سه پیشنهاد جلسه اضطراری شورای سنجش و پذیرش دانشجو به شورای عالی انقلاب فرهنگی جزییات و ساعت طرح ترافیک از ۱۶ فروردین ۱۴۰۴ روش‌های پرداخت زکات فطره اعلام شد ممنوعیت تردد کلیه وسایل نقلیه از مرزن آباد به سمت تهران از دقایقی قبل آغاز ثبت نام میهمانی و انتقال دانشجویان از ۱۵ فروردین صدور حکم سنگین برای ۹ متهم فساد در شورای شهر سردشت تدوین اساسنامه مدارس مجازی/ برنامه وزارت آموزش و پرورش در حوزه هوش مصنوعی ورود سامانه بارشی از شمال غرب و غرب کشور امروز و فردا چطور با ChatGPT عکس‌هایمان را به سبک انیمیشن‌های استودیو «جیبلی» درآوریم؟ ۵۰۵ جانباخته و ۱۲ هزار مجروح در ابتدای طرح نوروزی در کشور سازمان نظام پرستاری: کمبود ۱۰۰ هزار پرستار در بیمارستان‌های کشور مرکز مدیریت راه‌های کشور: تردد ۲۱.۶ میلیون خودرو در موج اول سفر‌های نوروزی برخورد قضایی با عوامل انتشار کلیپ خارج از شئون از یک کنسرت تشریح وضعیت ترافیکی جاده‌ها و محور‌های مسدود در روز جمعه ۸ فروردین هواشناسی ایران امروز ۱۴۰۴/۱/۸؛ بارندگی و وزش باد در ۱۱ استان

پرداخت حقوق فروردین بازنشستگان تامین اجتماعی با افزایش ۳۹ درصدی مستمریها + جدول زمان واریز

متناسب‌سازی حقوق و افزایش سالانه مستمریهای (فروردین ماه) بازنشستگان و مستمری‌بگیران تامین اجتماعی بر اساس مواد ۹۶ و ۱۱۱ تا پایان فروردین ماه سال ۱۴۰۰ پرداخت می‌شود.
تاریخ انتشار: ۱۹:۱۰ - ۲۳ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 12
کد خبر: ۸۳۶۸۳
تعداد نظرات: ۱ نظر

به گزارش راهبرد معاصر حسین امیری‌گنجه، مدیر کل تامین اجتماعی غرب تهران بزرگ  که در حاشیه برگزاری ستاد بحران این اداره کل سخن می‌گفت با ذکر مطلب بالا افزود: بر اساس نامه اداری ۲۱ فروردین امسال مستمری و افزایش سالیانه حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران  لغایت فروردین ماه سال ۱۴۰۰  و بر اساس حروف الفبا پرداخت خواهد شد.


شایان ذکر است به دنبال طرح برخی ابهامات در چگونگی متناسب‌سازی مستمری بازنشستگان در فروردین ماه سال جاری (۱۴۰۰)، سازمان تامین اجتماعی اطلاعیه‌ای را صادر کرد.


در متن این اطلاعیه آمده است: نظر به انعکاس نقطه‌نظرات مستمری‌بگیران عزیز سازمان از سوی مدیران کل استان‌ها و کانون‌های بازنشستگان سراسر کشور مبنی بر وجود پاره‌ای اشکالات و ابهامات در چگونگی افزایش مستمری فروردین‌۱۴۰۰ برخی از غیرحداقل‌بگیران، با وصول نظرات و بررسی کارشناسی به عمل آمده؛ وجود بعضی ایرادات نرم‌افزاری در محاسبات مستمری متناسب‌سازی شده در خصوص متوسط‌بگیران (غیرحداقل‌بگیران) ملاحظه شد که مستلزم اصلاح فنی و نرم‌افزاری است. بر این اساس مقرر شد به منظور جلوگیری از توقف در پرداخت مستمری‌ها، پرداخت بر مبنای محاسبات فعلی استمرار یابد و همزمان نسبت به بررسی و برطرف کردن ایرادات نرم‌افزاری و اعمال اصلاحات و صدور احکام جدید برای مستمری‌بگیران فوق تا پایان اردیبهشت سال جاری (۱۴۰۰) اقدام لازم انجام شود.

بنابر اطلاعیه تامین اجتماعی تهران؛ تاریخ واریز حقوق مستمری‌بگیران در فروردین ماه سال ۱۴۰۰ نیز از سوی این سازمان بدین شرح اعلام شده است/ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۸:۴۱ - ۱۴۰۰/۰۱/۲۶
0
0
سی و یکم خیلی زود نیست م حرف چندم آخر