قالیباف: با آنها که دلشان برای مردم و ایران می‌تپد، همدلیم همه چیز درباره سرلشکر عزیز جعفری؛ از ازدواج پرحاشیه تا فایل صوتی جنجالی فرمانده سپاه تهران: هدف‌گیری پایگاه «العدید»، دشمنان را به آتش‌بس التماسی واداشت بهروز آذر: لایحه تامین امنیت زنان برابر خشونت در حال بررسی مجلس است جزئیات تازه از تبدیل وضعیت نیرو‌های شرکتی در آموزش و پرورش و دیگر ادارات معاون رئیس جمهور: بدهی بانک آینده از طریق فروش دارایی‌ها مثل ایران مال و مشهد مال پرداخت می‌شود سردار قریشی معاون هماهنگ‌کننده سپاه شد پیام لاریجانی به اهالی رسانه شهادت مامور پلیس در درگیری با اشرار مسلح در زهک زمان دقیق ثبت نام داوطلبان انتخابات شورا‌ی شهر و روستا علت صدای انفجار‌های مهیب در زنجان دلجویی جانشین مرزبانی سیستان و بلوچستان از بانوی حادثه دیده مرز میلک؛ ابلاغ پیام عذرخواهی فرمانده مرزبانی ماجرای انتخاب شهید حاجی‌زاده به فرماندهی هوافضا و جابه‌جایی شهید سلامی از فرماندهی هوافضا به جانشینی سپاه + فیلم بودجه ۱۴۰۵ بر اساس قانون یکم دی ماه به مجلس تقدیم می‌شود احتمال دیدار قریب الوقوع رهبر کره شمالی با ترامپ
علیزاده طباطبایی:

تروریست‌خواندن سپاه مبنای حقوقی ندارد/ وزارت خارجه از آمریکا شکایت کند

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران گفت: اقدام ترامپ در تروریستی‌خواندن سپاه را می‌توان نوعی بهانه‌جویی برای ایجاد جوی متشنج علیه سپاه در مجامع بین‌المللی به‌شمار آورد که قطعاً هیچ مبنای حقوقی و قانونی نداشته و وزارت خارجه می‌تواند شکایت کند.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۳ - ۲۰ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 09
کد خبر: ۸۱۴۶
به گزارش راهبرد معاصر ، سیدمحمود علیزاده طباطبایی عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران  درباره اقدام دولت آمریکا در قرار دادن سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در لیست گروه‌های تروریستی گفت: سپاه یک نهاد رسمی و از ارکان اصلی نظام جمهوری اسلامی است.

  وی افزود: اقدام ترامپ در تروریستی خواندن سپاه پاسداران را می‌توان نوعی بهانه‌جویی برای ایجاد جوی متشنج علیه سپاه در مجامع بین‌المللی به‌شمار آورد که قطعاً هیچ مبنای حقوقی و قانونی نداشته و وزارت خارجه  می‌تواند در مجامع حقوقی شکایت رسمی خود را نسبت به این اقدام نامتعارف ثبت و پیگیری کند.

علیزاده هدف ترامپ از تروریستی خواندن سپاه پاسداران را  تحریک کشورهای مرتجع منطقه برای خرید بیشتر سلاح از آمریکا اعلام و تصریح کرد: آمریکا بیش از 300 هزار نیروی نظامی در منطقه داشت و امروز با اتخاذ سیاست‌های جدید اکثر نظامیان خود را از منطقه خارج کرده و با به‌راه‌انداختن جنگ نیابتی، رژیم‌های مزدور منطقه را ترغیب به خرید سلاح‌‌های آمریکایی کرده است.

عضو شورای مرکزی حزب کارگزاران ادامه داد: البته همان‌طور که مقام معظم رهبری در سخنرانی نوروزی‌شان فرمودند، ایران نگرانی از خرید سلاح از سوی حکومت‌های مرتجع منطقه ندارد چراکه در آینده نه‌چندان دور این تسلیحات به دست اهلش خواهد افتاد.

وی در پایان تأکید کرد: بدون شک مردم آمریکا نیز می‌دانند که این تصمیم ترامپ چه ناامنی برای نظامیان آمریکایی نه‌فقط در منطقه خاورمیانه بلکه در سراسر دنیا در بر خواهد داشت چراکه قدرت ایران دیگر قدرتی منطقه‌ای نیست.

تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار