پیام تسلیت رهبر انقلاب درپی درگذشت فرزند حجت‌الاسلام کاظم صدیقی ابلاغ دستورالعمل بازنشستگی مادران با ۲۰ سال سابقه خدمت جزئیات طرح جدید پیش نویس نیرو‌های شرکتی فرزند حجت الاسلام کاظم صدیقی درگذشت پزشکیان: رعایت قوانین عفاف و حجاب باید از سوی مدیران و کارکنان دستگاه‌ها آغاز شود /توصیه جدی رئیس جمهور به صدا و سیما ابلاغ آیین‌نامه نظام بودجه‌ریزی و پرداخت مبتنی بر عملکرد در دستگاه‌های اجرایی تعیین تکلیف پرداخت فوق العاده خاص کارمندان فرمانده سپاه عاشورا: هیچ جاسوسی در دفاع مقدس ۱۲ روزه در آذربایجان شرقی دستگیر نشد عارف: حمله به تأسیسات صلح‌آمیز هسته‌ای ایران نقض فاحش موازین بین‌المللی است/ سند همکاری‌های اعضای شانگهای امضا شد جزئیات تازه درباره شهادت سردار حاجی‌زاده از زبان سخنگوی سپاه خبر مهم رئیس سازمان اداری و استخدامی درباره حقوق کارکنان دولت وزیر اطلاعات: طرح «مقابله با نفوذ» در حال بررسی در کمیسیون امنیت ملی است خرازی خطاب به ترامپ: با ایران مذاکره واقعی کنید/استقلال خود را به حراج نمی‌گذاریم جزئیات سقوط بالگرد مرحوم رئیسی از زبان غلامحسین اسماعیلی: در نقطه سقوط بالگرد فقط هفت پیکر پیدا شد... + فیلم آغاز ثبت‌نام انتخابات شورا‌های اسلامی روستا‌ها

قالیباف: مجلس هیچ‌گاه تعطیل نیست/ مشکلات مردم را پیگیری می‌کنیم

رئیس مجلس گفت: مجلس شورای اسلامی به هیچ وجه تعطیل نیست و در دو هفته آینده هم مسائل و مشکلات کشور را پیگیری می‌کند.
تاریخ انتشار: ۱۰:۳۲ - ۳۱ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 20
کد خبر: ۸۴۵۵۸

به گزارش راهبرد معاصر، محمدباقر قالیباف صبح امروز(سه‌شنبه) در جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی و در نطق پیش از دستور اظهار داشت: با توجه به اینکه از لحاظ وضعیت کرونا در شرایط بسیار سختی هستیم و اکثر شهرستان‌ها در شرایط قرمز هستند، از دولت می‌خواهیم که در بحث کنترل و قرنطینه دستگاه‌های ذی ربط تلاش بیشتری انجام دهد تا از این طریق روند رشد صعودی این بیماری کاهش پیدا کند.

 

وی بیان کرد: همچنین از مردم و اقشار مختلف جامعه می‌خواهیم به سلامتی خودشان و افراد دیگر جامعه توجه داشته باشند و پروتکل‌های بهداشتی را به خوبی رعایت کنند.


رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: با توجه به شرایط اقتصادی تمام توان دولت و مجلس این است که از کسانی که در این مدت کسب و کارشان به دلیل کرونا تعطیل شده، حمایت لازم را داشته باشند.

 

قالیباف در واکنش به اینکه در رسانه‌ها گفته شده مجلس دو هفته آینده تعطیل است ادامه داد: مجلس هیچ گاه تعطیل نیست و صرفا در روزهای یکشنبه و سه‌شنبه هفته آینده جلسه علنی نداریم اما نمایندگان هفته آینده به حوزه‌های انتخابیه خود نمی‌روند و همین جا می‌مانند و پیگیر حل مشکلات مردم هستند.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: همچنین جلسات کمیسیون‌های امنیت ملی، اقتصادی، صنایع و معادن، انرژی و بهداشت و درمان در این مدت از سوی اعضای هیات رئیسه آنها برقرار خواهد بود. ضرورت دارد مسائل مهمی چون وضعیت بازار، مسائل هسته‌ای، وضعیت بورس و کرونا در کمیسیون‌های تخصصی مجلس مورد بررسی قرار گیرد و بر این اساس این جلسات برگزار خواهد شد.

 

وی بیان کرد: بر این اساس مجلس تعطیل نخواهد بود بلکه صرفا جلسه رسمی صحن علنی مجلس و کمیسیون‌های تخصصی به این صورت که همه افراد در آن حضور داشته باشند را نداریم. البته تاکید می‌کنم اگر لازم باشد صحن علنی مجلس را تشکیل دهیم، حتما این کار را خواهیم کرد و حتی هفته آینده هم تشکیل جلسه خواهیم داد.

 

قالیباف تصریح کرد: از ۱۱ اردیبهشت ماه هم که مصادف با ایام شب قدر است نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه خود می‌روند و مجددا تاکید می‌کنم مجلس در این ایام به هیچ وجه تعطیل نیست.

 

وی با اشاره به شهادت سردار محمد حجازی گفت: لازم است شهادت سردار حجازی را به فرمانده معظم کل قوا و تمام مردم تسلیت عرض کنم. بنده از نزدیک با این شهید بزرگوار آشنا بودم، او فردی متدین و انقلابی بود.

 

رئیس مجلس شورای اسلامی متذکر شد: سردار حجازی از دوران پیش از انقلاب فعالیت های بسیار زیادی انجام داد و در تمام دوران دفاع مقدس در جبهه و جنگ حضور داشت و در دهه ۷۰ هم در شکل گیری نیروی مقاومت بسیج نقش بسزایی ایفا کرد.

 

وی گفت: همچنین سردار حجازی در کنار شهید سردار سلیمانی یک دهه برای دفاع از حرم اقدامات قابل توجهی انجام داد. او اقدامات ارزنده‌ای در دوران قبل از انقلاب اسلامی انجام داد و در دوران دفاع مقدس هم حضور فعالی داشت.

 

قالیباف گفت: امروز پیکر این عزیز بزرگوار در اصفهان تشییع می‌شود که لازم است به مردم ولایتمدار اصفهان شهادت سردار حجازی را تسلیت عرض کنم./ مهر 

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار