قاآنی به سربازان اسرائیل: اگر با پای خود از جنوب لبنان خارج نشوید، حماسه سال ۲۰۰۰ تکرار خواهد شد نتانیاهو: ایران نباید به سلاح هسته‌ای دست یابد الجولانی: اظهارات ترامپ به اشتباه به معنای حمله قریب‌الوقوع سوریه به لبنان تفسیر شد سی‌ان‌ان به نقل از منبع ایرانی: مذاکرات ایران و آمریکا پس از تهدید‌های ترامپ، متوقف شده، اما به پایان نرسیده شبکه کان اسرائیل: ارتش اسرائیل شروع به کاهش نیرو‌های خود در جنوب لبنان کرده / دولت ترامپ از اسرائیل خواسته است که عقب‌نشینی جزئی از جنوب لبنان انجام دهد المیادین: هیئت ایرانی تا زمانی که ترامپ عذرخواهی نکند و نیرو‌های اسرائیلی از جنوب لبنان خارج نشوند، به مذاکرات باز نخواهد گشت قالیباف در واکنش به ادعا‌های ترامپ: ما تهدید‌های آمریکایی‌ها را به جایی حساب نمی‌کنیم / بهتر است مراقب اظهارنظر‌های خود باشند، نیرو‌های مسلح ما آماده‌اند تا به نحوی دیگر پاسخشان را بدهند تنفس در مذاکرات سوئیس پس از ۸۰ دقیقه یک منبع مطلع: هیات ایرانی با عکس مشترک با هیات آمریکایی مخالفت کرد آغاز مذاکرات ایران و آمریکا به ریاست قالیباف و ونس بیانیه پایانی نشست قاهره / آنکارا، ریاض، اسلام‌آباد و قاهره خواهان توجه به نگرانی‌ها و ملاحظات کشور‌های منطقه در مذاکرات ایران و آمریکا شدند همزمان با مذاکرات سوئیس ترامپ بار دیگر ایران را تهدید به حمله نظامی کرد / رئیس جمهور آمریکا: ایران جلوی نیابتی‌هایش را بگیرد نیوزویک: وقت خداحافظی با بی بی رسیده است پاکستان: مذاکرات فنی ایران و آمریکا از یکشنبه آغاز می‌شود حزب‌الله: ادعای اسرائیل درمورد محاصره نیرو‌های مقاومت در ارتفاعات علی الطاهر کذب است هیئت بلندپایه پاکستان فردا به سوئیس سفر می‌کند / شهباز شریف و عاصم منیر میانجی مذاکرات ایران و آمریکا

نتانیاهو به پایان نزدیک‌ شد

نتانیاهو به پایان نزدیک‌ شد رئیس رژیم صهیونیستی در پی ناکامی نخست‌وزیر این رژیم در تشکیل کابینه، رئیس حزب «یش‌عتید» را مأمور تشکیل کابینه در فلسطین اشغالی کرد.
تاریخ انتشار: ۲۳:۰۰ - ۱۵ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 05
کد خبر: ۸۶۷۲۸

به گزارش راهبرد معاصر در پی ناکامی «بنیامین نتانیاهو»، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در تشکیل کابینه «یائیر لاپید»، رئیس حزب «یش‌عتید» از سوی رئیس این رژیم مأمور تشکیل کابینه شد.

 

نیمه شب سه‌شنبه، آخرین مهلت «بنیامین نتانیاهو» برای تشکیل کابینه بود اما او نتوانست حمایت مورد نیاز برای تشکیل کابینه در کنست را بدست بیاورد.

 

بعد از برگزاری یک انتخابات نیمه‌تمام دیگر در ماه مارس در فلسطین اشغالی، نه نتانیاهو و نه هیچ‌یک از رقیبانش قادر به تشکیل کابینه نبودند، اما نظر اکثریت قانونگذاران رژیم صهیونیستی این بود که رئیس این رژیم، بار دیگر نتانیاهو را مأمور تشکیل کابینه کند.

 

نتانیاهو بعد از چند هفته رایزنی با طرف‌های مختلف پیشنهادهای مختلفی از جمله استعفای موقت از سمتش را مطرح کرد اما این پیشنهادات به او کمکی برای عبور از مخالفت‌ها نکرد و او سرانجام در تشکیل کابینه شکست خورد.

نتانیاهو اکنون باید امیدوار باشد که رقیبانش هم نتوانند کابینه تشکیل دهند تا رژیم صهیونیستی مجبور به برگزاری پنجمین انتخابات از سال ۲۰۱۹ شود. چنین سناریویی نتانیاهو را که از ماه مه ۲۰۲۰ درگیر محاکمه در پرونده‌های فساد است را دست‌کم تا چند ماه دیگر در قدرت نگاه خواهد داشت. 

 

«امانوئل نیون»، تحلیلگر مسائل سیاسی در تل‌آویو به وال‌استریت‌ژورنال گفت: «امیدواری او در حال حاضر ادامه همین روال است. او امیدوار است نه تنها انتخابات پنجم، بلکه انتخابات ششم و هفتم یا هشتم برگزار شود.»

اقدام دیگری که نتانیاهو ممکن است انجام دهد پیشبرد لایحه‌ای است که خواستار انتخاب مستقیم نخست‌وزیر است.

 

چنانچه اسرائیل نتواند تا نیمه‌شب سه‌شنبه کابینه‌اش را تشکیل دهد رئیس رژیم صهیونیستی باید بین مأمور کردن یک قانونگذار دیگر برای تشکیل کابینه یا محول کردن این مأموریت به کنست یکی را انتخاب کند. در این حالت، اکثریت قانونگذاران کنست ۲۱ روز فرصت خواهند داشت بر سر یک نامزد جدید به توافق برسند یا اینکه باید پنجمین انتخابات برگزار شود.

 

در صورتی که رئیس رژیم صهیونیستی تصمیم بگیرد فرد دیگری را مأمور تشکیل کابینه کند آن فرد «یائیر لاپید»، رئیس حزب «یش‌عتید» خواهد بود. او ۲۸ روزبرای تشکیل کابینه فرصت خواهد داشت. 

 

لاپید و «نفتالی بنت» در هفته‌های گذشته مشغول مذاکره برای تشکیل یک کابینه ائتلافی بوده‌اند. آنها قصد دارند مقام نخست‌وزیری را میان یکدیگر چرخشی کنند./فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار