ترامپ در ادعایی خواستار دریافت غرامت از ایران شد! زلزله‌ای با قدرت ۷.۴ ریشتر کلمبیا را لرزاند اعلام حادثه امنیتی در نزدیکی باشگاه گلف ترامپ ادعای ترامپ: بدون تشدید تنش با ایران تعامل می‌کنیم! ترامپ: با ایران شبه‌مذاکره می‌کنیم؛ درست مثل یک بازی شطرنج حل می‌شود عراقچی: توافق با عمان نزدیک است/ سهم ۱۱ درصدی ایران از خزر صحت دارد؟ ادعا‌های سنتکام: محاصره دریایی ایران را ادامه می‌دهیم حال وخیم جو بایدن از زبان پسرش فرمانده سنتکام وارد اراضی اشغالی شد + جزئیات عمان: مذاکرات درباره ترتیبات دریانوردی در تنگه هرمز در فضای مثبت جریان دارد ادعای ونس درباره مجوز ایران برای عبور حداکثری نفت از تنگه هرمز عضو سازمان بدر: حملات به عربستان از پایگاه‌های اسرائیلی در سوریه انجام شد زمان نهایی خروج نیرو‌های ائتلاف از عراق اعلام شد  اردوغان: توافق‌نامه مکه هیچ کشوری را هدف قرار نمی‌دهد آتلانتیک: تاب‌آوری ایران دولت ترامپ را غافلگیر کرد ترامپ: ما خودمان به موشک‌هایی که اوکراین درخواست کرده است، نیاز داریم

اتحاد مخالفان نتانیاهو برای حذف او از قدرت

اتحاد مخالفان نتانیاهو برای حذف او از قدرت احزاب مخالف نخست وزیر کنونی رژیم صهیونیستی ابتکاری را برای تشکیل کابینه متحد با نخست وزیری چرخشی پیشنهاد داده‌اند.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۹ - ۱۶ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 05
کد خبر: ۸۲۸۳۵

به گزارش راهبرد معاصر «یائیر لاپید» رهبر حزب «یش عاتید» رژیم صهیونیستی به «نفتالی بنت» رهبر حزب «یامینا» پیشنهاد تشکیل کابینه متحد را داده که طی آن نخست وزیر میان این دو چرخشی باشد و نخست بنت نخست وزیر باشد و پس از آن،‌ لاپید به نخست وزیری برسد.

از سوی دیگر «ایمن عوده» رهبر لیست مشترک اعراب نیز گفت که حزب وی با نخست وزیری «بنیامین نتانیاهو» مخالف است.

عوده گفت که وی برای یائیر لاپید احترام قائل بوده و حزب وی می‌تواند به کابینه ائتلافی وی بپیوندد. البته ایمن عوده شرط پیوستنش به کابینه لاپید را عدم پیوستن احزاب راستگرای یامینا، امید جدید و اسرائیل بیتنا عنوان کرده است.

این در حالی است که لاپید بدون پیوستن احزاب راستگرای مخالف نتانیاهو عملا شانسی برای تشکیل کابینه ائتلافی نخواهد داشت.

تحولات برای تشکیل کابینه جدید رژیم صهیونیستی در حالی روی می‌دهد که امروز نخستین جلسه دادگاه بنیامین نتانیاهو برگزار شد. 

نتانیاهو بعد از جلسه دادگاه خود، محاکمه‌اش را «تلاش برای کودتا» توصیف و اتهامات علیه خود را رد کرد.

نخست وزیر رژیم صهیونیستی امروز (دوشنبه، ۱۶ فروردین) برای سومین بار در محکمه رسیدگی به پرونده‌های فساد خود حاضر شد تا این بار اظهارات شاهدان دعوت شده به دادگاه علیه خود را بشنود.

در آغاز این جلسه «لیات بن‌آری» معاون دادستان کل اسرائیل، در اظهاراتی بیست دقیقه‌ای به بیان اتهامات و جرائم نخست‌وزیر این رژیم پرداخت.

پلیس رژیم صهیونیستی سه پرونده در خصوص فساد دولتی و مالی علیه نتانیاهو تشکیل داده و طی سه سال اخیر از منابع مختلفی شامل دستیاران و وزیران پیشین کابینه، بازجویی کرده است.

نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی پیشتر در روز بیستم بهمن ماه در دادگاه حاضر شده و به همراه شرکای جرم در پرونده‌های فساد علیه خود، تمام اتهامات وارده را رد کرده بود./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار