تاکید پزشکیان بر ضرورت رفع اشکالات امنیتی آشکار شده در جنگ ۱۲ روزه اعلام آمار دقیق شهدا و مجروحان جنگ ۱۲ روزه از سوی سخنگوی دولت سرلشکر حاتمی، فرمانده کل ارتش: نقشه‌های شوم دشمن با خون پاک شهدا خنثی شد/ دشمنان شکست بزرگی خوردند رهبر انقلاب در دیدار مسئولان عالی قوه قضائیه: یقه جنایتکار نباید رها شود / مسئولان باید با قوت و روحیه کامل به کار خود ادامه دهند بیانیه مجلس: باید برای مذاکره پیش شرط گذاشت آخرین قیمت‌ها در بازار تجاری/ دلار توافقی کاهش یافت اعلام وصول طرح مقابله با نفوذ سرویس‌های اطلاعاتی و نهاد‌های بیگانه دیدار وزیر دفاع با خانواده سپهبد شهید محمد باقری آخرین ساعات زندگی سردار حاجی زاده پیش از شهادت چگونه گذشت؟ ادارات این استان فردا چهارشنبه دورکار شدند جزئیات گزارش وزیر کشور درباره جنگ اخیر: ناامنی داخلی نداشتیم معاون هماهنگ‌کننده عقیدتی سیاسی ارتش: مساله دشمنان فقط ایران نیست مساله آنها سلطه بر جهان اسلام است سه تن از فقهای شورای نگهبان توسط رهبر انقلاب ابقا شدند سخنگوی دولت: دولت با آزادی اینترنت موافق است، اما اگر برای مثال خبرنگار نیاز به اینترنت آزادتری دارد باید به او داد پزشکیان: آنچه در جنگ ۱۲ روزه بدست آوریم ارزشمندتر از چیزی بود که از دست دادیم

سلیمی: مجلس بر اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری اصرار دارد

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه ملاک و معیار برای مجلس در رابطه با طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری نامه رسمی شورای نگهبان است، گفت:مجلس بر اصلاح قانون اصرار دارد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۳۴ - ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 April 30
کد خبر: ۸۵۹۶۷

به گزارش راهبرد معاصر حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیئت رئیسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری، گفت:قانون فعلی انتخابات ریاست جمهوری نقص و ایرادات جدی که باید اصلاح شود.

 

وی افزود: یکی از ایراداتی که قانون فعلی انتخابات ریاست جمهوری دارد این است که هر شخصی که بخواهد می‌تواند در انتخابات ثبت‌نام کند که این موضوع آیینه خوبی را از کشور نزد افکار عمومی جهانی به نمایش نمی‌گذارد.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس عنوان کرد: بنابراین با توجه به ایرادات فراوان قانون فعلی جمعی از نمایندگان طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری را تهیه و تدوین و در آن بسیاری از ایرادات قانون فعلی را برطرف کردند.

 

حجت الاسلام علیرضا سلیمی با بیان اینکه طرح مذکور در جلسه علنی تصویب شد سپس برای رسیدگی به شورای نگهبان ارسال  و شورا ایراداتی به طرح گرفت  که آنها نیز در مجلس اصلاح و مجدد به شورای نگهبان فرستاده شد گفت: در خلال رفت و برگشت طرح بین مجلس و شورا نگهبان، هیئت نظارت مجمع تشخیص مصلحت نظام ایرادی نسبت به طرح مذکور مطرح کرد ، نکته‌ای که در این زمینه وجود دارد این است که اگر مجمع ایرادی نسبت به طرح مجلس دارد باید، نظر مشورتی خود را به شورای نگهبان دهد؛ این هیئت نمی‌تواند مستقیما به مصوبات مجلس ایراد بگیرد .

 

وی با تاکید بر اینکه ملاک و معیار برای مجلس در رابطه با طرح اصلاح قانون انتخابات ریاست جمهوری نامه رسمی شورای نگهبان است، گفت:مجلس بر اصلاح قانون اصرار دارد و مجلس تا آنجایی که امکان دارد ایرادات شورای نگهبان نسبت به این طرح را اصلاح می‌کند اما اگر این بار از نظر شورای نگهبان ایرادات بر طرف نشود، طرح به مجمع تشخیص می‌رود ، و مجمع خودش می داند با افکار عمومی و قانون فعلی که پر از ایراد است چه کند.

 

عضو هیئت رئیسه مجلس با بیان اینکه هیات رئیسه مجلس مداخله مجمع در فرآیند تصمیم گیری بین مجلس و شورای نگهبان را نمی‌پذیرد، بیان کرد:در قانون اساسی پیش بینی شده است اختلاف بین مجلس و شورای نگهبان به مجمع ارجاع شود اما مرجع رسیدگی به اختلاف  بین مجلس و مجمع  مشخص نیست./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر