ببینید/فرمانده کل سپاه خطاب به صهیونیست‌ها: اگر در یک لحظه ۶۰۰ موشک روی سرتان بریزیم چه کار خواهید کرد؟  معاون وزیر امور خارجه: در مذاکرات هسته‌ای، ایران فقط اقدامات اطمینان‌ساز می‌پذیرد سیاری: خلیج فارس بوده، هست و خواهد ماند هلندی نامدار در کادر استقلال این خوراکی مقوی کلسترول را کنترل می‌کند دورتموند، لورکوزن را چپ و راست کرد! آتش‌سوزی در مغازه تعویض روغنی اندرزگو/ آتش به نمای ساختمان مجاور هم سرایت کرد حقوق جدید دانشگاه آزاد اعلام شد/ میانگین دریافتی کارکنان به ۳۱ میلیون تومان می‌رسد ویدیو/ نخستین اخبار دور چهارم مذاکرات ایران و آمریکا آخرین وضعیت پرداخت کالابرگ الکترونیکی/ اعتبار دهک‌های مختلف چقدر است؟ چگونه آب گشنیز به رشد مو و بهبود کیفیت آن کمک می‌کند؟ اسطوره میلان و هلند با پیشنهاد استقلالی‌ها موافقت کرد جزئیات جدید از حادثه سقوط ۷ نفر به چاه در کوهدشت + اسامی سفر مهم عراقچی به ریاض/ پیام ایران به عربستان در آستانه مذاکرات هسته‌ای سی‌ان‌ان: تیم فنی آمریکا در مذاکرات یکشنبه عمان حضور ندارد
آمار کرونا یکشنبه ۱۵ فروردین؛

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز یکشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰/ فوت ۱۶۱ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته

آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز یکشنبه ۱۵ فروردین اعلام شد که بر اساس آن ۱۶۱ بیمار کرونایی در شبانه روز گذشته جان خود را از دست دادند.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۴ - ۱۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 04
کد خبر: ۸۲۶۴۰

به گزارش راهبرد معاصر؛ آخرین وضعیت و آمار کرونا در ایران امروز یکشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ توسط دکتر سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اعلام شد. باید با توجه به فصل زمستان و امکان اوج گیری مجدد بیماری کرونا در کشور باید تمهیدات بیشتری برای جلوگیری از ورود به پیک جدید کرونا بیاندیشیم. طرح ممنوعیت تردد شبانه از ساعت 22 الی 3 صبح در شهرهای با وضعیت زرد نیز اجرایی می شود. با توجه به اینکه چند مورد کرونای انگلیسی در کشور پیدا شده باید پروتکل ها بیش از پیش رعایت شوند تا از بروز و اوج گیری کرونای انگلیسی مصون بمانیم. نرخ روند ابتلا به کرونا همچنان بالاست به طوری که در 24 ساعت گذشته 161 بیمار کرونایی جان خود را از دست دادند. آخرین آمار کرونا در یکشنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ را در ادامه خبر راهبرد معاصر بخوانید.

 

 سیماسادات لاری سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز ۱۵ فروردین ۱۴۰۰ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۱ هزار و ۶۸۰ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که یک هزار و ۵۷۲ نفر از آنها بستری شدند.

 

جان باختن 161 بیمار در شبانه روز گذشته

 

وی افزود: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به یک میلیون و ۹۳۲ هزار و ۷۴ نفر رسید. متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۱۶۱ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۶۳ هزار و ۱۶۰ نفر رسید.

 

لاری عنوان کرد: خوشبختانه تا کنون یک میلیون و ۶۵۰ هزار و  ۵۶۹ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده اند. چهار هزار و ۵۷ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش های مراقبت های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

 

انجام ۱۳ میلیون و ۱۱۱ هزار و ۱۱۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور

 

سخنگوی وزارت بهداشت افزود: تا کنون ۱۳ میلیون و ۱۱۱ هزار و ۱۱۸ آزمایش تشخیص کووید۱۹ در کشور انجام شده است.

 

کرونا وضعیت قرمز

وضعیت شهرها

 

وی تصریح کرد: در حال حاضر ۴۷ شهرستان قرمز و ۱۲۶ شهرستان نارنجی هستند و بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت "از" و "به" شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی، ممنوع است. 

 

وی هشدار داد: همچنین ۲۴۷ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸ شهرستان در وضعیت آبی قرار دارند.

 

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار