شلیک همزمان موشک‌های بالستیک و کروز سپاه در رزمایش اقتدار سخنگوی دولت: تاریخ دقیق اجرای اصلاح قیمت بنزین نهایی نشده است خاتمی: ملت ایران ذلت‌پذیر نیست/ بسیج یک فرهنگ است حمایت دولت از راه‌آهن حومه‌ای تهران واکنش تهران به ادعاهای بی‌اساس درباره جزایر ایرانی پزشکیان: هیچ طرح آبی بدون نظر دانشگاه‌ها اجرا نمی‌شود / تصمیم عجولانه یعنی تخریب محیط‌زیست سرلشکر پاکپور: مادران و همسران شهدا الگویی ماندگار برای نسل‌های آینده هستند آغاز رزمایش نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس سرلشکر حاتمی: لحظه‌ای را در ارتقای توان دفاعی از دست نداده‌ایم از تعیین سقف کیفری برای مهریه تا تذکر اقتصادی به پزشکیان پزشکیان: به هیچ قدرت خارجی امید نبسته‌ام/ دیگر پول اضافه چاپ نمی‌کنیم سرلشکر پاکپور: سپاه برای انتقال تجارب ضدتروریستی محدودیتی ندارد قالیباف: توان دفاعی و هسته‌ای ایران را معامله نمی‌کنیم تاکید عراقچی بر نقش دیپلماسی پارلمانی در گسترش تجارت با همسایگان زهرا بهروز آذر: مصوبه کاهش سقف ضمانت اجرای مهریه با سیاست‌های کلی خانواده در تعارض آشکار است

اظهارات اسلام هراسانه ماکرون

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه جمعه در پیامی در توییتر پیامی اسلام‌هراسانه منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 23
کد خبر: ۸۵۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، وی در این پیام توییتری با اشاره به حمله عصر امروز به یک پلیس زن در یکی از شهرهای اطراف پاریس نوشت: «در مبارزه علیه تروریسم اسلامی، تسلیم نخواهیم شد».

عصر امروز فردی با چاقو یک پلیس زن را در ورودی ساختمان اداره پلیس در خارج از پاریس مورد حمله قرار داد. این حادثه در شهر «رامبویلت» در خارج پاریس، پایتخت فرانسه روی داده است.

پلیس فرانسه اعلام کرده که فرد مهاجم اصالتی تونسی داشته و این فرد نیز به دلیل جراحات وارده هنگام بازداشت، جان داده است.

رسانه‌های فرانسوی مدعی شده‌اند که فرد مهاجم هنگام حمله فریاد «الله اکبر» سر داده و تلاش کردند تا این حادثه را به مسلمانان نسبت دهند.

چندی پیش نمایندگان پارلمان فرانسه قانونی را که ضد اسلام و مسلمانان است تصویب کرد. این قانون با 347 رای موافق در مقابل 151 رای مخالف در مجلس سفلی فرانسه به تصویب رسید.

بر اساس این قانون که 70 بند دارد، دولت فرانسه این امکان را دارد تا مدارس مذهبی و عبادتگاه‌ها را تعطیل کرده و مانع از انجام سخنرانی‌هایی که به زعم دولت فرانسه افراط گرایانه است، شود.

پیش از این نیز «مارین لوپن» سیاستمدار راست افراطی و رهبر جبهه ملی فرانسه در سخنانی پیشنهاد داده بود که حجاب مسلمانان در اماکن عمومی این کشور ممنوع شود.

چندی پیش نیز «مارلین شیبا» وزیر شهروندی فرانسه گفته بود که وی نمی‌تواند تحمل کند که ببیند دختر بچه‌ها حجاب داشته باشند.

وی که با شبکه  ال‌سی‌آی فرانسه مصاحبه می‌کرد، در بخشی از مصاحبه خود گفته بود: «نمی‌توانم تحمل کنم دختر بچه‌ای که 5 سال دارد حجاب داشته باشد.»/فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار