شلیک به یک کارمند در زاهدان+ جزئیات حضور همزمان ۵ ناوگروه نیروی دریایی در آب‌های بین‌المللی درگذشت اولین فرمانده دافوس بعد از انقلاب اسلامی پزشکیان: دولت از سربازان گمنام امام زمان حمایت می‌کند پزشکیان: با برطرف کردن کانون‌های ناآرامی مانع سوءاستفاده دشمنان شویم جیش‌الظلم مسئولیت انفجار چابهار را بر عهده گرفت برگزاری جلسه سران قوا به میزبانی پزشکیان طرح مجلس برای ساماندهی و شفافیت عملکرد شرکت‌های دولتی رهگیری پهپاد کرّار توسط جنگنده رهگیر میگ ۲۹ سردار قاآنی به زیارت امام زاده جعفر (ع) پیشوا رفت + عکس ابوترابی، امام جمعه تهران: کاهش اقتدار سیاسی هدف اصلی منازعات نرم است؛ راهی جز وحدت و انسجام نیست توضیحات خسروپناه درباره شایعه برکناری جمیله علم‌الهدی از شورای عالی انقلاب فرهنگی وزیر دفاع: ماهیت وجودی انقلاب ما با ماهیت وجودی آمریکا در پارادوکس است؛ نمی‌توانیم در کنار یکدیگر قرار بگیریم فاطمی، نماینده مجلس: رفع فیلترینگ تلگرام و اینستاگرام ظرف ۶ ماه آینده انجام می‌شود دریادار سیاری: رزمایش مشترک ذوالفقار ۱۴۰۳ ارتش از فردا آغاز می‌شود

اظهارات اسلام هراسانه ماکرون

«امانوئل ماکرون» رئیس جمهور فرانسه شامگاه جمعه در پیامی در توییتر پیامی اسلام‌هراسانه منتشر کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۵۲ - ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 23
کد خبر: ۸۵۰۰۹

به گزارش راهبرد معاصر، وی در این پیام توییتری با اشاره به حمله عصر امروز به یک پلیس زن در یکی از شهرهای اطراف پاریس نوشت: «در مبارزه علیه تروریسم اسلامی، تسلیم نخواهیم شد».

عصر امروز فردی با چاقو یک پلیس زن را در ورودی ساختمان اداره پلیس در خارج از پاریس مورد حمله قرار داد. این حادثه در شهر «رامبویلت» در خارج پاریس، پایتخت فرانسه روی داده است.

پلیس فرانسه اعلام کرده که فرد مهاجم اصالتی تونسی داشته و این فرد نیز به دلیل جراحات وارده هنگام بازداشت، جان داده است.

رسانه‌های فرانسوی مدعی شده‌اند که فرد مهاجم هنگام حمله فریاد «الله اکبر» سر داده و تلاش کردند تا این حادثه را به مسلمانان نسبت دهند.

چندی پیش نمایندگان پارلمان فرانسه قانونی را که ضد اسلام و مسلمانان است تصویب کرد. این قانون با 347 رای موافق در مقابل 151 رای مخالف در مجلس سفلی فرانسه به تصویب رسید.

بر اساس این قانون که 70 بند دارد، دولت فرانسه این امکان را دارد تا مدارس مذهبی و عبادتگاه‌ها را تعطیل کرده و مانع از انجام سخنرانی‌هایی که به زعم دولت فرانسه افراط گرایانه است، شود.

پیش از این نیز «مارین لوپن» سیاستمدار راست افراطی و رهبر جبهه ملی فرانسه در سخنانی پیشنهاد داده بود که حجاب مسلمانان در اماکن عمومی این کشور ممنوع شود.

چندی پیش نیز «مارلین شیبا» وزیر شهروندی فرانسه گفته بود که وی نمی‌تواند تحمل کند که ببیند دختر بچه‌ها حجاب داشته باشند.

وی که با شبکه  ال‌سی‌آی فرانسه مصاحبه می‌کرد، در بخشی از مصاحبه خود گفته بود: «نمی‌توانم تحمل کنم دختر بچه‌ای که 5 سال دارد حجاب داشته باشد.»/فارس

ارسال نظر