العربی الجدید: گشایش احتمالی در مذاکرات ایران و آمریکا شورای همکاری خلیج فارس خواستار بازگشت ایران و آمریکا به گفت‌و‌گو شد ماکرون: با قاطعیت با کسانی که بی نظمی کردند برخورد می‌کنیم مقتدی صدر خواستار برگزاری تظاهرات در حمایت از آزادی حجاب شد هشدار قالیباف به دولت‌های منطقه: در صورت تخصیص امکانات به شرکت‌های هوش مصنوعی که در قتل کودکان ما شریک هستند، با واکنش ما رو‌به‌رو خواهید شد پارلمان مصر رأی‌گیری درباره حمایت نظامی از عربستان را به فردا موکول کرد نخست وزیر عراق دستور تشکیل کمیته بررسی علت انفجار در مقر الحشد الشعبی را صادر کرد درگیری پلیس و معترضان در خیابان‌های فرانسه/ ۴۰۰ نفر بازداشت شدند نتانیاهو: دشمنان ما در صدد تاثیرگذاری بر انتخابات هستند معترضان نزدیک کاخ الیزه تحصن کردند؛ سرکوب خشن مردم فرانسه توسط پلیس روایت الجزیره از دلیل درگیری‌های مرزی میان پاکستان و افغانستان شنیده شدن صدای چند انفجار در ریاض نیروی دریایی ارتش: تعداد نفتکش‌های صدمه دیده در محدوده دریای عمان در حال افزایش است/ کشور‌ها فریب دروغ باز بودن تنگه هرمز را نخورند وقوع انفجار مهیب در بغداد + جزییات و عکس ربوده شدن ۲۰ نیروی پلیس در بلوچستان پاکستان ادعای فرمانده سنتکام درباره محاصره دریایی ایران

ادامه ایران‌هراسی آمریکا؛ این بار با ادعای بازداشت ۲ ایرانی در مرز مکزیک

معاون رئیس‌جمهور آمریکا با هدف تهدیدآمیز جلوه دادن مسأله ورود پناهجویان از مکزیک به آمریکا، مدعی شد اخیراً ۲ تبعه ایران در تلاش برای ورود به آمریکا از مرز مکزیک، بازداشت شده‌اند.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۲ - ۲۵ فروردين ۱۳۹۸ - 2019 April 14
کد خبر: ۸۵۵۲
به گزارش  راهبرد معاصر ، «مایک پنس» معاون رئیس‌جمهور آمریکا روز جمعه مدعی شد دو تبعه ایران هنگام تلاش برای ورود غیرقانونی به آمریکا از طریق مرز مکزیک، بازداشت شده‌اند.

وی که روز جمعه برای بازدید از مرز مکزیک به شهر «نوگالس» در جنوبی‌ترین نقطه ایالت «آریزونا» رفته بود، در توییتر نوشته است که در جلسه‌ای که در این شهر با مسئولان مرزبانی آمریکا داشته، مطلع شده که «آن‌ها دو تبعه ایرانی را که تلاش داشته‌اند از دید گشت مرزی پنهان بمانند، بازداشت کرده‌اند. روزانه هزاران مهاجر بازداشت می‌شوند. این یک بحران ملی است و کنگره باید از مردان و زنان شجاع ما که در مرز خدمت می‌کنند، حمایت کند.»

دولت «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا ماه‌هاست که با طرح ادعای وجود بحران انسانی در مرزهای جنوبی این کشور، به دنبال تأمین بودجه جهت ساخت دیواری در مرز مکزیک است. ترامپ ادعا کرده که این مرز محل ورود قاچاقچی‌ها و خلافکاران است و باید از ادامه ورود مهاجرین غیرقانونی جلوگیری کرد.

واشنگتن همزمان در راستای سیاست ضدایرانی خود بارها ادعا کرده که ایران در آمریکای جنوبی فعال است و ممکن است بخواهد افرادی را از طریق مرز مکزیک به داخل  آمریکا بفرستد. به نظر می‌رسد پنس در توییت روز جمعه خود به صورت غیرمستقیم این دو سیاست را به هم پیوند زده و تلاش کرده ایرانی‌ها را عاملی تهدیدزا به تصویر بکشد.

«جیم هیمس» نماینده دموکرات ایالت «کنتیکت» در مجلس نمایندگان آمریکا در واکنش به توییت پنس، در توییتر نوشته است: «یادآور دیگری از اینکه گوش رئیس‌جمهور به افراد بسیار ذی‌نفوذی است که واقعا می‌خواهند شاهد جنگ ما با ایران باشند.»
دیوارکشی در مرز مکزیک و ممانعت از ورود مسلمان‌ها به آمریکا از جمله وعده‌های انتخاباتی ترامپ بوده و او در روزهای نخست ورود به کاخ سفید فرمانی صادر کرد که بر اساس آن اتباع چند کشور دارای اکثریت مسلمان، از جمله ایران، از ورود به آمریکا منع شدند.

«مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا روز گذشته در مصاحبه‌ای مدعی شد که ایران در آمریکای جنوبی فعال است و از «حزب‌الله، سازمان‌های تبهکار فراملی و تروریسم» حمایت می‌کند.
ارسال نظر
captcha
آخرین اخبار