وزیر دفاع فرانسه استعفا کرد سرایا القدس: اسرای دشمن تنها با پایان جنگ غزه آزاد می‌شوند حمله با سلاح سرد به شهردار آلمانی ایران خواستار اعاده حیثیت در پرونده «آب مسموم عمان» شد پایان نخستین دور مذاکرات حماس با مصر و قطر در شرم‌الشیخ پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت کالاس: اروپا می‌خواهد بخشی از دولت انتقالی در غزه باشد اتهام زنی آلمان: انصارالله گروه نیابتی ایران است؛ تهران از آنها برای بی‌ثبات کردن منطقه استفاده می‌کند! بیانیه مشترک اتحادیه اروپا و شورای همکاری خلیج فارس درباره ایران فرستاده آمریکا: دیدار و مذاکرات مهمی با فرمانده قسد داشتم واکنش وزیر امور خارجه به صادر نشدن ویزای اعضای تیم ملی فوتبال ساختمان شرکت نفت ایران در لندن مصادره شد چین: همکاری با ایران در چارچوب قوانین بین‌المللی است واکنش عباس عراقچی به پول پاشی اسرائیل در فضای مجازی بقائی: رویکرد سه کشور اروپایی در مسئله هسته‌ای غیرمسئولانه و مخرب بود

شهادت 11 نیروی الحشد الشعبی در درگیری با داعش

تیپ ۲۲ الحشد الشعبی در عملیات دفع حمله شبانه شدید عناصر داعش در استان صلاح الدین، مهاجمان را به محاصره درآورد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۰۴ بهمن ۱۳۹۹ - 2021 January 23
کد خبر: ۷۵۰۹۰

به گزارش راهبرد معاصر سازمان الحشد الشعبی عراق از درگیری شدید نیروهای این سازمان با عناصر تروریستی داعش در مرکز این کشور خبر داد.

اداره کل اطلاع رسانی سازمان الحشد الشعبی عراق شنبه‌شب گزارش داد که تیپ ۲۲ این سازمان (سپاه بدر) حمله سنگین عناصر داعش را در استان صلاح الدین دفع کرده و در این اثناء درگیری‌های خونینی رخ داده است.

بر اساس این گزارش، عملیات برای دفع حمله عناصر داعش تا لحظه تنظیم این خبر ادامه دارد و درگیری‌ها در منطقه «العیث» شدید گزارش می‌شود.

کانال خبری صابرین نیوز به نقل از منابع خود گزارش داد که عناصر داعش در این منطقه به محاصره نیروهای الحشد در آمده‌اند ولی بر اثر درگیری‌ها یازده تن از جمله «ابو علیاء الحسناوی»، فرمانده هنگ سوم به شهادت رسیده‌اند.

این دومین حمله شدید داعش در عراق طی یک هفته اخیر است. هفته گذشته دو انتحاری داعش خود را در بازار محلی شهر بغداد منفجر کردند که بر اثر آن، ۳۲ نفر به شهادت رسیدند و بیش از صد نفر دیگر زخمی شدند.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار