سی‌ان‌ان: ترامپ با ادامه جنگ با ایران روی اقتصاد آمریکا قمار می‌کند تاکید سازمان ملل بر گزینه دیپلماسی درباره ایران دلایل سفر هیئت قطری به ایران بیانیه راهپیمایی میلیونی مردم یمن؛ اعلام همبستگی کامل با ایران حمله پهپادی جدید رژیم صهیونیستی به جنوب لبنان عراقچی به عاصم منیر: ایران مقابل ماجراجویی آمریکا می‌ایستد پوتین با رد مذاکرات صلح، برای تشدید جنگ اوکراین آماده می‌شود منابع پاکستانی: اسلام‌آباد و دوحه برای بازگشت ایران و آمریکا به مذاکرات رایزنی می‌کنند حضور بیش از ۱۰ میلیون نفر در مراسم تشییع رهبر شهید در عراق فعال شدن آژیرهای هشدار در اردن و پایگاه‌های آمریکا در اربیل، عراق و کویت مقام آمریکایی: در مجموع 30 پهپاد MQ-9 توسط پدافند هوایی ایران سرنگون شده‌اند اعتراف دبیرکل ناتو به همدستی در تجاوز آمریکا و اسرائیل به ایران بلومبرگ: کشتیرانی از طریق تنگه هرمز تقریباً متوقف شد واکنش عراقچی به سخنان موهن ترامپ علیه ایران؛ پاسخ ما، عمل ماست بقائی: ایران با قاطعیت از منافع ملی و حاکمیت خود دفاع خواهد کرد ترامپ حکومت جولانی را از فهرست حامیان تروریست خارج می‌کند / چراغ سبز واشنگتن برای کاهش تحریم‌های سوریه

دفع حمله داعش در صلاح الدین عراق

دفع حمله داعش در صلاح الدین عراق منابع عراقی از دفع حمله داعش به یک منطقه در شمال غرب «طوزخورماتو» در استان صلاح الدین خبر دادند و اعلام کردند که در جریان درگیری نیروهای عراقی با تکفیری‌ها یک تروریست کشته شده است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۱۳ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 28
کد خبر: ۸۵۶۷۴

به گزارش راهبرد معاصر به نقل از بغداد الیوم، منابع وابسته به ارتش عراق از دفع حمله داعش به منطقه «الزرکه» در شمال غرب بخش «طوزخورماتو» در استان صلاح الدین خبر دادند.

 

این منابع اعلام کردند: ارتش عراق موفق به دفع حمله داعش هنگام تلاش داعش برای رخنه به جنوب منطقه «الزرکه» شد و در جریان درگیری‌ها یک تروریست به هلاکت رسید.

 

حمله داعش به مرکز وابسته به ارتش عراق در شمال «خانقین»

یک منبع امنیتی در دیالی در شرق عراق از زخمی شدن دو غیر نظامی در جریان حمله داعش به یک مرکز وابسته به ارتش عراق خبر داد.

 

این منبع بیان کرد: تروریست‌های داعش به مرکز امنیتی تیپ 19 از لشکر پنجم در روستای «کریم داود» در شمال «خانقین» حمله کردند. تروریست‌های تکفیری اقدام به تیراندازی به سوی ساکنان روستا کردند که دو غیرنظامی زخمی و به بیمارستان منتقل شدند.

 

« قاسم الاعرجی» مشاور امنیت ملی عراق نشستی با فرماندهان ارشد اطلاعاتی عراق برگزار کرد.

 

دفتر رسانه ای مشاور امنیت ملی عراق اعلام کرد: «قاسم الاعرجی» نشستی با فرماندهان اطلاعاتی عراق برگزار کرد که در آن ضرورت همکاری بیشتر در زمینه اطلاعاتی میان عراق و کشورهای همسایه و نیز همکاری با سازمان‌های اطلاعاتی منطقه به منظور تقویت راه‌های مبارزه با تروریسم و حمایت از ثبات و امنیت منطقه مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

 

روستاهای متروکه کانونی برای داعش

«عبدالخالق العزاوی» عضو کمیسیون امنیت و دفاع پارلمان عراق اعلام کرد که منطقه «الوقف» بزرگترین منطقه کشاورزی در دیالی از 15 سال قبل با وجود همه اقدامات امنیتی انجام شده به سبب موقعیت خاص جغرافیایی و برخی عوامل دیگر از مشکلات امنیتی رنج می برد.

 

وی افزود: این سبب شده است که 50 درصد از ساکنان طی سالیان گذشته منطقه را ترک کنند و روستاهای متروکه به کانونی برای داعش تبدیل شده است تا بتوانند خود را پنهان کنند.

 

العزاوی بیان کرد: عملیات نظامی جاری در منطقه «الوقف» از سوی نیروهای امنیتی و از جمله نیروهای واکنش سریع امیدواریم که به حضور شبکه‌های خفته داعشی پایان دهد و خونریزی در این دشت مهم زراعی را متوقف کند.

 

وی خواستار طرحی برای بازگردانیدن خانواده‌های آواره به مناطق و روستاهای «الوقف» و ایجاد کمربند امنیتی برای ممانعت از بازگشت هسته‌های پنهان داعش و بهره برداری آنها از خلاء‌های امنیتی شد.

 

نیروهای عراقی از چهار روز قبل عملیات گسترده علیه داعش آغاز کرده‌اند.

 

داعش به گاومیش‌های زبان بسته هم رحم نکرد

تروریست‌های تکفیری داعش برای پیشبرد اهداف خود از تلف کردن حیوانات زبان بسته هم ابایی ندارند و در شنیع ترین جنایت آنها علیه حیوانات و با هدف قطع کردن روزی روستائیانی که تنها منبع درآمد آنها پرورش گاومیش است، اقدام به تلف کردن گاومیش‌ها در شمال شرق دیالی عراق کرد.

 

«احمد الجبوری» از فرماندهان حشد العشایری عراق اعلام کرد که داعش اقدام به تلف کردن گاومیش‌ها در یک روستا در شمال شرق دیالی کرده است.

 

وی افزود: داعش با نفوذ به مرکز پرورش و نگهداری گاومیس در اطراف روستای «القایه» در نزدیکی «خانقین» در 100 کیلومتری شمال شرق بعقوبه، مرتکب جنایت علیه حیواناتی شد که منبع روزی چندین خانواده روستا بود.

 

الجبوری گفت: جنایت داعش در کشتار گاومیش ها به مثابه وارد کردن فشار اقتصادی به خانواده هایی است که به پرورش گاومیش و فروش آن برای تامین روزی خود می‌پردازند، است

 

وی از کشته شدن مالک این گاومیش‌ها در حمله داعش به منزلش خبر داد.

 

داعش بارها گاو، گوسفند و گاومیش ها را در مناطق روستایی و زراعی هدف قرار می‌دهد و هدفش قطع کردن روزی خانواده‌های مخالف افکار افراطی است.

 

رخنه‌های امنیتی در مناطقی که حشد شعبی مستقر است وجود ندارد

یک منبع امنیتی اعلام کرد که رخنه‌های امنیتی اخیر در استان دیالی در مناطقی رخ می‌دهد که ارتش عراق در آن مستقر است و ارتباطی به نیروهای حشد شعبی ندارد.

 

این منبع بیان کرد: حوادث و رخنه‌های امنیتی اخیر در استان دیالی در مناطقی رخ می‌دهد که نیروهای ارتش و پلیس مسئولیت امنیت آنرا برعهده دارند.

 

منبع مذکور تاکید کرد: مسئولیت حشد شعبی برقراری امنیت اطراف یا کمربندی استان دیالی است که کاملا امن و با ثبات است و امنیت داخلی دیالی مسئولیت ارتش و پلیس است.

 

استان دیالی اخیرا شاهد رخنه‌های امنیتی زیادی بوده است که به قربانی شدن شماری از غیرنظامیان و نیروهای امنیتی عراق منجر شده است.

 

حمله خمپاره ای داعش به اطراف ناحیه قره تپه در دیالی

یک مسئول دولتی در دیالی از حملات خمپاره‌ای داعش به اطراف ناحیه «قره تپه» در شمال دیالی خبر داد و اعلام کرد که این اولین بار از سه ماه قبل است و این حملات تلفات و خساراتی به دنبال نداشته است.

 

«وصفی التمیمی» مدیر ناحیه «قره تپه» با اعلام این خبر افزود: نیروهای امنیتی عراق تحقیقات درباره این حمله و جستجو در برخی مناطق به منظور تامین امنیت اطراف «قره تپه» را شروع کرده‌اند./ تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار