اسلامی: چرا آژانس ‌حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران را محکوم نکرد؟ آیت‌الله ‌لاریجانی: ‌نوسانات شدید ‌بازار ارز و اقتصاد ‌قابل قبول نیست نبوی: جلسه سران قوا سمبل وفاق است ظریف: مهم‌ترین سرمایه این کشور مردم آن هستند پزشکیان: مشکل معیشت مردم با اصلاح رفتار مسئولان قابل حل است اسلامی: در رادیوداروها هم‌پای کشورهای پیشرفته پیش می‌رویم مجلس به دنبال استیضاح کدام وزرای دولت است؟ اختصاص سبد حمایتی برای دهک‌ اول تا هفتم پزشکیان: یارانه‌ها حذف نخواهد شد/ تشریح سیاست ارزی دولت اطلاعیه سپاه حضرت ابوالفضل لرستان درپی شهادت بسیجی امیرحسام خدایاری فرد بازداشت ۷ عنصر معاند و کشف ۱۰۰ قبضه سلاح قاچاق توسط وزارت اطلاعات استانداری لرستان: اعتراضات معیشتی قابل‌احترام است؛ مردم نگذارند مطالباتشان منحرف شود شهادت یک بسیجی در کوهدشت توسط اغتشاشگران پایان بررسی اصلاحات بودجه در تلفیق/ گزارش به هیات رئیسه ارجاع شد بروجردی: توان موشکی ایران در آینده افزایش پیدا می‌کند / ایران پذیرفته که سلاح هسته‌ای نداشته باشد

واکنش نماینده مجلس به فایل صوتی ظریف

نماینده مردم تبریز در مجلس گفت: اظهارات اخیر وزیر امور خارجه نشان داد که مبنای فکری وی بر اساس مکتب غربی و نیویورک است.
تاریخ انتشار: ۱۰:۴۲ - ۰۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 27
کد خبر: ۸۵۵۰۸

به گزارش راهبرد معاصر؛ احمد علیرضابیگی نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، با اشاره به اظهارات اخیر محمدجواد ظریف در فایل منتشر شده از وی، گفت: اظهارات ظریف در این فایل صوتی نشان می‌دهد مبنای فکری وی بر اساس مکتب غربی و مکتب نیویورک است.

 

وی افزود: اینکه گفته می‌شود بنایی برای انتشار این فایل صوتی وجود نداشته و عامل نفوذی باعث این کار شده باید بگویم که در وزارت امور خارجه چنین نفوذهایی زیاد اتفاق می‌افتد و عوامل نفوذی زیاد وجود دارند.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس اظهار داشت: با توجه به اینکه به پایان کار دولت نزدیک می‌شویم دولت و آقای ظریف به دنبال آن هستند تا از این طریق ناکامی‌های خود را به گردن دیگران بیندازند لااقل آنها را در این ناکامی‌ها شرکت معرفی کنند.

 

علیرضابیگی خاطرنشان کرد: این صحبت‌ها و اظهارنظرها مصرف انتخاباتی هم دارد اما واقعیت این است که کارنامه آقای ظریف به قدری سیاه است که با اینگونه اظهارات پاک نمی‌شود.

 

وی افزود: همه برای اینکه وجهه خوبی از خود نشان دهند سعی می‌کنند تا خود را همراه شهید سلیمانی معرفی کنند و اگر عکسی با وی دارند آن را منتشر کنند اما آقای ظریف راه تخریب شهید سلیمانی را در پیش گرفته و گویا متوجه نیست که با توجه به محبوبیت سردار شهید سلیمانی این مسیر برای وی نتیجه عکس در پی خواهد داشت.

 

نماینده مردم تبریز در مجلس در پایان گفت: پرونده آقای ظریف و دولت به قدری سیاه است که اینگونه اقدامات و اظهارنظرها نمی‌تواند برای آنها فایده‌ای داشته باشد و حتی ممکن است نتیجه معکوس به همراه داشته باشد.

 

اخیراً فایل صوتی از محمدجواد ظریف منتشر شده که وی در آن عنوان می‌کند در جلساتی که با مقامات کشور داشتیم فرماندهان میدان در دستگاه سیاست خارجی تأثیر می‌گذاشتند و هیچگاه نشد که آنها حرف من را به عنوان وزیر امور خارجه مدنظر قرار دهند و پیگیری کنند و عنوان می‌کند به عنوان نمونه شهید سلیمانی این عملکرد را داشت./ فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار