ابقای اعضای هیأت رئیسه شورای نگهبان برای یک سال آینده / جنتی برای یک سال دیگر دبیر شورا شد وزیر اطلاعات: امکانات اطلاعاتی و امنیتی را بسیج کردیم / در جنگ ۱۲ روزه ۷ میلیون گزارش مردمی داشتیم عضو سابق کمیسیون امنیت ملی: خاتمی یا نبویان برای دشمن هیچ فرقی ندارد سفیر ایران در مسکو: پزشکیان برنامه‌ای برای سفر به روسیه ندارد تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم
به منظور جبران خسارت سیل های اخیر؛

موافقت کلی رهبر انقلاب با برداشت ۲ میلیارد دلار از صندوق توسعه

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی با اشاره به موافقت کلی مقام معظم رهبری با درخواست برداشت ۲ میلیارد دلاری از صندوق توسعه ملی به منظور جبران خسارت سیل گفت: قرار است گزارش میزان خسارت تهیه و پس از آن، درخواست نهایی شود.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۰ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 14
کد خبر: ۸۵۱۱
به گزارش راهبرد معاصر ، مرتضی شهید‌زاده رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی  درمورد اینکه گفته شد رئیس‌جمهور درخواست برداشت 2 میلیارد یورو از منابع صندوق توسعه ملی را برای جبران خسارت ناشی از سیل اخیر به مقام معظم رهبری داده‌اند اظهار داشت: رئیس‌جمهور 2 میلیارد دلار درخواست کرده اما هنوز از سوی مقام معظم رهبری هیچ اجازه‌ای به صندوق واصل نشده است.

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی خاطرنشان کرد:‌ از دفتر ریاست جمهوری به تمام اعضای ستاد بحران اعم از وزیر نیرو، کشاورزی، کشور، صنایع و معادن، سازمان‌های مربوطه گفته شده که گزارش برآورد دقیق از سیل تهیه شود و در اختیار مقام معظم رهبری قرار گیرد تا میزان خسارت وارده مشخص و براساس آن دستور پرداخت منابع از صندوق صادر شود.

وی با بیان اینکه تاکنون هیچ اذن برداشتی از سوی مقام معظم رهبری به دست ما نرسیده است یادآور شد: امروز نامه‌ای که بدست ریاست جمهوری رسیده نشان می‌دهد موافقت کلی با درخواست رئیس‌جمهور انجام شده منتهی در کنار آن دستور بررسی و برآورد خسارت را داده‌اند.

وی ادامه داد: اذن مورد نظر را خودم ندیدم اما دفتر ریاست جمهوری اعلام کرد با توجه به نظر موافق مقام معظم  رهبری این امور انجام شود چرا که مراحلی دارد و در وهله اول به رئیس جمهور ابلاغ شده و بعد از ان به ما می‌رسد.

شهیدزاده در مورد میزان برآورد خسارت‌ها گفت: آنطور که خواسته شده قرار است ظرف چند روز آینده و احتمالا تا پایان هفته گزارش خسارت سیل باید ارائه شود که البته برخی از گزارش‌ها آ‌ماده شده و برخی دیگر نیز نیاز به دقت نظر بیشتر دارد.

رئیس هیات عامل صندوق توسعه ملی در مورد طرح مجلس برای جبران خسارت سیل‌زدگان و موضوع برداشت 2 میلیارد یورویی از صندوق توسعه ملی عنوان کرد: به دلیل آنکه مقام معظم رهبری دستور استفاده از منابع صندوق را با توجه به درخواست رئیس جمهور داده‌اند به نظر می‌رسد این موضوع متوقف شده است.

فارس

ارسال نظر