تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

توصیه ویژه سردار قاآنی درباره سردار شهید سلیمانی

فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران گفت: در انقلاب اسلامی لازم نیست که ما هیچ چیزی را خارج از واقعیت به داستان و رمان تبدیل کنیم، زیرا حقایق زیادی وجود دارد که می‌توان به آن‌ها پرداخت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۶ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 01
کد خبر: ۷۹۲۳۹

سردار سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در پانزدهمین جشنواره انتخاب کتاب سال پاسداران اهل قلم که صبح امروز دوشنبه در ستاد کل سپاه پاسداران برگزار شد، اظهار کرد: ویژگی پاسداری از انقلاب اسلامی در «پاسداران اهل قلم» موج می‌زند؛ زیرا خیلی‌ها هستند که خوب می‌نویسند، اما در محیط پاسداری وقتی کسی قلم می‌زند، چند موضوع را باید مورد توجه قرار دهد؛ ابتدا اینکه نویسنده باید مطالبی که می‌نویسد در راستای رسالت پاسداری از انقلاب اسلامی باشد.

 

وی ادامه داد: وقتی یک پاسدار با این نگاه وارد میدان نویسندگی و قلم وکاغذ شود، حس ‌می‌کند هر سطری که می‌نویسد، پشتوانه‌ای برای انقلاب اسلامی است؛ انقلابی که با اقتدار پیش می‌رود.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه افزود: اسلام اساساً دین مقاومت است؛ لذا هم حفظ و استمرار و هم تأثیرگذاری آن بر اساس مداری معین است؛ پس تهیه این نوع متن به معنای مقاومت در اصول و پایداری است.

 

سردار قاآنی تأکید کرد: در انقلاب اسلامی لازم نیست که ما هیچ چیزی را خارج از واقعیت به داستان و رمان تبدیل کنیم، زیرا حقایق زیادی وجود دارد که می‌توان به آن‌ها پرداخت.

 

وی اضافه کرد: در انقلاب اسلامی، درباره پاسداری در وادی اسارت هم حرف وجود دارد؛ زیرا در کشورهای دیگر به چنین موضوعی پرداخته نمی‌شود و بیشتر به سایر مباحث می‌پردازند؛ لذا پاسدار اهل قلم اگر بتواند موضوعاتی مانند اسارت را به شیوه‌ای گویا بیان کند، درس‌های بسیاری را می‌تواند بازگو کند.

 

فرمانده نیروی قدس سپاه درباره سپهبد شهید قاسم سلیمانی که امروز خیلی علاقه‌مندی برای نوشتن از او زیاد شده است، گفت: هرکسی که می‌خواهد مطلبی برای شهید سلیمانی بنویسد، باید او را درست تعریف کند، زیرا شهید سلیمانی نیازی به اغراق ندارد؛ در این مدت مطالبی که نوشته شده و حرف‌هایی که درباره او بیان شده است، اشکالات این‌چنینی دارد.

 

سردار قاآنی خاطرنشان کرد: نکته بعدی که باید مورد توجه قرار گیرد، جلوگیری از تحریف واقعیات است؛ تحریف، ایجاد انحراف از تعریف درست نسبت به شهید سلیمانی است.

منبع: باشگاه خبرنگاران

ارسال نظر
آخرین اخبار