کشتی فرنگی ایران نایب قهرمان شد این مهاجم ایرانی بهترین بازیکن فصل گذشته لیگ امارات شد سردار آزمون برنده توپ طلای امارات شد + فیلم آخرین وضعیت آتش‌سوزی گسترده در انبار ساختمان شماره ۲ ساوه پیوستن مهاجم ۱۸ ساله به استقلال/پدیده جوان فوتبال اهواز کیست؟ مریم آزمون سرمربی تیم فوتبال زنان پرسپولیس شد پایان روز نخست بسکتبال کاپ آسیا با برد چین تایپه + نتایج رقابت‌ها بیش از ۲.۶ میلیون نفر در سامانه سماح ثبت نام کردند وزیر راه: کاهش تراز آب خزر معیشت ساحل‌نشینان و کشتیرانی را تهدید می‌کند سردار رادان: دشمن دنبال براندازی بود، اما در تحقق هدفش ناکام ماند طرح جدید فرانسه و انگلیس برای مقابله با هجوم مهاجران شیخ نعیم قاسم: اگر سلاحمان را تحویل دهیم، تجاوز متوقف نخواهد شد نواف سلام: ارتش به تدوین طرحی برای انحصار سلاح مکلف شده است سرکنسول ایران در هرات: راه برای ورود قانونی اتباع افغانستان بسته نیست سخنگوی سپاه: معادلات منطقه‌ای و بین‌المللی به‌نفع ایران تغییر کرده‌اند اسپانیا: الحاق غزه و کرانه باختری را هرگز به‌رسمیت نمی‌شناسیم

پیش‌بینی بورس فردا ۲۱ فروردین

بازار سهام در هفته گذشته روند-نزولی داشت و امیدها برای بهبود بورس در سال جدید را ناامید کرد. حالا با شروع هفته چهارم معاملاتی فروردین روند بازار چگونه پیش می‌رود؟
تاریخ انتشار: ۲۰:۱۴ - ۲۰ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 09
کد خبر: ۸۳۲۷۷

به گزارش راهبرد معاصر بازار سهام در هفته گذشته به روند نزولی خود را ادامه داد و شاخص کل در طول یک هفته گذشته حدود ۳۰ هزار واحد افت کرد.

برخی از کارشناسان روند بازار را متاثر از حواشی نشست برجام می‌دانستند. در مقابل برخی از کارشناسان معتقد بودند بازار به اخبار مذاکره واکنشی نشان نمی‌دهد. از طرفی قیمت دلار در برخی از روزها با افزایش همراه بود، اما روند معاملات تغییری نکرد.

علی عصاری، کارشناس بازار سرمایه با اشاره به این موضوع که در هفته گذشته شاهد صف‌های طولانی بودیم، توضیح داد: با توجه به همین موضوع ارزش معاملات بازار حجم کمی داشت. عصاری در ادامه گفت: احتمال زیاد در هفته پیش‌رو هم با همین روند روبه‌رو هستیم.

این کارشناس بازار سرمایه با بیان اینکه دو عامل اصلی موثر در بازار وجود دارد گفت: یکی از عوامل مهم در معاملات هفته پیش‌رو، مذاکرات برجام است، فارغ از هر نتیجه‌ای که از مذاکرات به دست بیاید، نتیجه جلسه برجام تاثیر منفی در بازار دارد.

او با اشاره به اینکه دامنه نوسان هم یکی از عوامل مهم تاثیرگذار در بازار است توضیح داد: با وجود صحبت‌های زیاد مسئولان سازمان درباره تغییر یا حذف دامنه نوسان، هنوز تصمیم  نهایی در رابطه با دامنه نوسان گرفته نشده است.

او در پایان گفت: با توجه به شرایط موجود، خروج پول از سهم‌های شاخص‌ساز را شاهد هستیم. تنها خبر مثبت برای بازار می‌تواند تزریق نقدینگی با حجم زیاد توسط حقوقی‌ها به بازار باشد./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار