اطلاعیه دفتر رهبری در رد اظهارات خلاف واقع درباره نامه رئیس جمهور علم‌الهدی: اربعین قرارگاه بازخوانی درس امام‌شناسی و عبرت‌های عاشوراست پزشکیان: با نیروهای نظامی هماهنگیم/ استعفا نخواهم داد پزشکیان: استعفا نخواهم داد و خواهم ایستاد محسن رضایی: رهبری اجازه امضای تفاهم نامه را دادند / آماده بودیم به اوکراین حمله کنیم/ اجازه باز شدن کریدور دوم در تنگه هرمز را نمی‌دهیم / ضربات شدیدی در جنگ ۱۷ روزه محرم به آمریکا وارد کردیم فرمانده نیروی زمینی سپاه: در کمین گروهک‌های تروریستی و آماده پاسخ قاطعیم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ + جزئیات کامل و اسامی استان‌ها خبر مهم مجلس درباره کالابرگ الکترونیکی/ آخرین تصمیم درباره رقم جدید کالابرگ ببینید | همسر شهید حسین رمضانی در اعتراض به هشتگ «نه به اعدام»: قاتل در آخرین ثانیه به چشمان همسرم نگاه کرد و بنزین ریخت فوری / تعطیلی ادارات خوزستان در چهارشنبه ۱۴ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + جزئیات کامل دورکاری و ساعت کاری جدید نیرو‌های شرکتی در انتظار تصمیم نهایی؛ جلسه مشترک مجلس و مجمع چه نتایجی داشت؟ جزئیات درگیری مسلحانه در خوزستان/ شهادت سومین مأمور در شادگان؛ شمار شهدا به سه نفر رسید محمدباقر قالیباف: شب شهادت رهبری چه گذشت؟ / روایت تصمیم‌گیری در ساعات حساس + فیلم جزئیات بمباران قشم با بمب یک تنی آمریکا؛ افشای نیویورک تایمز از حمله به منطقه مسکونی + تصاویر سپاه: دو نفتکش متخلف در تنگه هرمز هدف قرار گرفتند
محمود میرلوحی، فعال سیاسی اصلاح طلب در گفتگو با راهبرد معاصر مطرح کرد:

اصلاح طلبان باید هزینه نارسایی دولت را بدهند

محمود میرلوحی در خصوص نگاه عمومی جامعه به اصلاح طلبان تصریح کرد: اصلاح طلبان باید هزینه و پاسخ نارسایی دولت را بدهند، می دهند و عذرخواهی هم می کنند که نتوانستند آن طور که باید از آرای آنها حفاظت کنند.
محمود میرلوحی؛ فعال سیاسی اصلاح طلب
تاریخ انتشار: ۰۸:۴۲ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 06
کد خبر: ۷۹۵۹۵
تعداد نظرات: ۱ نظر

شانس اصلاح طلبان در گرو مشارکت بالا است

 

محمود میرلوحی فعال سیاسی اصلاح طلب در گفت و گو با راهبرد معاصر درباره ارایش سیاسی اصلاح طلبان در انتخابات 1400 گفت: در خصوص اصلاح طلبان نهاد اجماع ساز شکل گرفت و تقریباً ساختار آن مستقر شده است. به نظر می رسد، کم کم می توانند وارد بحث های تدوین راهبردها، سیاست و برنامه ها شوند. در دوره های قبل هم این چنین بود که یک ماهی این بخش ها تا به جمع بندی و مذاکره و تدوین برسد، طول می کشد حتی تا بعد از تعطیلات عید نیز بطول می انجامد. جریان اصلاحات کم کم می تواند مواضع و دیدگاه های خود را مطرح کند و به نظر می رسد مراحل استقرار خوب پیش می رود.

 

وی در پاسخ به این پرسش، که برخی براین باور هستند با توجه به عملکرد دولت اصلاح طلبان شانسی برای پیروزی ندارند.تصریح کرد: اصولگرایان این طور دوست دارند عنوان کنند ولی معمولاً نتیجه عکس این شده است. از سال 76 همینطور فکر می کردند ولی مردم تصمیم گیرنده بودند. اگر مشارکت و حضور مردم باشد تجربه نشان می دهد مشارکت از 45 درصد بالاتر برود شانس اصلاحات افزایش می یابد. درست است که دولت موانع و مشکلاتی دارد ولی ریشه این موانع معلوم است و بخش های دیگر نیز در این مشکلات سهیم هستند و جامعه به نظر متوجه شده است.

 

عضو شورای شهر تهران ادامه داد: گاهی اوقات جریان اصولگرایی سعی می کند همه نواقص و تنگناها و گرانی و تلاطم ارز و مشکلات و موانع را متوجه آقای روحانی یا دولت کنند. مردم می دانند دولت کاستی دارد و کاستی این است که رابطه خود را با رای دهندگان و عقبه خود قطع کرده است. شاید این بزرگ ترین اشتباه دولت بوده باشد. اصلاح طلبان باید هزینه و پاسخ نارسایی دولت را بدهند، می دهند و عذرخواهی هم می کنند که نتوانستند آن طور که باید از آرای آنها حفاظت کنند. وی در پاسخ به این پرسش ایا میزان مشارکت در انتخابا 1400 مانند انتخابات 98 است گفت: اگر این طور باشد فاجعه است. امیدواریم این چنین نباشد. از سال 98 مرتب انزار و هشدار دادیم و شنیده نشد. 

 

میرلوحی اظهار کرد: مشارکت کمی که در مجلس اتفاق افتاد در ریاست جمهوری پیش نمی اید. در مجلس این آرا جمع نمی شود و مشخص نیست ولی در انتخابات ریاست جمهوری چون نمادین است و آرای داخل و خارج و همه شهر ور وستا یک کاسه می شود خیلی نمود دارد. این که آقای کدخدایی اذعان دارند ما و ایتالیا و فرانسه فرق نمی کنیم به نظر می رسد تعمدی در ندیدن تفاوت هاست. اگر مردم در انتخابات مشارکت نکنند و حضور پیدا نکنند بد می شود و ایران به طور جدی آسیب می بیند و باید هزینه پرداخت کند. نباید اجازه داد چنین اتفاق تلخی بیفتد.

 

وی درباره کاندیداتوری برخی از افراد از جمله علی مطهری، محسن رهامی و... گفت: اگر قرار است اصلاحات تصمیم بگیرد و کاندیداهای خود را تعیین کند نهاد شکل می گیرد و اجازه دهید سیاست ها تدوین و اعلام شود. آن زمان انتخاب می کند و شاخص ها مشخص می شود و بعد درباره نامزدها صحبت می کند. این ها که می بینید دیگران برای اصلاحات تصمیم می گیرند. جریانات مختلفی در زمان تصمیم گیری اصلاح طلبان وجود دارد از جمله دیدگاه ها، مواضع، شاخص های تصمیم گیری را مشخص می کند و دیگر این که از بدنه اصلاحات نظر بگیرد و خرد جمعی را مبنای کار قرار دهد و مطلوبیت و رای آوری و ذائقه و مطالبات مردم را تامین کند.

 

این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: همه افرادی که اعلائم کاندیداتوری می کنند شانس دارند. اگر شرایط فراهم شود همه شانس خواهند داشت. ابتدا باید با مردم گفتگو کنیم. مردم به ما می گویند چرا روی رای ما ایستادگی نکردید، چرا مقاومت بیشتر نکردید و کوتاه آمدید. حرف مردم این است. یک شعار می دهند قانون انتخابات را به سمت و سوی دیگری می برند و رقبای خود را کنار می زنند.

 

ارسال نظر
captcha
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی:
غیر قابل انتشار:
سمندر
Iran (Islamic Republic of)
۱۹:۴۰ - ۱۳۹۹/۱۲/۱۷
0
0
سلام, ما تا آخرین نفس ازت حمایت میکنیم
پرطرفدارترین اخبار