نتانیاهو: حماس را به زانو در می‌آوریم رایزنی سفیر اندونزی در تهران با سخنگوی وزارت امور خارجه ایران سازمان ملل: گزارش‌ها در مورد کشتار ۱۰۰ فلسطینی در غزه، وحشتناک است سرایا القدس: عملیات ما در کرانه باختری متوقف نخواهد شد جنجال در دادگاه عالی اسرائیل هنگام بررسی خدمت نظامی حریدی‌ها درخواست سازمان همکاری اسلامی برای برقراری آتش‌بس در سودان قطر: ایران حق دارد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز خود را توسعه دهد گروسی: تسریع غنی‌سازی اورانیوم را در ایران مشاهده نکردیم الجولانی در ریاض با بن سلمان دیدار کرد معاون ترامپ: اقدام کنست اسرائیل در الحاق کرانه باختری، احمقانه بود حماس: از جانب ما هیچ نقض آتش‌بسی صورت نگرفت پنتاگون: از اروپا خارج نشده‌ایم غریب آبادی: چالشی نسبت به بازگشت اتباع افغانستانی گزارش نشده است پوتین: شهپاد‌های هسته‌ای ساخته‌ایم؛ بوروستنیک در چند ثانیه پرتاب می‌شود غریب آبادی: برای انتقال ایرانیان زندانی در افغانستان تفاهم شده است

حمله آمریکا به الحشد الشعبی هیچ توجیهی ندارد

امام جمعه نجف اشرف اقدام آمریکا در هدف قرار دادن نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد و گفت که این کشور آغازگر حملات بوده است.
تاریخ انتشار: ۰۰:۰۳ - ۱۶ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 06
کد خبر: ۷۹۷۵۵

به گزارش راهبرد معاصر امام جمعه نجف اشرف اقدام آمریکا در حمله به نیروهای الحشد الشعبی را محکوم کرد.

حجت الاسلام و المسلمین صدر الدین القبانجی در خطبه‌های نماز جمعه که به صورت مجازی ایراد شد، گفت که اقدام نیروهای آمریکا در هدف قرار دادن نیروهای الحشد الشعبی در مرز سوریه هیچ توجیهی ندارد و اقدامی خصمانه است.

او گفت: «الحشد الشعبی دست داشتن در حمله به پایگاه عین الأسد را رد کرده است و احتمال دارد که طرف سومی اقدام به این کار کرده تا باعث تحریک آمریکا علیه این سازمان شود».

بر اثر حمله اخیر نیروهای آمریکایی به دستور جو بایدن، یکی از نیروهای الحشد الشعبی در مرز سوریه به شهادت رسیده است.

شیخ قبانجی همچنین به سفر رهبر کاتولیک‌های جهان به عراق و دیدارش با مقامات این کشور اشاره کرد و گفت: «ما عراقی‌ها باید از این فرصت پیش آمده استفاده کنیم. این فرصتی است برای اینکه برای نگاه به دنیای بیرون از عراق».

پاپ فرانسیس امروز جمعه پس از ورود به بغداد، با «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر و «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق دیدار کرد. 

کلیسای کاتولیک هفدهم آذرماه گذشته اعلام کرده بود، پاپ فرانسیس رهبر کاتولیک‌های جهان بین پنجم (امروز) تا هشتم مارس (۱۵ تا ۱۸ اسفند) به عراق سفر می‌کند. قرار است پاپ فردا با آیت الله سید علی سیستانی، مرجع شیعیان عراق دیدار کند.

 

فارس

کلمات کلیدی: نجف الحشد الشعبی
مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار