سرلشکر موسوی: ترور یهودیان عملیات فریب رژیم صهیونی برای القای یهودی ستیزی است زینب سلیمانی: حاج قاسم تاکید داشت شب یلدا با حافظ خوانی و دورهمی خانوادگی برگزار شود سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس: ارز ترجیحی تا پایان سال جاری حذف نخواهد شد اعزام ناوگروه‌های ۱۰۳ و ۱۰۴ ارتش به مأموریت‌های بین‌المللی واکنش سخنگوی دولت به اظهارات قالیباف درباره احتمال استیضاح وزرا مدارس و ادارات فردا با ۲ ساعت تأخیر آغاز می‌شوند سران قوا تشکیل جلسه دادند ضارب فرمانده انتظامی مشهد در مراسم مرحوم خسرو علیکردی شناسایی و بازداشت شد تردد شناورها در سواحل استان بوشهر ممنوع است ابوترابی: مسئولان درباره مشکلات اقتصادی و راه‌حل آن با مردم سخن بگویند اظهارات جدید سخنگوی سپاه درباره جنگ ایران با اسرائیل پزشکیان: از موقعی که آمدیم از چپ و راست مشکل بارید پزشکیان: شرایط آمریکا برای مذاکره را نمی‌پذیریم سخنگوی سپاه: هدف اصلی دشمن در جنگ ۱۲ روزه نابودی مؤلفه‌های اقتدار و براندازی نظام بود پزشکیان: چیزی که می‌تواند ما را از مسیر باز دارد، اختلاف و خودمحوری است

دولت برای جبران خسارت سیل لایحه متمم بودجه به مجلس ارائه کند

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت باید برای جبران خسارت سیل‌های اخیر متمم بودجه به مجلس ارائه کند، گفت: اگر دولت این اقدام را انجام ندهد، قطعاً نمایندگان طرحی را در همین زمینه تدوین می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۱۲
به گزارش راهبرد معاصر ، بهروز نعمتی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی،  با اشاره به آخرین اقدامات قوه مقننه برای اصلاح ساختار بودجه، گفت: پیش از تعطیلات عید نوروز بحث‌هایی در این زمینه انجام شد و قرار است جلسه‌ای با  کمیسیون‌هایی که درگیر این موضوع هستند، داشته‌ باشیم تا تکلیف این موضوع مشخص شود.


وی با بیان اینکه معیوب بودن ساختار بودجه در سیل اخیر خود را نشان داد، افزود: به طور مثال در چند روز اخیر استاندارهای استان‌های درگیر با سیل‌ و همچنین وزیر کشور اعلام کردند برای بازسازی و جبران خسارت‌ها، نیازمند بودجه چند میلیارد تومانی هستند اما بودجه‌ای برای حوادث طبیعی در نظر گرفته نشده که این نیز یکی از معایب ساختاری بودجه است.


نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه نمایندگان برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل تمام تلاش خود را خواهند کرد، گفت: به همین منظور نمایندگان طرح‌هایی را تدوین و به هیئت‌رئیسه پارلمان تقدیم کردند.


سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت باید برای جبران خسارت سیل‌های اخیر متمم بودجه به مجلس ارائه کند، اظهار داشت: اگر دولت این اقدام را انجام ندهد، قطعاً نمایندگان طرحی را در همین زمینه تدوین می‌کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار