شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

دولت برای جبران خسارت سیل لایحه متمم بودجه به مجلس ارائه کند

سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت باید برای جبران خسارت سیل‌های اخیر متمم بودجه به مجلس ارائه کند، گفت: اگر دولت این اقدام را انجام ندهد، قطعاً نمایندگان طرحی را در همین زمینه تدوین می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۰۹:۴۵ - ۲۱ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 10
کد خبر: ۸۲۱۲
به گزارش راهبرد معاصر ، بهروز نعمتی سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی،  با اشاره به آخرین اقدامات قوه مقننه برای اصلاح ساختار بودجه، گفت: پیش از تعطیلات عید نوروز بحث‌هایی در این زمینه انجام شد و قرار است جلسه‌ای با  کمیسیون‌هایی که درگیر این موضوع هستند، داشته‌ باشیم تا تکلیف این موضوع مشخص شود.


وی با بیان اینکه معیوب بودن ساختار بودجه در سیل اخیر خود را نشان داد، افزود: به طور مثال در چند روز اخیر استاندارهای استان‌های درگیر با سیل‌ و همچنین وزیر کشور اعلام کردند برای بازسازی و جبران خسارت‌ها، نیازمند بودجه چند میلیارد تومانی هستند اما بودجه‌ای برای حوادث طبیعی در نظر گرفته نشده که این نیز یکی از معایب ساختاری بودجه است.


نماینده مردم تهران در مجلس با بیان اینکه نمایندگان برای جبران خسارت‌های ناشی از سیل تمام تلاش خود را خواهند کرد، گفت: به همین منظور نمایندگان طرح‌هایی را تدوین و به هیئت‌رئیسه پارلمان تقدیم کردند.


سخنگوی هیئت‌رئیسه مجلس با بیان اینکه دولت باید برای جبران خسارت سیل‌های اخیر متمم بودجه به مجلس ارائه کند، اظهار داشت: اگر دولت این اقدام را انجام ندهد، قطعاً نمایندگان طرحی را در همین زمینه تدوین می‌کنند.

منبع: تسنیم

ارسال نظر