وام ساخت و تولید با ضمانت سپرده ارزی فراهم شد پیش‌بینی قیمت طلا و سکه فردا سه شنبه ۲۱ مرداد ۱۴۰۴ شرایط فروش نقدی و اقساطی دیگنیتی پرایم اعلام شد قیمت بیت‌کوین به آستانه ثبت رکورد جدید رسید زمان و نحوه ثبت‌نام در آزمون استخدام بانک مرکزی اعلام شد با حکم رییس جمهور، رییس سازمان نظام مهندسی ساختمان منصوب شد/ امین مقومی کیست؟ پیش بینی قیمت طلا و سکه دوشنبه ۲۰ مرداد ۱۴۰۴ / بازار طلا عقب‌نشینی کرد؟ جزئیات ورود خودرو‌های مناطق آزاد به سرزمین اصلی و دریافت پلاک ملی اعلام شد وزیر کشاورزی: در تامین کالا‌های اساسی هیچ تنش و مشکلی وجود ندارد سد‌های کشور ۴۲ درصد آب دارند/ ارتفاع کل ریزش‌های جوی نسبت به میانگین دوره‌های مشابه، ۴۰ درصد افت داشته حذف یارانه نقدی این سه دهک تا شهریور قطعی شد + جزئیات  سقف جدید بیمه‌نامه‌های بزرگ اعلام شد جزئیات قرعه‌کشی فروش خودرو‌های وارداتی/ ثبت درخواست ۹۵ هزار نفر برای ۱۰ هزار خودرو قیمت انواع برنج در میادین و بازار‌های میوه و تره بار اعلام شد پیش بینی قیمت طلا و سکه فردا یکشنبه ۱۹ مرداد ۱۴۰۴

چرا یارانه معیشتی فروردین ۱۴۰۰ کم واریز شد؟

برخی از یارانه‌بگیران نسبت به واریز یارانه معیشتی بنزین در روز ۱۰ فروردین گله‌مند هستند و از کم شدن مبلغ واریزی می‌گویند، چرا اولین یارانه معیشتی امسال کم واریز شد؟
تاریخ انتشار: ۱۰:۲۰ - ۱۴ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 03
کد خبر: ۸۲۴۸۴

به گزارش راهبرد معاصر؛ اولین یارانه معیشتی بنزین امسال ساعت ۲۴ روز ۱۰ فروردین به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. طی روزهای اخیر برخی از یارانه‌بگیران نسبت به انجام این واریزی گله‌مند هستند.

 

آنها می‌گویند با این که تا اسفند یارانه معیشتی را مطابق با تعداد اعضای خانواده دریافت کرده‌انداما در فروردین مبلغ کمتری به حسابشان واریز شده است.



پیگیری‌ها از سازمان‌های مربوطه نشان می‌دهد که مبلغ کسر شده از یارانه برخی از خانوارها به مرحله دوم وام یک میلیون تومانی کرونا برمی‌گردد. در آذر سال گذشته حدود هفت میلیون خانوار این وام را دریافت کردند که قرار شد اقساطش از یارانه معیشتی کسر شود.

سه قسط آن از یارانه ماه‌های دی، بهمن و اسفند کسر شد و چهارمین قسط آن از یارانه فروردین کسر شده است.

 

در اطلاعیه‌ای که سازمان هدفمندسازی یارانه‌ها در روز هشتم فروردین درباره واریز یارانه معیشتی منتشر کرد آمده است: «چهارمین قسط از پرداخت دومین مرحله وام یک میلیون تومانی کرونایی از حساب سرپرستان خانوارهایی که این وام را دریافت نموده‌اند از این ماه کسر خواهد شد.»

 

برخی از یارانه‌بگیران نیز مدعی شده‌اند که یارانه معیشتی آن حذف شده، اما طی چند ماه اخیر که موضوع پرداخت یارانه‌ها در سال ۱۴۰۰ مطرح بوده اظهار نظر جدی از سوی مسئولان برای حذف یارانه معیشتی اعلام نشده است.

 

وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی مسئولیت که شناسایی یارانه بگیران را برعهده دارد تاکنون برای حذف یارانه‌بگیران اطلاعیه‌ای منتشر نکرده است.

 

در بودجه پرداختی یارانه معیشتی بنزین امسال نیز تغییری ایجاد نشده و همان مبلغ سال قبل برای امسال نیز در نظر گرفته شده است./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار