه را محکوم کرد

یک مقام وزارت خارجه روسیه، حمله شب گذشته پنتاگون به خاک سوریه را نقض آشکار حقوق بین‌الملل و غیرقابل قبول دانست و یک سناتور روس نیز گفت که این اقدام آمریکا، تنها وخامت اوضاع در منطقه را افزایش خواهد داد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۴۰ - ۰۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 February 26
کد خبر: ۷۸۸۶۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ "کنستانتین کاساچوف" رئیس کمیته امور بین الملل شورای فدراسیون (سنای) روسیه امروز (جمعه) اعلام کرد که تجاوز نظامی آمریکا به سوریه، تنها باعث افزایش تنش در منطقه خاورمیانه و آسیب رسیدن به روند آغاز شده عادی سازی اقدام واشنگتن و ایران در چارچوب احیای توافق هسته‌ای خواهد شد.

 

این سناتور روس به خبرنگار نووستی گفت: «حوادث عجیبی در حال رخ دادن است که چهار کشور آمریکا، ایران، عراق و سوریه را درگیر می‌کند و تنها یکی از آنها، یعنی ایالات متحده آشکارا از توان نظامی و تحریم علیه سایر کشورها استفاده می‌کند.»

 

یک مقام وزارت امور خارجه روسیه که نامش فاش نشده نیز به این خبرگزاری گفت، مسکو قاطعانه حمله شب گذشته که آمریکا به خاک سوریه انجام داده را محکوم می‌کند و معتقد است که این اقدام نقض ضوابط حقوق بین الملل و اقدامی غیرقابل قبول محسوب می‌شود.

 

پیش از این، پنتاگون اعلام کرد که در نتیجه حمله هوایی آمریکا به منطقه مرزی در سوریه، چند تأسیسات نابود شده است. وزارت دفاع آمریکا یادآور شده که این اقدام در پاسخ به حمله موشکی اخیر به نظامیان آمریکایی و ائتلافی در عراق [اربیل] صورت گرفته است.

 

این مقام روس، با تأکید بر اینکه ایران و سوریه مشترکاً علیه تروریست‌های داعشی در حال مبارزه هستند، ادامه داد: «این حمله به خاک یک کشور مستقل عضو سازمان ملل متحد انجام شده و آشکارا نقض ضوابط حقوق بین الملل و غیرقابل قبول است. اکنون باید مشخص شود که این حملات به چه اهدافی اصابت کرده است.»/ تسنیم

ارسال نظر