رسانه عبری: موساد وارد فاز عملیات ترور در یمن شده است پزشکیان در گفت‌و‌گو با ولیعهد عربستان: با هیچ کشوری سر جنگ نداریم اخراج چندین عضو از شورای امنیت ملی دولت ترامپ جنگنده‌های اسرائیلی ریف دمشق را بمباران کردند موضع گیری مسکو درباره تهدیدات ترامپ علیه تاسیسات هسته‌ای ایران پزشکیان در گفتگو با مهدی المشاط: انسجام، مانع ظلم دشمنان به مسلمانان خواهد شد شنیده شدن صدای انفجار قوی در دمشق ۲۴ شهید در حمله اسرائیل به مدرسه‌ای در شرق غزه بررسی آخرین همکاری‌های دو جانبه ایران و روسیه در دیدار تخت روانچی و رودنکو آغاز اخراج پناهجویان افغان فاقد مدارک قانونی از پاکستان ادعای یک خبرنگار آمریکایی درباره زمان آغاز مذاکرات ایران و آمریکا بیانیه حزب الله علیه حملات وحشیانه آمریکا و اسرائیل ترامپ پس از اعمال تعرفه علیه دیگر کشور‌ها: عمل تمام شد؛ بیمار در حال بهبود است موافقت حماس با پیشنهاد جدید آتش‌بس در غزه شیخ نعیم قاسم: در صورت ادامه حملات اسرائیل به لبنان، واکنش نشان خواهیم داد

ظریف با رئیس جمهور تاجیکستان دیدار کرد

در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با رئیس جمهور تاجیکستان روند همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف و همکاری‌های مشترک در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 29
کد خبر: ۸۲۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در کنفرانس «قلب آسیا - روند استانبول» در دوشنبه حضور دارد، امروز (دوشنبه) با امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار موضوعات دوجانبه و همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف از جمله مسائل اقتصادی، تجارت، انرژی، صنعت، حمل و نقل، علوم و فرهنگ مورد گفت‌وگو قرار گرفت و بر اهمیت نقش کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور تاکید شد.

 

همکاری‌های مشترک در مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی، قاچاق مواد مخدر و دیگر جنایت‌های سازمان یافته فرامرزی از دیگر موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین به همراه سایر وزرای امور خارجه شرکت کننده در کنفرانس قلب آسیا، در ضیافت رسمی رئیس جمهور تاجیکستان حضور یافت.

 

ظریف که شامگاه یکشنبه برای شرکت در نهمین نشست قلب آسیا- روند استانبول وارد دوشنبه شد، امروز با دبیر اجرایی سیکا و وزرای خارجه افغانستان و هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

۱۵ کشور عضو قلب آسیا شامل جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، تاجیکستان، پاکستان، چین، روسیه، هند، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه، آذربایجان، عربستان سعودی و امارات متحده عربی هستند. آمریکا، استرالیا، کانادا، دانمارک، مصر، فرانسه، فنلاند، آلمان، عراق، ایتالیا، ژاپن، نروژ، لهستان، اسپانیا، سوئد و انگلیس هم کشورهای حامی قلب آسیا به شمار می‌روند.

 

کنفرانس قلب آسیا از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ در استانبول، کابل، آلماتی، پکن، اسلام آباد، امریتسار، باکو و استانبول برگزار شده است./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر