دست مریزاد نتانیاهو به ژوزف عون! ترامپ: باید پایگاه بگرام را حفظ می‌کردیم گروسی: درخواست دسترسی به تاسیاست هسته‌ای ایران را ارائه داده‌ایم دومینوی استعفا در پنتاگون؛ یک ژنرال ارشد کناره‌گیری کرد پیام بقائی در سالروز اقدام تروریستی آمریکا علیه هواپیمای مسافربری ترامپ: ادامه رابطه یک‌طرفه آمریکا با متحدان ناتو مضحک است اروپا با پرداخت هزینه عبور کشتی‌ها از تنگه هرمز کنار آمده است عامل شهادت فرمانده کل قسام اعدام شد سفارت اتریش در تهران فعالیت خود را از سر گرفت بقائی: 8 رئیس دولت در مراسم وداع با رهبر شهید شرکت می‌کنند ونزوئلا ۷ روز عزای عمومی اعلام کرد دوحه: گفت‌وگوهای جداگانه با هیئت‌های ایران و آمریکا پایان یافت عربستان و پاکستان در زمینه امنیتی یادداشت تفاهم امضا کردند واکنش قاطع وزیر خارجه کشورمان به اظهارات سخیف وزیر دفاع اسرائیل غریب‌آبادی: مذاکرات برای توافق نهایی هنوز آغاز نشده است نامه ایران به شورای امنیت در پی تهدید مقام معظم رهبری توسط اسرائیل

یک نقطه نظامی حساس در جنوب عربستان سعودی هدف قرار گرفت

یک نقطه نظامی حساس در جنوب عربستان سعودی هدف قرار گرفت سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد که ارتش این کشور یک هدف نظامی حساس را در فرودگاه بین‌المللی «ابها» در جنوب عربستان سعودی با موشک بالستیک هدف قرار داده است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۰ - ۱۸ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 08
کد خبر: ۸۰۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن، شامگاه امروز (دوشنبه)، اعلام کرد که ارتش این کشور یک هدف نظامی حساس را در فرودگاه بین‌المللی ابها در جنوب عربستان سعودی هدف قرار داده است.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در حساب کاربری خود در شبکه توئیتر در این خصوص نوشت: «به فضل خداوند متعال، نیروی موشکی توانست یک هدف نظامی حساس در فرودگاه بین‌المللی ابها را با یک موشک بالستیک جدید هدف قرار دهد».

یحیی سریع در ادامه با تأکید بر اینکه موشک با دقت بسیار بالا به هدف برخورد کرده، در ارتباط با موشک یادشده اعلام کرد که این موشک به تازگی به کار گرفته شده و هنوز از آن رونمایی نشده است.

سریع در پایان تأکید کرد که این اقدام در راستای پاسخ طبیعی و مشروع به ادامه تجاوزها و محاصره یمن صورت گرفته است.

این اعلام در حالی صورت می‌گیرد که ارتش یمن، شامگاه روز گذشته، از عملیات گسترده موشکی و پهپادی علیه اهدافی در عربستان سعودی خبر داد که در آن، از ۲۲ موشک و پهپاد استفاده شد.

سخنگوی نیروهای مسلح یمن در تشریح عملیات یادشده گفته بود که در این عملیات، شرکت نفت ملی عربستان سعودی (آرامکو) در بندر نفتی «رأس التنورة» و اهداف نظامی در شهر «الدمام» (شرق عربستان)، با ۱۰ پهپاد از نوع صماد ۳ و یک فروند موشک از نوع ذوالفقار هدف قرار گرفته است.

او همچنین گفت که با چهار پهپاد از نوع «قاصف ۲ کی» و هفت موشک از نوع «بدر» نیز مناطقی در «عسیر و جیزان» در غرب عربستان سعودی هدف قرار گرفت.

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار