به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۹ توسط دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد. باید با توجه به فصل زمستان و امکان اوج گیری مجدد بیماری کرونا در کشور باید تمهیدات بیشتری برای جلوگیری از ورود به پیک جدید کرونا بیاندیشیم. طرح ممنوعیت تردد شبانه از ساعت 21 الی 3 صبح در شهرهای با وضعیت زرد نیز اجرایی می شود. با توجه به اینکه چند مورد کرونای انگلیسی در کشور پیدا شده باید پروتکل ها بیش از پیش رعایت شوند تا از بروز و اوج گیری کرونای انگلیسی مصون بمانیم. نرخ روند ابتلا به کرونا همچنان بالاست به طوری که در 24 ساعت گذشته 93 بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند. آخرین آمار کرونا در یکشنبه ۱۷ اسفند ۹۹ را در ادامه خبر راهبرد معاصر بخوانید.
آمار امروز کرونا در ایران باز هم بالاست و نشان می دهد 8010 نفر در ایران طی 24 ساعت اخیر به کرونا مبتلا شده اند.
آمار کرونا در حالی اعلام شده که حالا نگرانی ها به خاطر ویروس کرونای انگلیسی در ایران شدت یافته است.
طبق اعلام وزارت بهداشت آمار مبتلایان به کرونا در ایران به یک میلیون و ۶۸۹ هزار و ۶۹۲ نفر رسید.
سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۷ اسفند ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۸ هزار و ۱۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۵۷۰ نفر از آنها بستری شدند.
وی عنوان کرد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۶۸۹ هزار و ۶۹۲ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۹۳ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۰ هزار و ۶۸۷ نفر رسید.
لاری عنوان کرد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۴۴۲ هزار و ۱۹۸ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند.
سخنگوی وزارت بهداشت گفت: سه هزار و ۷۹۵ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند. تا کنون ۱۱ میلیون و ۲۷۴ هزار و ۶۳۰ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.
لاری توصیه کرد: استفاده از پلاسمای خون بهبودیافتگان کرونا یکی از روشهای درمانی مبتلایان است و جدیدترین مطالعات نشان میدهد در مراحل اولیه بیماری میتواند نتایج ثمربخشی داشته باشد، آمار اهدا کنندگان پلاسما حدود دو درصد است که این رقم پایینتر از حد انتظار است و درخواست ما این است که بهبودیافتگان دو ماه پس از بهبودشان پلاسما اهدا کنند.