جزئیات وام قرض‌الحسنه ۲۰۰ میلیونی برای هنرمندان معلول ارتفاعات تهران آخر هفته بارانی می‌شود وزارت بهداشت: سکته قلبی عامل ۲۴ درصد مرگ‌ها در ایران است افزایش ۵۰ درصدی سرعت اینترنت ماهواره‌ای استارلینک در سال ۲۰۲۵ شهردار سابق و ۵ کارمند شهرداری نورآباد دستگیر شدند ماجرای تجمع بازنشستگان تأمین اجتماعی در چند شهر چه بود؟ این کلاهبردار فضای مجازی را شناسایی کنید + عکس راهنمای جامع ثبت‌نام و شرکت در آزمون دکتری ۱۴۰۵ وزیر آموزش و پرورش پیگیر تعیین وضعیت نهضتی‌ها زمان انتشار دفترچه آزمون استخدام سرایدار مدرسه تکذیب افزایش تعرفه برق/ قیمت‌ها فعلاً تغییر نکرده است تمدید مهلت ثبت‌نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ مدارس ۶ شهرستان تعطیل شد؛ آغاز فعالیت ادارات با ۲ ساعت تاخیر تمدید مهلت ثبت نام آزمون استخدامی کادر اداری قوه قضاییه سال ۱۴۰۴ شمار مبتلایان به تب دنگی در هرمزگان به ۹۵ نفر رسید توضیحات سخنگوی آموزش و پرورش در زمینه فوق‌العاده ویژه و فوق‌العاده خاص فرهنگیان

کنکور ۱۴۰۰ در تاریخ مقرر برگزار می‌شود؟

کنکور ۱۴۰۰ در تاریخ مقرر برگزار می‌شود؟ سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: بر اساس تصمیم کمیته کارشناسی ستاد کرونا، زمان برگزاری کنکور تغییر نخواهد داشت.
تاریخ انتشار: ۱۵:۴۱ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 05
کد خبر: ۸۶۶۵۶

به گزارش راهبرد معاصر؛ علیرضا رئیسی سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا درباره برگزاری آزمون‌ها اظهار داشت: آزمون‌ها را باید به دسته‌های آزمون‌های پایه نهم، دوازدهم، کنکور سراسری و سایر آزمون‌ها از قبیل آزمون کارشناسی ارشد و آزمون‌های وزارت بهداشت تقسیم بندی کرد. در جلسات کارشناسی مقرر شد هیچ آزمونی از قبیل کارشناسی ارشد در خرداد ماه برگزار نشود که این موضوع باید شنبه در ستاد ملی مقابله با کرونا مصوب شود و اطلاع رسانی در این زمینه صورت خواهد گرفت.

 

وی با بیان اینکه در زمینه برگزاری کنکور سال گذشته تجربه موفقی داشتیم اظهار داشت: پروتکل‌ها سال گذشته بسیار دقیق رعایت شد و قبل از آن همه ورودی‌ها را با بانک اطلاعاتی چک کردیم و افراد کرونا مثبت جدا شدند و حتی از افرادی که در بیماسرتان بستری بودند همانجا از آن‌ها کنکور گرفته شد.

 


رئیسی با بیان اینکه سال گذشته موارد ابتلا به کرونا بسیار ناچیز بوده و حتی از نرم ابتلا به جامعه کمتر بوده است توضیح داد: در جلسات کارشناسی ستاد کرونا مقرر شد زمان برگزاری کنکور تغییر نکند و تصمیم بر این شد با فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل بهداشتی کنکور در زمان مقرر برگزار شود. همچنین وضعیت سلامت افرادی که می‌خواهند در کنکور سراسری شرکت کنند از طریق سامانه وزارت بهداشت استعلام خواهد شد، تا در صورت مثبت بودن فرد، فضای جداگانه آزمون برای آن‌ها در نظر گرفته می‌شود.

 

وی با بیان اینکه تمام آزمایشگاه‌های کشور به سامانه وزارت بهداشت متصل هستند افزود: می‌توانیم از این طریق افرادی که تا ۱۴ روز قبل تست کرونا داشته‌اند را شناسایی کنیم و تصمیم نهایی در این زمینه روز شنبه در ستاد ملی مقابله با کرونا گرفته خواهد شد.

 

رئیسی در پاسخ به این پرسش که اگر فردی به دلیل ابتلا به کرونا در «آی سی یو» بستری شده باشد برای شرکت در کنکور باید چه اقدامی انجام دهد گفت: این موارد جزو استثنا‌ها هستند و هرساله افرادی هستند که به دلیل بیماری یا حادثه توانایی شرکت در کنکور را ندارد با این حال زمینه برگزاری کنکور برای افراد کرونا مثبت در بیمارستان یا مکانی مجزا فراهم خواهد شد./فارس

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار