رگبار باران و رعد و برق در ۲۱ استان/ افزایش ارتفاع امواج در جنوب ایران ۵ دانشجوی بازداشتی دانشگاه تهران آزاد شدند/هیچ پرونده انضباطی طی دو ماه اخیر ثبت نشده است تمدید مهلت ثبت‌نام بیمه تکمیلی بازنشستگان و مستمری بگیران تامین اجتماعی دود سیگار تهدید خاموش برای سلامت مادر و جنین اسامی پذیرفته‌شدگان تکمیل ظرفیت بر اساس سوابق تحصیلی کنکور اعلام شد معاون دانشگاه: هیچ دانشجویی در مراسم امروز دانشگاه امیرکبیر بازداشت نشد واکنش وزارت علوم به ناآرامی‌های امروز ۲ دانشگاه تهران ۴ دانشجوی دانشگاه شهید بهشتی که در جریان حوادث دی‌ماه بازداشت شده بودند، آزاد شدند ضرب و شتم یک معلول در آسایشگاه فیاض بخش مشهد؛ ضارب اخراج شد حمله خودروی حامل اتباع غیرمجاز به پلیس / یک نفر جان باخت پیش فروش‌های نوروزی در دام کلاهبرداران/ مراقب «تخفیف زودهنگام عید» باشید! انهدام باند دو نفره سارقان مدارس در پیشوا توضیحات دادگستری اصفهان درباره حکم اعدام برادران کیانی وفا خطر قطع دسترسی میلیون‌ها ایرانی به «وی پی‌ای» رایگان نیمه دوم هفته؛ آغاز فعالیت سامانه جدید بارشی دریافت عوارض در این ۶ آزادراه کشور، دستی شد

کنکور ۱۴۰۰ در تاریخ مقرر برگزار می‌شود؟

کنکور ۱۴۰۰ در تاریخ مقرر برگزار می‌شود؟ سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بر اساس تصمیم کمیته کارشناسی ستاد کرونا، زمان برگزاری کنکور تغییر نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 05
کد خبر: ۸۶۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره برگزاری آزمون‌ها اظهار داشت: آزمون‌ها را باید به دسته‌های آزمون‌های پایه نهم، دوازدهم، کنکور سراسری و سایر آزمون‌ها از قبیل آزمون کارشناسی ارشد و آزمون‌های وزارت بهداشت تقسیم بندی کرد. در جلسات کارشناسی مقرر شد هیچ آزمونی از قبیل کارشناسی ارشد در خرداد ماه برگزار نشود که این موضوع باید شنبه در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شود و اطلاع رسانی در این زمینه صورت خواهد گرفت.

 

وی با بیان اینکه در زمینه برگزاری کنکور سال گذشته تجربه موفقی داشتیم اظهار داشت: پروتکل‌ها سال گذشته بسیار دقیق رعایت شد و قبل از آن همه ورودی‌ها را با بانک اطلاعاتی چک کردیم و افراد کرونا مثبت جدا شدند و حتی از افرادی که در بیماسرتان بستری بودند همانجا از آن‌ها کنکور گرفته شد.

 


رئیسی با بیان اینکه سال گذشته موارد ابتلا به کرونا بسیار ناچیز بوده و حتی از نرم ابتلا به جامعه کمتر بوده است توضیح داد: در جلسات کارشناسی ستاد کرونا مقرر شد زمان برگزاری کنکور تغییر نکند و تصمیم بر این شد با فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل بهداشتی کنکور در زمان مقرر برگزار شود. همچنین وضعیت سلامت افرادی که می‌خواهند در کنکور سراسری شرکت کنند از طریق سامانه وزارت بهداشت استعلام خواهد شد، تا در صورت مثبت بودن فرد، فضای جداگانه آزمون برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود.

 

وی با بیان اینکه تمام آزمایشگاه‌های کشور به سامانه وزارت بهداشت متصل هستند افزود: می‌توانیم از این طریق افرادی که تا ۱۴ روز قبل تست کرونا داشته‌اند را شناسایی کنیم و تصمیم نهایی در این زمینه روز شنبه در ستاد ملی مقابله با کرونا گرفته خواهد شد.

 

رئیسی در پاسخ به این پرسش که اگر فردی به دلیل ابتلا به کرونا در «آی سی یو» بستری شده باشد برای شرکت در کنکور باید چه اقدامی انجام دهد گفت: این موارد جزو استثنا‌ها هستند و هرساله افرادی هستند که به دلیل بیماری یا حادثه توانایی شرکت در کنکور را ندارد با این حال زمینه برگزاری کنکور برای افراد کرونا مثبت در بیمارستان یا مکانی مجزا فراهم خواهد شد./فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار