حماس: ما هیچ ارتباطی با حوادث رخ داده در مراکز توزیع کمک‌های بشردوستانه در غزه نداریم تماس نتانیاهو با ترامپ درباره ادامه عملیات نظامی در نوار غزه عملیات اعدام میدانی با شلیک گلوله در داخل بیمارستان ملی سویداء منابع عراقی: شمار زائران ایرانی اربعین به ۳ میلیون نفر رسید شنیده شدن صدای چندین انفجار در حماه سوریه بلومبرگ: مقامات اروپایی خواستار ملاقات با ترامپ پیش از دیدارش با پوتین هستند مخالفت اتحادیه عرب با اشغال غزه و درخواست آتش‌بس و تحریم اسرائیل  بیانیه مشترک ۵ کشور اروپایی در مخالفت با اشغال غزه عراقچی: معاون گروسی فردا به تهران می‌آید /برنامه‌ای برای بازدید وجود ندارد رئیس سازمان انرژی اتمی: حوزه سلامت و امنیت غذایی در اولویت ماست استاندار کربلا: ۲۲ عضو داعش که قصد حمله به شرکت‌کنندگان در مراسم پیاده‌روی اربعین را داشتند، بازداشت شدند امان میزبان نشست مشترک اردن، سوریه و آمریکا واکنش علی‌اف و زلنسکی به حملات روسیه به تاسیسات انرژی جمهوری آذربایجان در اوکراین نتانیاهو مدعی شد: اگر حماس خلع سلاح شود جنگ فردا تمام خواهد شد فرود اضطراری جنگنده اف- ۳۵ انگلیس در ژاپن

واکنش چین به اعمال تحریم انگلیس علیه این کشور

سفارت چین در لندن با هشدار به انگلیس درخصوص تحریم‌های احتمالی این کشور بر پکن، گفت اراده محکم چین در دفاع از منافع خود را دست کم نگیرند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۴۷ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 11
کد خبر: ۸۰۳۹۷

به گزارش راهبرد معاصر، احتمال اعمال تحریم‌هایی از سوی دولت انگلیس بر چین به دلیل اقدام این کشور در تعطیل نمودن دفتر شبکه «بی‌بی‌سی»، با واکنش دولت پکن مواجه شد.

 

به نوشته خبرگزاری «رویترز»، سفارت چین در لندن امروز (پنجشنبه) درباره جدیت این کشور برای دفاع از منافع خود در برابر هرگونه تحریم‌های انگلیس هشدار داد.

 

«یانگ شیائوگوانگ» کاردار سفارت چین در پاسخ به سوال شبکه بی‌بی‌سی درباره احتمال تحریم شدن از سوی انگلیس گفت: «اراده محکم ما بر دفاع از منافعمان به هر قیمتی، است. اراده محکم ما در دفاع از منافع و عزتمان را دست کم نگیرید».

 

پس از اقدام تحریک‌آمیز اواخر دی ماه انگلیس در لغو مجوز پخش شبکه تلویزیونی «سی جی تی ان» چین و در پی آن لغو مجوز پخش شبکه «بی بی سی ورلد نیوز» در چین بود که تنش‌ها بین دو کشور بالا گرفت.

 

روز سه‌شنبه نیز وزارت خارجه چین در پی جنجال‌های رسانه‌ای بین پکن و لندن، «کارولین ویلسون» سفیر انگلیس در چین را به دلیل انتشار مقاله‌ای در حساب کاربری شبکه اجتماعی «وی‌چت» سفارت بریتانیا در پکن در دفاع از نحوه پوشش انتقادی رسانه‌های بین‌المللی از عملکرد دولت چین، احضار کرد. 

 

اواخر دی ماه، مجوز پخش شبکه چینی «سی جی تی ان» در انگلیس را لغو کرد و دولت چین در اقدامی متقابل، اعلام کرد شبکه بی‌بی‌سی باید به خاطر بهره‌برداری سیاسی از مسئله شیوع جهانی ویروس کرونا و پخش اخبار «جعلی» در این زمینه عذرخواهی کند ​و در نهایت اداره ملی رادیو و تلویزیون چین اعلام کرد پخش سرویس جهانی رسانه دولتی انگلیس، بی‌بی‌سی، در این کشور ممنوع شده است.

 

این اولین بار نیست که مداخله لندن در امور داخلی پکن، موجبات خشم دولت چین را فراهم آورده است و پیش از این نیز، مقام‌های انگلیسی از جمله «دومینیک راب» وزیر خارجه انگلیس با صدور بیانیه‌ای مداخله‌جویانه، درباره هنگ کنگ واکنش چین را برانگیخته بود.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار