اردکانی: قبوض جدید آب برای مشترکان تهرانی صادر می‌شود قیمت طلا، دلار، سکه و ارز ۱۴۰۴/۰۴/۲۴ مهاجرانی: پرداخت کالابرگ به دهک‌های ۴ تا ۷ انجام خواهد شد ولی زمان آن مشخص نیست آغاز طرح فروش خودرو‌های وارداتی از ٢٨ تیر ماه/ متقاضیان از امروز حساب خود را وکالتی کنند پیش‌فروش بلیت قطار‌های اربعین آغاز شد قیمت جدید دام زنده ۲۴ تیر ۱۴۰۴ / قیمت گوسفند و گوساله + جدول قیمت جدید طلا و سکه ۲۴ تیرماه ۱۴۰۴/ کف قیمتی نیم سکه شکست آخرین قیمت دلار، یورو و درهم در بازار ارز توافقی؛ دلار توافقی رشد کرد بیت‌کوین ۱۲۰ هزار دلار را هم رد کرد قیمت جدید طلا و سکه ۲۳ تیرماه ۱۴۰۴/ سقف مقاومت سکه شکست قبض‌های علی الحساب بسته به میزان مصرف برق اصلاح می‌شود قیمت روز خودرو‌های سایپا و ایران خودرو دوشنبه ۲۳ تیر۱۴۰۴ زمان واریز حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی در تیر ۱۴۰۴ قیمت برنج به شدت تغییر کرد تمدید یک‌ماهه مهلت اعتراض به اوراق مالیاتی و آراء هیئت‌های حل اختلاف

چرا بنزین سوپر کم شده است؟

سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی علت کاهش عرضه بنزین سوپر را کاهش تقاضا برای این نوع سوخت اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۷ - ۰۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 28
کد خبر: ۸۵۷۱۴
به گزارش راهبرد معاصر؛  فاطمه کاهی با بیان اینکه ایران اکنون ظرفیت تولید روزانه تا ۱۱۰ میلیون لیتر بنزین را در کشور دارد، اظهار کرد: تا پیش از سهمیه‌بندی بنزین و شیوع کرونا، سهم بنزین سوپر از مصرف کلی بیشتر بوده که با توجه به کاهش مصرف بنزین در یک سال گذشته وهمچنین کاهش تقاضا به دلیل اختلاف نرخ، کاهش بیشتری داشته است.

وی با تاکید بر اینکه بنزین درخواستی از سوی جایگاه‌داران بنزین عادی و یا بنزین سوپر کاملا تامین می‌شود و هیچ مشکلی برای تامین بنزین نداریم، گفت: با توجه به اینکه تقاضا برای بنزین سوپر کاهش یافته توزیع آن نیز کاهش یافته است.

سخنگوی شرکت ملی پخش فراورده‌های نفتی با بیان اینکه به‌صورت روزانه بنزین سوپر در جایگاه‌های نواحی غرب و شرق و شمال تهران توزیع می‌شود، اظهار کرد: توزیع بنزین سوپر فقط در جایگاه‌هایی انجام می‌شود که در فهرست توزیع‌کنندگان بنزین سوپر قرار دارند و شامل همه جایگاه‌ها نمی‌شود.

به گفته کاهی در حال حاضر توزیع بنزین سوپر در حد نیاز کشور است و اگر میزان تقاضا افزایش یابد نیز می‌توانیم میزان بیشتری را توزیع کنیم.
 
 
 
/ایسنا
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار