اظهارات یک نماینده مجلس درباره ادعای ازدواج اتباع خارجی با زنان ایرانی برای اخذ تابعیت بیانیه سپاه در پی ترور «ملاکمال» معتمد بلوچ آخرین مهلت استعفا برای داوطلبان شوراها امروز به پایان می‌رسد وزیر کشور: خسارت خودرو‌های آسیب‌دیده در جنگ ۱۲ روزه پرداخت می‌شود معاون رئیس‌جمهور: تعطیلی پنجشنبه‌ها فعلاً ممکن نیست پزشکیان: مردم در دریافت خدمات، به خودی و غیر خودی تقسیم نشوند/ نگرانی اصلی من دشمنی آمریکا و اسرائیل نیست، بلکه تفرقه و اختلاف در داخل است برنامه دولت برای پرداخت مبتنی بر عملکرد اعلام شد/ نظام پرداخت‌ها تغییر می‌کند؟ + فیلم امیر دریادار سیاری: با آمادگی نیروهای مسلح، دشمن توان تعرض نخواهد داشت اسلامی: ایران در تراز بالایی از علم فناوری هسته‌ای قرار دارد عارف: آمریکا می‌گوید شروط ما را بپذیرید تا مذاکره کنیم ولی ما این رویکرد را نمی‌پذیریم پیام تسلیت پزشکیان در پی درگذشت سردار افشار نیکزاد: اصلاح قانون نظام مهندسی پس از ۲۹ سال در دستور کار قرار گرفت تقدیم پیام رهبر انقلاب به پوتین در سفر لاریجانی به مسکو سرلشکر موسوی: یمن مقتدرانه در خط مقدم دفاع از ملت فلسطین قرار دارد پیام تسلیت رهبر معظم انقلاب در پی درگذشت حاج حسین مهدیان

اظهارات اسلام هراسانه ماکرون

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه جمعه در پیامی در توییتر پیامی اسلام‌هراسانه منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 23
کد خبر: ۸۵۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، وی در این پیام توییتری با اشاره به حمله عصر امروز به یک پلیس زن در یکی از شهرهای اطراف پاریس نوشت: «در مبارزه علیه تروریسم اسلامی، تسلیم نخواهیم شد».

عصر امروز فردی با چاقو یک پلیس زن را در ورودی ساختمان اداره پلیس در خارج از پاریس مورد حمله قرار داد. این حادثه در شهر «رامبویلت» در خارج پاریس، پایتخت فرانسه روی داده است.

پلیس فرانسه اعلام کرده که فرد مهاجم اصالتی تونسی داشته و این فرد نیز به دلیل جراحات وارده هنگام بازداشت، جان داده است.

رسانه‌های فرانسوی مدعی شده‌اند که فرد مهاجم هنگام حمله فریاد «الله اکبر» سر داده و تلاش کردند تا این حادثه را به مسلمانان نسبت دهند.

چندی پیش نمایندگان پارلمان فرانسه قانونی را که ضد اسلام و مسلمانان است تصویب کرد. این قانون با 347 رای موافق در مقابل 151 رای مخالف در مجلس سفلی فرانسه به تصویب رسید.

بر اساس این قانون که 70 بند دارد، دولت فرانسه این امکان را دارد تا مدارس مذهبی و عبادتگاه‌ها را تعطیل کرده و مانع از انجام سخنرانی‌هایی که به زعم دولت فرانسه افراط گرایانه است، شود.

پیش از این نیز «مارین لوپن» سیاستمدار راست افراطی و رهبر جبهه ملی فرانسه در سخنانی پیشنهاد داده بود که حجاب مسلمانان در اماکن عمومی این کشور ممنوع شود.

چندی پیش نیز «مارلین شیبا» وزیر شهروندی فرانسه گفته بود که وی نمی‌تواند تحمل کند که ببیند دختر بچه‌ها حجاب داشته باشند.

وی که با شبکه  ال‌سی‌آی فرانسه مصاحبه می‌کرد، در بخشی از مصاحبه خود گفته بود: «نمی‌توانم تحمل کنم دختر بچه‌ای که 5 سال دارد حجاب داشته باشد.»/فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار