قیمت سکه امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ پیش بینی قیمت طلا و سکه سه شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ قیمت طلا امروز ۲۷ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ مثقال طلا ۱۱۳ میلیون تومان شد افزایش مبلغ کالابرگ از مهر ۱۴۰۵؛ فرصت جدید ثبت خوداظهاری در آبان آغاز ثبت نام پیش‌فروش بدون قرعه‌کشی سهند S سایپا از ۲۷ مهر ۱۴۰۵+ جزییات و شرایط واریز حقوق بازنشستگان مهر ۱۴۰۵ از ۲۸ مهر / خبر جدید درباره معوقه اردیبهشت بازنشستگان جزئیات جدیدترین حراج شمش طلا سه‌شنبه ۲۸ مهر ۱۴۰۵ + شرایط ثبت نام و خرید سود سهام عدالت کی واریز می‌شود؟ آخرین خبر از زمان پرداخت و مبلغ سود ۱۴۰۵ قیمت دلار، یورو و انواع ارز‌ها امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ یورو به کانال ۲۹۴ هزار تومان عقب‌نشینی کرد + جدول قیمت طلا امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ + طلا در کانال ۲۵ میلیون تومان ایستاد قیمت سکه امروز ۲۶ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه بهار آزادی ۲۵۵ میلیون تومان شد پیش‌بینی بورس فردا دوشنبه ۲۷ مهر ۱۴۰۵/ روند منفی در بازار همچنان ادامه دارد؟ کاهش قیمت طلا و سکه امروز ۲۶ مهر؛ سکه ۵.۵ میلیون تومان ارزان شد قیمت دلار، یورو امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ دلار ۴ هزار تومان ارزان شد قیمت سکه امروز ۲۵ مهر ۱۴۰۵ در زمان بسته شدن بازار/ سکه ۲۶۵ میلیون تومان شد

آخرین وضعیت بورس امروز ۲۵ اسفند ۹۹ / رکوردشکنی ارزش معاملات دو بازار

آخرین وضعیت بورس امروز ۲۵ اسفند ۹۹ / رکوردشکنی ارزش معاملات دو بازار شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در حالی امروز ۲۵ اسفند ۹۹ از رشد ۹ هزار و ۶۶ واحدی برخوردار شد که ارزش معاملات بورس و فرابورس امروز از مرز ۵۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان گذشت و رکوردی از خود به جا گذاشت.
تاریخ انتشار: ۱۴:۰۵ - ۲۵ اسفند ۱۳۹۹ - 2021 March 15
کد خبر: ۸۰۸۵۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ بورس اوراق بهادار تهران امروز 25 اسفند 99 در پایان معاملات با رشد ۹ هزار و ۶۶ واحد به رقم یک میلیون و ۲۵۴ هزار و ۲۵۲ واحد رسید.

 

همچنین شاخص کل با معیار هموزن ۵۴۵ واحد افزایش یافته و به رقم ۴۳۴ هزار و ۸۳۶ واحد رسید.

 

ارزش روز شرکت‌های بورسی به بیش از ۵ میلیون و ۱۵ هزار میلیارد تومان رسید.

 

امروز معامله‌گران در بورس تهران بیش از ۷.۸ میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب ۷۱۹ هزار نوبت معامله و به ارزش ۶ هزار و ۴۵۸ میلیارد تومان داد و ستد کردند.


ارزش معاملات امروز فرابورس به رقم بی‌سابقه ۴۴ هزار و ۷۴۲ میلیارد تومان رسید که با این حساب معامله‌گران امروز در بورس اوراق بهادار تهران و فرابورس بیش از ۵۱ هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان داد و ستد کردند که در تاریخ بازار سرمایه ایران این رقم بی‌سابقه است.

 

البته لازم به گفتن است که عمده معاملات فرابورس به خاطر بازار اوراق بدهی و انتشار اوراق دولتی است که معمولا برای تأمین مالی انجام می‌شود و خریداران آن نیز صندوق‌های سرمایه‌گذاری با درآمد‌های ثابت هستند که در آینده با دریافت سود این اوراق جوابگوی مشتریان و سرمایه‌گذاران خود هم خواهند بود.

 

به هر حال یکی از مأموریت‌های بازار سرمایه تأمین مالی کلان برای اقتصاد کشور از جمله شرکت‌های دولتی است و با توجه به روز‌های پایانی سال انتشار اوراق بدهی و انواع اوراق مرابحه توسط شرکت‌های دولتی امری عادی است.


امروز همه شاخص‌های بورس سبز بودند، اما میزان افزایش آن‌ها زیر یک درصد بوده است به گونه‌ای که شاخص کل بورس و شاخص قیمت در معیار وزنی ـ ارزشی هر کدام ۰.۷۳ درصد رشد کردند و شاخص قیمت با معیار هم وزن هر کدام ۰.۱۳ درصد افزایش یافتند.

 

شاخص آزاد شناور ۰.۳۹ درصد رشد کرد، شاخص بازار اول بورس ۰.۵۴ درصد و شاخص بازار دوم بورس ۰.۹۷ درصد افزایش یافت.

 

نماد‌های شاخص‌ساز امروز شامل پتروشیمی خلیج‌فارس، هلدینگ نفت و گاز و پتروشیمی تأمین، چادرملو، توسعه معادن و فلزات، فولاد خوزستان، پالایش نفت اصفهان، بانک ملت بوده‌اند.

 

امروز نماد‌های پرتراکنش در بورس شامل دارویی برکت، زرماکارون، معدنی اوپال‌کانی پارس، ایران‌خودرو، پالایش نفت اصفهان، سایپا و صنایع ملی مس ایران بوده‌اند.

 

امروز در فرابورس ایران شاخص کل ۱۹۸ واحد رشد کرده و به رقم ۱۷ هزار و ۴۷۰ واحد رسید.

 

ارزش بازار اول و دوم فرابورس ایران امروز به بیش از یک میلیون و ۱۹۶ هزار میلیارد تومان رسید، یعنی با احتساب ارزش بورس ارزش شرکت‌های بورسی و فرابورسی ایران به بیش از ۶.۱ میلیون میلیارد تومان رسیده است.

 

امروز معامله‌گران در فرابورس ایران بیش از ۲.۵ میلیارد سهام حق‌تقدم و اوراق مالی در قالب ۴۴۶ هزار معامله و به ارزش بی‌سابقه و تاریخی ۴۴ هزار و ۷۴۲ میلیارد تومان داد و ستد کردند.

 

امروز نماد‌های پتروشیمی مارون، پتروشیمی زاگرس، آریا ساسول، بیمه پاسارگاد، پتروشیمی تندگویان، بانک دی و صبا تأمین بیشترین اثر تقویتی در شاخص فرابورس را داشته‌اند.

 

نماد‌های پرتراکنش در فرابورس شامل بانک دی، صنایع چوب خزر کاسپین، ذغال سنگ پروده طبس و سرمایه‌گذاری مالی سپهر صادرات، پلیمر آریا ساسول، و کلرپارس بوده‌اند.

 

بورس و فرابورس ایران یکی از ابزار‌های مهم تأمین مالی کلان برای شرکت‌های اقتصادی و نیز شرکت‌های دولتی به شمار می‌روند امروز هم با انتشار بیش از ۴۴ هزار میلیارد تومان اوراق در فرابورس یک رکورد به جا گذاشته شد.

 

سرمایه‌گذاری در بورس و فرابورس باید از محل پس‌انداز‌هایی صورت گیرد که نیاز فوری به آن نیست و همچنین سرمایه‌گذاری حتما همراه با مطالعه، تحقیق و مشاوره با افراد امین و کاردان صورت گیرد./ فارس

ارسال نظر
captcha