دادستان تهران: قرارداد غیرقانونی 12.5 هزار میلیارد ریالی فسخ شد آمار تکان دهنده از سن ورود به اینترنت تا استفاده از فیلترشکن  قاتلان ۲ بسیجی شهید حادثه تروریستی مشهد دستگیر شدند ورود ربات‌های چینی به آمریکا ممنوع شد هشدار هواشناسی برای ۸ استان؛ رگبار، رعد و برق و سیلاب در راه است جزئیات استخدام آموزش و پرورش ۴۰ هزار نیرو / تعیین تکلیف حق التدریسی‌ها و مشمولان ماده ۲۸ شیوع بیماری تب دنگی در جهان/ آمار ابتلا به تب دنگی در کشور/ بیشترین انتقال محلی در این مناطق وزیر آموزش و پرورش: سال تحصیلی از مهرماه حضوری خواهد بود هوای تهران در وضعیت قرمز قرار گرفت درگیری‌های اخیر ایران و آمریکا چند شهید و مصدوم داشت؟ هشدار هواشناسی؛ دمای این استان به ۴٨ و ۴٩ می‌رسد شایع‌ترین سرطان‌های مردان و زنان در ایران گرمترین و خنک‌ترین نقطه ایران در ۲۴ ساعت گذشته چند خبر مهم از آموزش و پرورش/ کلاس‌های مهر امسال مجازی شد؟ اعلام جرم دادستانی تهران علیه یک نماینده اسبق مجلس و یک رسانه تمدید مهلت ثبت نام و تغییر زمان برگزاری آزمون صلاحیت حرفه‌ای روانشناسی ۱۴۰۵

ممنوعیت سفر در تعطیلات عید فطر

ممنوعیت سفر در تعطیلات عید فطر فرهادی گفت: طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، انجام هرگونه سفر از روز سه شنبه ۲۱ تا شنبه ۲۵ اردیبهشت ممنوع است.
تاریخ انتشار: ۲۲:۲۷ - ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 07
کد خبر: ۸۶۹۴۳

به گزارش راهبرد معاصر محسن فرهادی معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت، درمان و آموزش و پزشکی درباره محدودیت های کرونایی در عید فطر گفت: طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، انجام هرگونه سفر از روز سه شنبه ۲۱ تا شنبه ۲۵ اردیبهشت  ممنوع است.

او گفت: وزارت راه و شهرسازی و سایر دستگاه های مرتبط باید در این روزها برای فروش بلیط های هواپیمایی که توسط شرکت ها فروخته شده است تهمیداتی بیاندیشند، همچنین برای سفرهای زمینی با قطار، مترو و ماشین های شخصی تصمیماتی نظیر مسدود کردن راه ها از همان روز سه شنبه از ساعت ۲ بعدازظهر تا روز شنبه اتخاذ شده است.

فرهادی در ادامه اضافه کرد: به نوعی تردد قرنطینه ای در استان ها اعمال شده است، همچنین افراد جامعه توجه داشته باشند که این محدودیت ها و عدم ترددها در جهت جلوگیری از گسترش این ویروس جهش یافته جدید است.

معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت اظهار کرد: محدودیت در سفرها شامل تمامی استان های کشور می شود و هیچگونه ارتباطی با رنگ بندی ها ندارد .

او افزود: نیروی انتظامی در این ایام مکلف شده است، تمامی مسیرها را مسدود کرده و با برنامه های از پیش تعیین شده خود با متخلفان به هر دو روش جریمه و ممانعت از تردد استانی برخوردهای لازم را انجام دهد.

فرهادی گفت:ضمن تاکید بر تشدید نظارت ها و اعمال محدودیت ها وظیفه داریم، حلقه محدودیت ها را تنگ تر کنیم تا اعمال محدودیت با صورت جدی تر در سراسر کشور اعمال شود .

او خبرداد: در حال حاضر در شهرهای قرمز، مشاغل گروه های ۱ و ۲ مجاز به فعالیتند و با رویکرد جدید وزارت بهداشت، مشاغل بیشتری می توانند مشروط به  رعایت دستورالعمل ها به فعالیت خود ادامه دهند./باشگاه خبرنگاران

مطالب مرتبط
ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار