نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل ماجرای اتهام نفوذ سایبری علیه ۱۷ ایرانی در آمریکا ماجرای حملات موشکی ایران علیه امارات محسن رضایی خطاب به ترامپ: به نظم پساآمریکایی در خلیج فارس خوش آمدید ادعای امارات در خصوص حمله موشکی به این کشور

نتانیاهو بار دیگر مأمور تشکیل کابینه شد

نتانیاهو بار دیگر مأمور تشکیل کابینه شد رئیس رژیم صهیونیستی با بیان اینکه هیچکدام از گزینه‌های پیشنهادی برای نخست‌وزیری از اکثریت لازم برخوردار نبودند، گفت نتانیاهو را به دلیل داشتن رأی بیشتر مأمور تشکیل کابینه کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۴:۱۵ - ۱۷ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 06
کد خبر: ۸۲۸۸۳

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم نداشتن اکثریت کرسی‌های پارلمان رژیم صهیونیستی، «بنیامین نتانیاهو» بار دیگر مأمور تشکیل کابینه شد.

 

«رووین ریولین» رئیس رژیم صهیونیستی امروز (سه‌شنبه) گفت که شانس اول تلاش برای تشکیل کابینه را به نتانیاهو داده است. او ۲۸ روز فرصت دارد برای تشکیل کابینه و معرفی آن به کنست تلاش کند.

 

به نوشته روزنامه «جروزالم‌پست»، ریولین با بیان اینکه گرفتن این تصمیم آسان نبود، توضیح داد هیچکدام از کاندیداها از اکثریت لازم برای تشکیل کابینه جدید برخوردار نبودند اما نتانیاهو به دلیل داشتن رأی بیشتر، انتخاب شد.

 

وی با اشاره به اینکه در جریان جلسه مشورتی روز گذشته با احزاب سیاسی اسرائیل، ۵۲ نماینده کنست نتانیاهو را برای نخست‌وزیری پیشنهاد داده و ۴۵ نفر نیز «یائیر لاپید» رئیس حزب یش‌عتید و رهبر اپوزیسیون در کنست را معرفی کردند، اما از نظر او نتانیاهو شانس بیشتری برای تشکیل کابینه دارد.

 

بر اساس این گزارش، در صورتی که نتانیاهو نتواند در موعد چهار هفته‌ای مقرر کابینه را تشکیل دهد، می‌تواند درخواست دریافت ۱۴ روز مهلت بیشتر را ارائه کند.

 

به نوشته رسانه‌های صهیونیستی، ریولین در مراسم اعلام مأمور تشکیل کابینه، علاوه بر اینکه نتانیاهو را دعوت نکرده بود، گفت از ابعاد مشکل‌زای اعطای حق تشکیل کابینه به سیاستمداری که در حال محاکمه‌شدن به دلیل ارتشاء است، کاملا آگاه است.

 

این در حالی است که وی روز گذشته بعد از دیدار و مشورت با سران احزاب سیاسی درباره تعیین مأمور تشکیل کابینه، اذعان کرده بود که بحران سیاسی در این رژیم هنوز ادامه دارد. 

 

همزمان با برگزاری این جلسه، نتانیاهو نیز برای سومین بار در محکمه رسیدگی به پرونده‌های فساد خود حاضر شد تا این بار اظهارات شاهدان دعوت شده به دادگاه علیه خود را بشنود.

 

«لیات بن‌آری» معاون دادستان کل اسرائیل، طی اظهاراتی سی دقیقه‌ای در توضیح اتهامات نتانیاهو گفت: «نتانیاهو در ارتشاء دست داشته است. ما برای اثبات آن فایل‌های صوتی و متنی در اختیار داریم. نتانیاهو از قدرت خود سوءاستفاده کرد تا در هماهنگی با خروجی‌های رسانه‌ای مرکزی، منافع شخصی‌اش را بهبود بخشد»./ فارس

 

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار