دیدار امیر قطر با ترامپ با محوریت همکاری برای صلح در منطقه حمایت رئیس جمهور عراق از مذاکرات جاری بین آمریکا و ایران پاکستان: به آتش‌بس با هند پایبند می‌مانیم واشنگتن: مذاکرات با ایران همچنان پیشرفت دارد حمله موشکی یمن به فرودگاه بن گوریون ترامپ: تحریم‌های سوریه را لغو خواهم کرد / عربستان به توافق ابراهیم می‌پیوندد سی‌ان‌ان: تغییر نام خلیج فارس از سوی ترامپ لغو شد ترامپ: مانع از آن شدم که ایران خلیج را خلیج فارس بنامد ترامپ: اگر دولت ایران با توافق مخالفت کند راهی جز اعمال کارزار فشار حداکثری بر ایران نخواهم داشت وزیر خارجه جدید کانادا مشخص شد / «آنیتا آناند» کیست؟ آمریکا تحریم‌های مرتبط با ایران اعمال کرد ترامپ: می‌خواهم به ایران مسیری برای آینده‌ای بهتر ارائه دهم /همکاری ما با عربستان قوی باقی خواهد ماند بقائی: می‌دانیم چه تدابیری در مذاکرات اتخاذ کنیم تا تجربه تلخ گذشته تکرار نشود رویترز: عربستان در حال رایزنی برای خرید اف-۳۵ از آمریکاست آکسیوس: انتظار می‌رود «ترامپ» و «جولانی» فردا دیدار کنند

ظریف با رئیس جمهور تاجیکستان دیدار کرد

در دیدار وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران با رئیس جمهور تاجیکستان روند همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف و همکاری‌های مشترک در مبارزه با تروریسم و افراط گرایی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۸ - ۰۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 March 29
کد خبر: ۸۲۱۲۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در کنفرانس «قلب آسیا - روند استانبول» در دوشنبه حضور دارد، امروز (دوشنبه) با امامعلی رحمان رئیس جمهور تاجیکستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

در این دیدار موضوعات دوجانبه و همکاری‌های دو کشور در حوزه‌های مختلف از جمله مسائل اقتصادی، تجارت، انرژی، صنعت، حمل و نقل، علوم و فرهنگ مورد گفت‌وگو قرار گرفت و بر اهمیت نقش کمیسیون مشترک همکاری‌های دو کشور تاکید شد.

 

همکاری‌های مشترک در مبارزه با تروریسم و افراط‌گرایی، قاچاق مواد مخدر و دیگر جنایت‌های سازمان یافته فرامرزی از دیگر موضوعات مطرح شده در این دیدار بود.

 

وزیر امور خارجه کشورمان همچنین به همراه سایر وزرای امور خارجه شرکت کننده در کنفرانس قلب آسیا، در ضیافت رسمی رئیس جمهور تاجیکستان حضور یافت.

 

ظریف که شامگاه یکشنبه برای شرکت در نهمین نشست قلب آسیا- روند استانبول وارد دوشنبه شد، امروز با دبیر اجرایی سیکا و وزرای خارجه افغانستان و هند دیدار و گفت‌وگو کرد.

 

۱۵ کشور عضو قلب آسیا شامل جمهوری اسلامی ایران، افغانستان، تاجیکستان، پاکستان، چین، روسیه، هند، قزاقستان، قرقیزستان، ترکمنستان، ازبکستان، ترکیه، آذربایجان، عربستان سعودی و امارات متحده عربی هستند. آمریکا، استرالیا، کانادا، دانمارک، مصر، فرانسه، فنلاند، آلمان، عراق، ایتالیا، ژاپن، نروژ، لهستان، اسپانیا، سوئد و انگلیس هم کشورهای حامی قلب آسیا به شمار می‌روند.

 

کنفرانس قلب آسیا از سال ۲۰۱۱ تا ۲۰۱۹ در استانبول، کابل، آلماتی، پکن، اسلام آباد، امریتسار، باکو و استانبول برگزار شده است./ فارس

 

مطالب مرتبط
ارسال نظر