تیپ «الیوم الموعود» در عراق منحل شد/ تغییر ساختار «جیش الامام» به موسسه انصار الامام المهدی المیادین: معاون رئیس امارات در سفر به ریاض حامل پیام نتانیاهو برای بن‌سلمان بود تحریم‌های جدید آمریکا علیه ایران/ ۱۰ فرد و نهاد مستقر در ایران، هنگ‌کنگ و پاکستان تحریم شدند گروسی: فعلا مذاکرات رسمی میان آمریکا و ایران در جریان نیست ترامپ ادعای پایان «خیلی زود» جنگ با ایران را تکرار کرد شروط عجیب آمریکا برای ازسرگیری پرواز‌های نجف میان ایران و عراق ناو هواپیمابر «تئودور روزولت» برای جابه‌جایی با ناو دیگر عازم منطقه شد پایگاه داده پنتاگون هک شد مقام آگاه ایرانی انعطاف ایران در قبال موضوع هسته‌ای را تکذیب کرد + جزئیات پاسخ نماینده ایران به اتهامات وزیر خارجه کانادا ترامپ مدعی مذاکره غیر مستقیم با ایران شد بن فرحان و روبیو در واشنگتن دیدار کردند از سرگیری پرواز‌ها میان ایران و نجف اشرف تظاهرات در نجف برای لغو ممنوعیت پرواز‌های ایران توضیح سخنگوی وزارت امور خارجه درباره حضور عراقچی در نیویورک سفارت ایران ادعا‌ها درباره ادعای ارتباط تهران با پرونده فرفورد را رد کرد

هوشیاز زیباری خطاب به سعودی‌ها؛ خیلی دیر آمدید

وزیر خارجه پیشین عراق با اشاره به سفر مقامات سعودی به بغداد گفت: عربستان سعودی خیلی دیر به سراغ بغداد آمد، چندین سال بعد از ایران.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۰ - ۱۹ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 08
کد خبر: ۸۰۲۰
به گزارش راهبرد معاصر ، هوشیار زیباری وزیر خارجه پیشین عراق با اشاره به سفرهای اخیرا مقامات عربستان و ایران و به عراق در حساب توئیتری خود نوشت: «سفر اخیرا هیات وزرای عالیرتبه سعودی به بغداد مورد استقبال است اما برای بازتوازن روابط بغداد با تهران و ریاض خیلی دیر شده است. نفوذ ایران در عراق چند سال جلوتر از سعودیها انجام شده است، آنها(سعودیها) خیلی دیر بغداد را به آغوش کشیدند.»

اشاره زیباری به سفر هیات بزرگ اقتصادی عربستان سعودی به بغداد در روز 14 فروردین است.

این در حالیست که عربستان سعودی 25 سال روابط خود را با عراق قطع کرده بود و در سال 2015 مجددا سفارت خود در بغداد را بازگشایی کرد.

حسن روحانی رئیس جمهور ایران اواخر اسفند گذشته طی یک سفر سه روزه به بغداد رفت در این کشور مورد استقبال مقامات و رهبران سیاسی و مذهبی مختلف عراق قرار گرفت. چند هفته بعد و نیمه فرورین، عادل عبدالمهدی نخست وزیر عراق نیز به دعوت ایران به تهران سفر کرد.

دو طرف در این دیدارها دهها طرح بزرگ اقتصادی و تجاری امضا کردند.

نخست وزیر عراق در تهران از حمایتهای ایران از بغداد در مبارزه با تروریسم تشکر کرد و گفت: جمهوری اسلامی ایران برای مقابله با تروریست به ما کمک کرد و توانستیم پیروزی‌های زیادی کسب کنیم تا جایی که امروز به جایی رسیده‌ایم که ثبات و صلح بیشتری را در عراق مشاهده می‌کنیم.
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار