آغاز ثبت‌نام زائران غیرتهرانی برای وداع با رهبر شهید امام جمعه تهران: پیام راهبردی رهبر انقلاب درباره یادداشت تفاهم امضا شده میان ایران و آمریکا دست مسئولان را تقویت کرد پیام جدید زینب سلیمانی در فضای مجازی + جزئیات هشدار سردار قاآنی به سربازان اسرائیلی: اگر امروز با اختیار خود عقب‌نشینی نکنید، فردا با خواری و شکست ناگزیر به فرار خواهید شد پزشکیان: نه ظلم کنیم، نه ظلم بپذیریم و نه مقابلش سکوت کنیم سردار احمدی مقدم: تسریع در اصلاحات داخلی لازم است؛ الان ۷۰ درصد مردم می‌گویند نظام جمهوری اسلامی را می‌خواهیم، ولی باید در آن اصلاحاتی صورت بگیرد؛ این پیام ملت است که باید شنیده شود پیام سردار مجید موسوی به خانواده شهید ماکان نصیری: شما بستر لازم را در جامعه اسلامی برای قهرمان پروری و شهادت مهیا نمودید پزشکیان به زیارت حرم مطهر امام رضا (ع) رفت تجهیز یگان‌های نیروی زمینی ارتش به سامانه‌ها، تسلیحات و ارتقاء توان رزمی امیر پوردستان: مصلحت نظام ایجاب کند، با انجام عملیات‌های پیش‌دستانه دشمن را به‌شدت غافلگیر می‌کنیم جزئیات تعطیلی‌های مراسم تشییع و تدفین رهبر شهید به روایت سخنگوی دولت پزشکیان پزشکیان: هیچ مذاکره‌ای درباره موشک‌های بالستیک صورت نگرفته و نخواهد گرفت شناسایی ۱۵۵ محل استقرار اتباع غیرمجاز در تهران  تهران در آماده‌باش برای مراسم تشییع رهبر انقلاب + جزئیات به روایت سخنگوی استانداری تهران جزئیات تعطیلی سه روزه تهران در روز‌های تشییع رهبر شهید

سردار فلاح زاده: گروه‌های مقاومت ‌‌کنار مقرهای رژیم صهیونیستی قرار دارند

سردار فلاح زاده: گروه‌های مقاومت ‌‌کنار مقرهای رژیم صهیونیستی قرار دارند جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: رژیم غاصب صهیونیستی بداند که گروه‌های مقاومت در جای‌جای کره خاکی در کنار مقرهای شما قرار دارد و هر لحظه شما را به افول نزدیک‌تر می‌کنند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۱۷ - ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 22
کد خبر: ۸۴۸۲۸

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمدرضا فلاح‌زاده صبح امروز در مراسم گرامیداشت شهید سردار سید محمد حجازی اظهار داشت: اصفهان در دوران انقلاب اسلامی، صفحات زرینی در تاریخ خود به ثبت رسانده و مجاهدت‌های فراوانی را از مردم شهید پرور این استان شاهد بوده‌ایم. در دوران دفاع مقدس 23 هزار شهید تقدیم اسلام کرد و سرداران و بزرگانی چون شهید خرازی، شهید همت و شهید کاظمی متولد اصفهان هستند.

 

وی افزود: شهید والامقام سید محمد حجازی نیز از ستارگان مولود در اصفهان است که اکنون در کنار دیگر شهیدان، میهمان سفره حضرت سیدالشهدا(ع) است. شهید سید محمد حجازی همچون جدش رسول اکرم(ص) معلم و اسوه اخلاق و مروج همه خوبی‌ها بود. او به وظایفش به چشم پست و مقام نگاه نمی‌کرد؛ بلکه آنها را مسئولیت خود در قبال مردم و انقلاب می‌دانست.

 

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه سردار شهید سید محمد حجازی متواضعانه در خدمت مردم و اسلام بود، گفت: از ویژگی‌های بارز ایشان، مردمداری بود. وی در سپاه پاسداران و بسیج مستضعفین به مدت 10 سال به مردم خدمت کرد. بسیج سازندگی و گروه‌های جهادی محرومیت‌زدایی را راه‌اندازی کرد تا در دورترین نقاط کشور به مستضعفان خدمت‌رسانی شود.

 

وی ادامه داد: روحیه بصیرت‌طلبی، بصیرت‌افزایی و دشمن‌شناسی او نیز قابل ستایش است. در پیش از انقلاب اسلامی، شهید حجازی به مصاف با دشمنان خدا رفت و این راه را تا شهادت خود ادامه داد. او مدتی هم در سیاه‌چاله‌های رژیم طاغوت همراه با برادرش شهید احمد حجازی محصور شده بود. خاطرات عجیبی را از مبارزات و دوران زندان خود برای ما تعریف می‌کرد.

 

سردار فلاح‌زاده تصریح کرد: وی در اولین روزهای دفاع مقدس، در میدان نبرد حاضر بود و در بیشتر عملیات‌ها همچون خیبر و بدر، در جنوب و غرب ایران به مبارزه با رژیم بعث می‌پرداخت. مردم ایران و امت اسلام از داشتن چنین شهید والامقامی به خود می‌بالند. انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، چنین سربازانی را تقدیم اسلام کرد و یکبار دیگر، وقایع عاشورا را برای امت اسلام زنده ساخت. هیچکس به خاطر خود در میدان‌های نبرد حاضر نشد. بسیجیان گمنام بسیاری بودند که در شب‌های تیره و تار به مصاف دشمنان رفتند.

 

وی با اشاره به اینکه شهید حجازی در همه عرصه‌ها به مردم خدمت می‌کرد، گفت: سردار حجازی در گمنامی تمام به مدت 5 سال با همان بینش بلند و تفکر متعالی و بصیرت کامل، در سوریه و لبنان حاضر شد و به مصاف دشمنان خدا رفت. اگر فرماندهی سردارانی چون شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید سید محمد حجازی در مناطق اشغال شده نبود، آمریکای جهانخوار و رژیم غاصب صهیونیستی، مجالی به امت اسلام نمی‌دادند و کشورها را یکی پس از دیگری در می‌نوردیدند.

 

جانشین فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی تصریح کرد: همه آن چیزی که شهید حجازی را متمایز می‌کرد؛ ولایت‌مداری او بود. او تابع محض ولایت مطلق فقیه بود. اگر در تمامی میدان‌های نبرد حاضر شد و در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی، به کمک مردم می‌شتافت، به تبعیت از رهبر معظم انقلاب و امام خمینی(ره) بود.

 

وی افزود: او امام خمینی(ره) و وظایفش را می‌شناخت و با ادامه دادن راه امام(ره)، به وظایفش به خوبی عمل کرد. سردار از دوران نوجوانی تا لحظه شهادت به دنبال عملی کردن وظایف خود و خدمت به مردم بود. هر کجا وارد می‌شد، افراد را مجذوب خود می‌کرد. هر روزی که با او بیشتر معاشرت می‌کردم، عشق و ارادتم به ایشان و ولایت بیشتر می‌شد. او هیچ چیزی را برای خود نمی‌خواست و راضی به رضای خدا بود. در نهایت همچون اجداد بلند مرتبه‌اش، جانش را در راه خدمت به مردم و ولایت به اسلام تقدیم کرد.

 

سردار فلاح زاده خاطرنشان کرد: وظیفه ماست که از الگویی چون شهید بزرگوار سید محمد حجازی درس بگیریم. دشمنان انقلاب اسلامی باید بدانند ما وارث پیامبر و ائمه مظلوم هستیم. در اوج مظلومیت اما با عزت تمام به مصاف شما خواهیم آمد. اگر ما را چندبار قطعه قطعه کنند و دوباره زنده کنند، دست از پیمودن راه اسلام برنخواهیم داشت و به مبارزات خود تا لحظه پیروی اسلام ادامه خواهیم داد.

 

وی گفت: رژیم غاصب صهیونیستی بداند که گروه‌های مقاومت در جای‌جای کره خاکی در کنار مقرهای شما قرار دارد و هر لحظه شما را به افول نزدیک‌تر می‌کنند. رژیم صهیونیستی مطابق با صحبت‌های رهبر معظم انقلاب، 25 سال آینده که چند سالی از آن هم می‌گذرد را نخواهد دید. خون شهید حجازی و سلیمانی در رگ‌های امت اسلام در سراسر جهان به جوش آمده و دست از مبارزه برنخواهند داشت. امام خمینی(ره) به ما وعده داده که اسلام تمام سنگرهای کلیدی جهان را یکی پس از دیگری فتح خواهد کرد و پرچم اسلام در بالاترین قله‌های جهانی به اهتزاز در خواهد آمد./ تسنیم

 

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار