تازه‌ترین وضعیت همسر رهبر شهید انقلاب + فیلم تعطیلی ادارات چهارشنبه ۲۸ مرداد ۱۴۰۵ اعلام شد + اسامی استان‌ها و جزییات کامل فرمانده پدافند هوایی جنوب منصوب شد / امیر عبدالله وفایی کیست؟ سخنگوی سپاه: ادعای ترامپ درباره گفتگوی پشت پرده با سپاه، ناشی از توهم شکست است بیانیه سپاه پاسداران؛ هرگونه تهدید و تعرض را با قاطعیت تمام در هم خواهند کوبید + جزئیات و متن خبر جدید درباره بازبینی و افزایش حقوق کارکنان دولت در نیمه دوم امسال / توضیحات عضو کمیسیون عمران مجلس ادغام قرارگاه خاتم در ستاد کل نیرو‌های مسلح یعنی آماده باش جنگی؟ پزشکیان میزبان قالیباف و اژه‌ای شد/ محور جلسه چه سران قوا بود؟ تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی | جزئیات جدید از پرداخت حقوق، بیمه و موانع قانونی + فیلم توضیحات سازمان استخدامی در خصوص تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی قالیباف: با همه وجودم می‌گویم برای من هیچ فرقی بین امام شهید و رهبر معظم انقلاب نیست شیخ نعیم قاسم: جنگ 33 روزه ثابت کرد که اسرائیل فقط زبان زور می‌فهمد عراقچی: اتحادیه اروپا فاقد جایگاه اخلاقی موعظه حقوق بشری دیگران است انهدام پهپاد MQ9 در آسمان هرمزگان جنگ ایران چگونه هزینه زندگی آمریکایی‌ها را افزایش داد؟ امام جمعه موقت تهران: موفقیت‌های جنگ از عنایت خدا بود

سرلشکر باقری: جامعه بی‌بهره از ایثار و شهادت، جامعه‌ای بی‌روح و رو به زوال است

سرلشکر باقری: جامعه بی‌بهره از ایثار و شهادت، جامعه‌ای بی‌روح و رو به زوال است رئیس ستاد کل نیروهای مسلح با تبریک روز شهید، تصریح کرد: جامعه‌ای که در آن روح ایثار و فرهنگ شهادت وجود نداشته باشد، جامعه‌ای بی روح و رو به زوالی است که هیچ حرکت و جوهره‌ای در آن بروز و ظهور ندارد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۵۰ - ۲۱ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 11
کد خبر: ۸۰۴۱۲

به گزارش راهبرد معاصر سردار سرلشکر پاسدار محمد باقری در پیامی روز شهید را تبریک گفت و نوشت: سلام و درود به ارواح مطهر شهدا، آنان که با گذشتن از جان عزیزشان، استقلال، آزادی و عظمت نظام جمهوری اسلامی و عزت و سربلندی برای ملت ایران رقم زدند و بال پرواز در افلاک گشودند.

 

در پیام سرلشکر باقری آمده است: ۲۲ اسفند روز بزرگداشت شهدا، روزی است به بلندای آسمان حقیقت و به عمق دریای معرفت که مشعل‌های پرفروغ بصیرت، مقاومت و آرمان‌گرایی ملت آزاده ایران در آن تجلی یافته تا جهان به این باور برسد که ایران اسلامی از تشعشع پرتو شهدا، زنده و پویاست.

 

وی در این پیام نوشت: حقیقتا به برکت خون شهدای انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، امنیت و شهدای جبهه مقاومت اسلامی است که امروز، ایران اسلامی در عرصه‌های مختلف بر قله‌های رفیع و منیع افتخار ایستاده و آماده ورود با صلابت در گام دوم انقلاب است.

 

رییس ستاد کل نیروهای مسلح درباره تاثیرات اجتماعی زنده نگه داشتن یاد شهدا گفت: اگر این حقیقت در تمامی آحاد جامعه و مسوولین که در قبال شهدا مسوولیت دارند، زنده بماند، حفظ و تقدیس گردد و بزرگ نگاه داشته شود، همیشه تاریخ آینده ما، از این ایثار بزرگی که آنان کردند بهره خواهد برد.

 

سرلشکر باقری، زنده نگه داشتن یاد شهدای انقلاب را به زنده نگه داشتن یاد شهدای کربلا تشبیه کرد و افزود: تاریخ بشریت هنوز از خون به ناحق ریخته سرور شهیدان تاریخ، حضرت ابی عبدالله الحسین علیه السلام بهره می‌برد چون کسانی که وارث آن خون بودند مدبرانه‌ترین و شیواترین روش‌ها را برای زنده نگه داشتن این خون به کار بردند.

 

وی با گرامی داشتن یاد شهدای والامقام و گرانقدر انقلاب اسلامی، دفاع مقدس، مدافعان حرم و امنیت تصریح کرد: جامعه‌ای که در آن روح ایثار و فرهنگ شهادت وجود نداشته باشد، جامعه‌ای بی روح و رو به زوالی است که هیچ حرکت و جوهره‌ای در آن بروز و ظهور ندارد و این روح ایثار و فرهنگ جهاد و شهادت است که عامل بقا، استقلال، آزادی، پیشرفت، رشد و تعالی جامعه و هراس دشمنان از حمله و تسلط بر کشور می‌شود که به فرموده حکیمانه حضرت امام خمینی (ره) «شهدا شمع محفل بشریتند» و در کلام گوهربار مقام معظم رهبری حضرت امام خامنه‌ای (مدظله العالی) «زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا کمتر از شهادت نیست».

 

رییس ستاد کل نیروهای مسلح تصریح کرد: اینجانب ضمن ادای احترام به روح پاک و مطهر تمامی شهدا در عرصه‌های مختلف و ارج نهادن به صبر و شکیبایی خانواده بزرگ آنان، امیدوارم با بهره‌گیری از روش و منش شهدا، شاهد رشد و توسعه و عزت روزافزون میهن اسلامی عزیزمان باشیم.

 

فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار