فرمانده جدید انتظامی استان البرز معارفه شد / سردار القاصی مهر کیست؟ هشدار مشاور فرمانده کل سپاه به آمریکا: خود را برای تماشای شگفتانه‌های منحصر‌به‌فرد ایرانی آماده کنید رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح: تعرض به نفتکش‌های ایران را با هدف‌گیری پایگاه‌های آمریکا پاسخ می‌دهیم هشدار سپاه در پاسخ به حمله به نفتکش‌های ایران؛ خدمه نفتکش‌ها در اسکله‌های کویت و بحرین شناور خود را سریعا ترک کنند  حمله به دومین شناور در اطراف جزیره خارگ شنیده شدن صدای چند انفجار در جزیره خارگ و حوالی ساحل جاسک سخنگوی قرارگاه خاتم: آمریکا تهدید کرده که سه نفتکش ایرانی را هدف قرار خواهد داد؛ در صورت تعرض به کشتی‌های ایرانی، پایگاه‌های آمریکا را در منطقه به شدت هدف قرار خواهیم داد سپاه پاسداران از انهدام پهپاد پیشرفته MQ ۱ خبر داد شکار جدید سپاه زهپاد Dive‑LD؛ زیردریایی خودکار ۶۰۰۰ متری آمریکا در تنگه هرمز به دام افتاد موشک بالستیک قاسم بصیر را بشناسید عبدالرئوف اسحاقی کیست؟ / اولین تصاویر عبدالرئوف اسحاقی ترور فرمانده بسیج در سیستان و بلوچستان + جزئیات شهادت و حمله جزییات خنثی‌سازی مهمات در بوشهر سخنگوی قرارگاه خاتم: اگر محاصره دریایی و مزاحمت برای کشتی‌های ایرانی ادامه یابد شناور‌های نظامی آمریکا را شدیدتر از قبل می‌زنیم جدیدترین خبر درباره ساعت کاری ادارات

عیدی نوروز ۱۴۰۰ رئیس جمهور چیست؟

عیدی نوروز ۱۴۰۰ رئیس جمهور چیست؟ پرداخت سود سهام عدالت به بهار سال بعد موکول شد، ازسرگیری فروش سهام عدالت مردم در بورس تقریبا غیرممکن به نظر می‌رسد و تنها گزینه باقی مانده پرداخت عیدی نقدی به مردم است که این هم فعلا چندان گزینه پررنگی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۱۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 05
کد خبر: ۷۹۷۰۹

به گزارش راهبرد معاصر عیدی نقدی رئیس جمهور به مردم چقدر ممکن است؟ چقدر این سناریو محتمل به نظر می‌رسد؟

پنجم اسفند ماه سال ۹۱ برای اولین بار در اقتصاد ایران یک دولت مبلغی به میزان ۸۵ هزار تومان به عنوان عیدی برای عموم مردم به حساب سرپرستان خانوارها واریز کرد. اتفاقی که دیگر در اقتصاد ایران تکرار نشد.

آن زمان هم مثل اکنون نرخ تورم ارقامی بالای ۴۰ درصد را به خود دیده بود و مردم در تنگنای اقتصادی به سر می‌بردند و ویژگی مشابه دیگر این بود که آن سال، سال پایانی فعالیت یک دولت بود. با این حال هنوز اخبار رسمی درباره عیدی دولت روحانی به مردم اعلام نشده است.

آخرین بار هم که مردم عبارت عیدی دولت به مردم را شنیده بودند مربوط به ۹ فروردین ماه امسال است که گفته بود « عیدی امسال، همکاری مردم برای از بین بردن بیماری کرونا است».

پیش از این، رئیس جمهور در خرداد سال ۹۸ نیز در پایان مراسم نماز عید سعید فطر درباره عیدی رئیس جمهور به مردم گفته بود: عیدی امسال ما به مردم این است که مردم توانستند با ایستادگی، تصمیمات آمریکا را به سمت دیگری هدایت کنند؛ خواهش می‌کنیم، همین را ادامه دهند.

با این حال، طبق برخی گمانه‌ها و شایعات تایید نشده شاید اسفند ماه امسال دولت روحانی این عیدی را به شکل نقدی و در حد ۲۰۰ هزار تومان پرداخت کند که البته در صورت چنین کاری ممکن است عواقبی مثل افزایش رشد تورم به همراه داشته باشد.

در همین حال گزینه‌های دیگر هم جدی به نظر نمی‌رسند.

پرداخت سود سهام عدالت به بهار سال بعد موکول شد، ازسرگیری فروش سهام عدالت مردم در بورس تقریبا غیرممکن به نظر می‌رسد و تنها گزینه باقی مانده پرداخت عیدی نقدی به مردم است که این هم فعلا چندان گزینه پررنگی نیست.

آیا دولت روحانی هم به مانند دولت سابق در آخرین سال فعالیت خود یارانه‌ای به عنوان عیدی به مردم پرداخت خواهد کرد؟

با توجه به این که دولت در امسال دو مرحله یارانه کرونا و دو مرحله وام یک میلیون تومانی کرونا پرداخت کرد، ممکن است که یکی از این طرح‌ها دوباره اجرا شود. یعنی این احتمال وجود دارد که مرحله سوم وام یک میلیون تومانی پرداخت شود یا یارانه معیشتی کرونا که در اسفند ماه آخرین مرحله آن واریز می‌شود در سال آینده برای چند ماه ادامه داشته باشد.

 

تجارت نیوز

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار