تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

دولت برای جبران خسارت سیل لایحه متمم بودجه به مجلس ارائه کند

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت باید برای جبران خسارت سیل‌های اخیر متمم بودجه به مجلس ارائه کند، گفت: اگر دولت این اقدام را انجام ندهد، قطعاً نمایندگان طرحی را در همین زمینه تدوین می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۱۲
به گزارش راهبرد معاصر ، بهروز نعمتی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی،  با اشاره به آخرین اقدامات قوه مقننه برای اصلاح ساختار بودجه، گفت: پیش از تعطیلات عید نوروز بحث‌هایی در این زمینه انجام شد و قرار است جلسه‌ای با  کمیسیون‌هایی که درگیر این موضوع هستند، داشته‌ باشیم تا تکلیف این موضوع مشخص شود.


وی با بیان اینکه معیوب بودن ساختار بودجه در سیل اخیر خود را نشان داد، افزود: به طور مثال در چند روز اخیر استاندارهای استان‌های درگیر با سیل‌ و همچنین وزیر کشور اعلام کردند برای بازسازی و جبران خسارت‌ها، نیازمند بودجه چند میلیارد تومانی هستند اما بودجه‌ای برای حوادث طبیعی در نظر گرفته نشده که این نیز یکی از معایب ساختاری بودجه است.


نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه نمایندگان برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل تمام تلاش خود را خواهند کرد، گفت: به همین منظور نمایندگان طرح‌هایی را تدوین و به هیئت‌رئیسه پارلمان تقدیم کردند.


سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت باید برای جبران خسارت سیل‌های اخیر متمم بودجه به مجلس ارائه کند، اظهار داشت: اگر دولت این اقدام را انجام ندهد، قطعاً نمایندگان طرحی را در همین زمینه تدوین می‌کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر