ایران: از حق برخورداری از برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز دست نمی‌کشیم حزب‌الله: ایران مدافع همه آزادگان است یمن: نیروهای مسلح ما در پاسخ به جنایات سعودی‌ها تردید نمی‌کنند ونس: اگر ترامپ بخواهد می‌توان با ایران به توافق رسید! واکنش روسیه به قطعنامه سیاسی غرب علیه ایران در نشست شورای حکام صنعا: عربستان تاوان جنایاتش را می‌دهد وال‌استریت ژورنال: کاخ سفید نگران مقاومت ایران و طولانی شدن جنگ است پیشروی سریع رزمندگان یمنی به سمت شهر راهبردی «المخا» توضیح سفیر عراق درباره حاشیه‌های خوابگاه نیکان سفیر پاکستان: به‌زودی تفاهم بهتری میان آمریکا و ایران حاصل می‌شود حملات توپخانه‌ای و پهپادی عربستان به مناطق مرزی صعده ادعای ترامپ: جنگ با ایران بعد از انتخابات میان دوره‌ای آمریکا پایان می‌یابد واکنش غریب آبادی به تصویب قطعنامه علیه ایران در شورای حکام: با این فضاسازی‌ها، در شورای امنیت کاری از پیش نمی‌برید  درگیری در جنوب یمن/ وزیر دفاع دولت مستعفی ناپدید شد پارلمان صربستان منحل شد / برگزاری انتخابات زودهنگام در پی درگیری‌های سیاسی داخلی آمریکا شکار زیرسطحی ارتش خود را از سوی ایران تایید کرد

روسیه: تروریست‌ها در سوریه در فکر حمله شیمیایی هستند

روسیه: تروریست‌ها در سوریه در فکر حمله شیمیایی هستند یک نهاد نظامی روسی در سوریه گفت که تروریست‌های مستقر در استان ادلب، در پی حمله شیمیایی و متهم کردن دولت دمشق هستند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۲ - ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 24
کد خبر: ۸۵۰۷۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ نائب رئیس نهاد نظامی موسوم به «مرکز آشتی روسیه در سوریه»  شب گذشته (جمعه) گفت که تروریست‌های مستقر در استان ادلب، در حال برنامه‌ریزی برای استفاده از سلاح شیمیایی و سپس متهم کردن ارتش سوریه هستند.

 

به نوشته وبگاه روسیا الیوم، «الکساندر کاربوف» گفت که اطلاعاتی در دست است که نشان می‌دهد تروریست‌های «هیئه تحریر الشام» (جبهة النصره سابق) مواد سمی را به اطراف ادلب و مناطق «جسر الشغور» و «بداما» انتقال داده است.

 

به گفته وی، فعالیت گروهک موسوم به «کلاه سفیدها» نیز در منطقه افزایش یافته است و تروریست‌ها تلاش دارند با دستکاری اطلاعات در راستای بدنامی دولت سوریه تلاش کنند.

 

او همچنین گفت که آماده شدن تروریست‌ها برای حمله شیمیایی پس از موضع اخیر سازمان منع گسترش سلاح‌های شیمیایی علیه دولت سوریه صورت می‌گیرد.

 

سازمان منع سلاح‌های شیمیایی (OPWC)در ۲۳ فروردین ماه با انتشار گزارشی ادعا کرد که نیروی هوایی وابسته به دولت سوریه در حمله هوایی ۴ فوریه ۲۰۱۸ به سراقب سوریه دست‌کم از یک بمب شیمیایی استفاده کرده که در نتیجه آن ۱۲ نفر مجروح شدند.

 

دولت سوریه نیز در واکنش گفت که این سازمان با گزارش‌های جعلی خود به ابزاری برای اجرای برنامه‌های خصمانه آمریکا علیه دمشق تبدیل شده است./فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار