به گزارش راهبرد معاصر، بر اساس نتایج بررسی جدید «وست هلث-گالوپ»، تخمین زده میشود ۴۶ میلیون آمریکایی توانایی پرداخت هزینههای خدمات درمانی باکیفیت در صورت ضرورت را ندارند. این نظرسنجی همچنین اختلافات نژادی و اقتصادی گستردهای را در بین افرادی که معتقدند توانایی پرداخت هزینههای بهداشت و درمان را دارند، نشان داد.
تعداد آمریکاییهای سیاهپوستی که گفتند قادر به پرداخت هزینههای خدمات درمانی نیستند، ۲۹ درصد در مقابل ۱۶ درصد سفیدپوستان، یعنی تقریباً دو برابر بود. بیش از یک نفر از هر سه آمریکایی کمدرآمد یا ۳۵ درصد گفتند قادر به پرداخت هزینههای خدمات درمانی مورد نیاز خود در طول ۱۲ ماه گذشته در دوران کرونا نبودند.
یک نفر از هر هشت آمریکایی (۱۲%) هم گفتند که هزینههای مواد غذایی را برای پرداخت هزینههای درمانی کاهش دادهاند.
دکتر «ویکاس سائینی» رئیس Lown Institute، اتاق فکری که این مسئله را بررسی کرده که چگونه گرانی انسولین به جیرهبندی و حتی مرگ بیماران دیابتی در آمریکا منجر شده، در خصوص نتایج این نظرسنجی جدید گفت: متاسفانه تعجبآور نیست که میلیونها آمریکایی توانایی پرداخت خدمات درمانی را ندارند، گرچه تکاندهنده و به نوعی شرمآور است. نظام ما برای سالها متمادی بر پایه برنامههای بهداشت و درمان خصوصی و اختلال بسیار عمیق سیاسی و در صنعت پزشکی قرار داشته است.
به گزارش روزنامه انگلیس «گاردین»، الات متحده بیش از هر کشور دیگری در دنیا و بیش از دو برابر متوسط یک کشور پردرآمد هزینه بهداشت و درمان میکند، اما در عین حال کمترین میزان امید به زندگی و بالاترین میزان خودکشی را در بین ۱۱ کشور توسعه یافته عضو سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD) دارد.
بانیان این نظرسنجی گفتند که نتایج نشان میدهد علیرغم محرکهای اقتصادی دوران کرونا، آمریکاییها با بحران فزاینده بیبضاعتی روبرو خواهند شد.
این نظرسنجی را موسسه معتبر افکارسنجی گالوپ و گروهی از موسسات پزشکی که وست هلث نامیده میشوند، با شرکت ۳۷۵۳ نفر در سراسر آمریکا به انجام رساندند که نابرابریهای گسترده نژادی و مالی که بر توانایی پرداخت خدمات درمانی مردم آمریکا اثر میگذارد را برجسته کرد./ فارس