خبر خوش برای بازنشستگان/ احکام جدید با افزایش ۵۰ درصدی صادر شد سیر نزولی قیمت‌ها در بازار طلا و ارز/دلار وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد زمان واریز مابه‌التفاوت همسان‌سازی و افزایش سنواتی بازنشستگان یارانه نقدی دهک‌های ۴ تا ۷ واریز شد واریز حقوق فروردین بازنشستگان کشوری بر مبنای حکم حقوق سال ۱۴۰۳ گمرک: حقوق ورودی خودرو‌های وارداتی مطابق سال ۱۴۰۳ اخذ می‌شود جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ جزئیات تعرفه گمرکی واردات موبایل در سال ۱۴۰۴ واریز اعتبار گام سوم کالابرگ الکترونیکی دهک‌های چهارم تا هفتم از فردا قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۴/۰۱/۲۶ ابلاغ اصلاحات جدید تعرفه‌ای از سوی هیات دولت جزئیات بسته حمایتی مسکن/ دو نوع وام به مستاجران پرداخت می‌شود «تقلب» در ساختار خانواده برای دریافت «یارانه» معوقات متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان از امشب پرداخت می‌شود سقوط آزاد طلا و سکه در بازار/ طلا ۶میلیونی شد

روند مثبت به بورس برگشت؟

بازار سهام روند متعادلی را در هفته چهارم فروردین پشت سر گذاشت و تعدادی از نمادهای شاخص‌ساز در روند معاملات این هفته با افزایش تقاضا همراه بودند. این روند مثبت در ثبت تقاضا ادامه دارد؟
تاریخ انتشار: ۱۸:۳۳ - ۲۵ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 14
کد خبر: ۸۳۹۳۹

به گزارش راهبرد معاصر  بازار در جریان معاملات این هفته حرکت نوسانی را ثبت کرد. بعد از چند روز حرکت نزولی، در روز سه‌شنبه با یک روند صعودی، ۱۸ هزار واحد رشد کرد.

کارشناسان بازار سرمایه معتقدند سیگنال‌های جدی برای مثبت شدن بازار وجود ندارد. این حرکت مثبت شاخص با توجه به خبر تزریق نقدینگی بود و باید دید این روند ادامه دارد یا خیر؟

مهدی رضایتی، کارشناس بازار سرمایه در گفتگو با تجارت‌نیوز درباره روند بورس در هفته چهارم فروردین اظهار کرد: بازار در شرایطی قرار گرفته است که قیمت‌ها در کف قیمتی قرار دارد. می‌توان گفت بازار کف قیمت بعضی از نمادها را شناخته و به آن‌ها واکنش‌ نشان می‌دهد.

این کارشناس بازار سرمایه درباره خبر تزریق نقدینگی به بازار توضیح داد: هنوز این خبر عملیاتی نشده است اما تا حدودی تاثیرات نسبی خود را در روند معاملات گذاشته است.

رضایتی در ادامه گفت: ۲۴ هزار میلیارد تومان، مبلغ قابل توجهی برای بازار است اما باید دید با عملیاتی شدن این فرآیند تزریق، بازار چه واکنشی نشان می‌دهد و منابع قابل جذب برای صندوق‌ها کدامند. اگر این تزریق انجام شود، شاخص حرکت صعودی خوبی دارد.

او درباره روند حمایت حقوقی‌ها توضیح داد: سیگنال مثبت و عمیقی برای حرکت حقوقی‌ها دیده نمی‌شود. اما در حالت کلی در معاملات دو روز گذشته عملکرد نسبتا مثبتی را برای عرضه و تقاضا در نمادهای شاخص‌ساز ثبت کردند.

این کارشناس بازار سرمایه معتقد است در حالت کلی در خرید و فروش سهم‌ها تغییر زیادی رخ نداده است زیرا همچنان تعداد زیادی از نمادها در صف فروش قفل هستند.

مهدی رضایتی درباره آینده بازار اظهار کرد: با توجه به روند معاملات این هفته، به آینده بازار خوش‌بین هستم. اما باید توجه به نیاز به اصلاح تعداد زیادی از نمادهای بزرگ و کوچک، انتظار می‌رود بازار در کانال یک میلیون و ۲۳۰ حمایت‌‌های بیش‌تری را از نمادها انجام دهد./تجارت نیوز

ارسال نظر
آخرین اخبار