شورای ائتلاف مطالبه نیروهای انقلاب را برای تصمیم نهایی به آقای رئیسی منعکس کرده است-راهبرد معاصر
حکم جدید حسین هدایتی صادر شد | محکومیت ۱۲۰۰ میلیارد تومانی فرمانده نیروی زمینی سپاه: پرندۀ فوق سبک حامل شهید مازندرانی براثر «گیر کردن» و «اصابت پره به کابل برق» سقوط کرد پزشکیان به باکو می‌رود صابر برزکار شرور مسلح معروف به هلاکت رسید + عکس بخشنامه عارف به کلیه دستگاه‌های اجرایی و استانداری‌ها درخصوص بکارگیری جوانان، زنان و اقوام در سطوح مدیریتی معاون سیاسی سپاه: مردم ایران در مسیر درست تاریخ ایستاده اند | جوانان تحت تاثیر جنگ روانی دشمنان قرار نگیرند فرمانده نیروی دریایی ارتش: ناو هواپیمابر، ۱۶ ناوشکن و ناوچه آمریکا را در منطقه رصد می‌کنیم | محموله نفتی توقیفی را پس گرفتیم استانداران جدید بوشهر و استان مرکزی معرفی شدند پزشکیان خطاب به سران رژیم اسرائیل: تجاوز به حریم و امنیت خود را بی‌پاسخ نمی‌گذاریم | اگر آتش‌بس را بپذیرند ممکن است در نوع و شدت پاسخ ما اثر داشته باشد حسین طائب: آمریکا به دنبال جنگ مدیریت شده است | از آنجایی که فکر نمی‌کنید تصویر آمریکا و اسرائیل عوض خواهد شد سرکرده تروریست‌های حادثه تفتان به هلاکت رسید + عکس نامه همسر شهید جهاندیده خطاب به رهبر انقلاب + ویدئو جانشین فرمانده‌کل سپاه: عملیات وعده صادق ۳ حتمی است شایعات درباره سردار قاآنی برای چه بود؟ | توضیحات جدید سخنگوی سپاه سردار مرتضوی‌: تروریست‌های تفتان را ۱۵ ساعته به هلاکت رساندیم

شورای ائتلاف مطالبه نیروهای انقلاب را برای تصمیم نهایی به آقای رئیسی منعکس کرده است

آقایان رئیسی و قالیباف دو کاندیدای برتر شورای ائتلاف هستند و در عین حال تصمیم نهایی با آقای رئیسی است اما ارزیابی شورای ائتلاف این است که اگر ایشان تصمیم به ورود به انتخابات بگیرد با رای بالایی پیروز انتخابات خواهد شد.
تاریخ انتشار: ۱۳:۰۹ - ۱۸ ارديبهشت ۱۴۰۰ - 2021 May 08
کد خبر: ۸۶۹۹۶

به گزارش راهبرد معاصر؛  امیر ابراهیم رسولی سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب در گفتگو با خبرنگار سیاسی تسنیم به تبیین آخرین اخبار انتخاباتی از این شورا و جبهه اصولگرایان پرداخته است.

 

گفتگو با سخنگوی شورای ائتلاف نیروهای انقلاب را در ادامه بخوانید:

* آقای دکتر به عنوان اولین سوال بفرمایید دیدگاه مجموعه جریان اصولگرایی و نیروهای جبهه انقلاب به کاندیدای نهایی شورای ائتلاف چیست؟

 

اولویت شورای ائتلاف آقایان رئیسی وقالیباف است. البته برخی دوستان آقای قالیباف اعلام کردند که اگر آقای رئیسی بیایند به ایشان کمک می‌کنند. آقای قالیباف در انتخابات 96 با کناره گیری وفداکاری نشان داد پای کارجریان انقلاب است. اکنون نیز ایشان به عنوان مدیری جهادی با کارنامه ای درخشان درحوزه اجرایی درائتلاف وکنار آقای رئیسی است.

 

در جبهه نیروهای انقلاب و مجموعه اصولگرایی دو نگاه نسبت به آیت‌الله رئیسی وجود دارد. منتها مخرج مشترک هر دو نگاه این است که عملکرد آیت الله رئیسی در قوه قضائیه فراتر از انتظار و امکانات موجود بوده است. آیت‌الله رئیسی طی کمتر از دو سال توانسته است تحولات مهمی در قوه قضاییه ایجاد کند. تحولاتی که در راستای تحقق مطالبات عمومی از رییس قوه قضاییه ارزیابی می شود. اقای رئیسی دو اقدام اساسی انجام داده است، نخست تحول در درون قوه قضاییه و نوشتن سند تحول قضایی و دوم اقدامات قضایی برای سالم سازی فضای عمومی و حاکمیتی کشور مخصوصا در بعد مبارزه با فساد. اقای رئیسی همچنین تا حد امکان به زمینه سازی برای شفاف شدن فضای فعالیتهای اقتصادی و بازگرداندن تعدادی از کارخانه های تعطیل شده به مدار تولید اقدام کرده است.

 

لذا مجموعه اصولگرایی در این موضوع با هم هم عقیده هستند که آیت‌الله رئیسی شخصیتی کارآمد، دارای ایده و برنامه و موفق است که سند آن هم عملکردش در قوه قضاییه است.

 

از اینجا به بعد دو دیدگاه کاملا مشخص قابل رصد است. برخی از دوستان و شخصیتها و تشکلهای اصولگرا می‌گویند جایگاه آقای رئیسی در همان قوه قضاییه مناسب است و ترجیحاً ایشان در قوه بماند و بحث اصلاحات قضایی را پیش ببرد. اما گروه دوم دوستان عقیده دارند جایگاه قوه مجریه بسیار متفاوت از قوه قضاییه است. بهتر است آیت‌الله رئیسی وارد عرصه انتخابات ریاست جمهوری شده و کار تحول در اداره امور کشور را پیش ببرد.

 

* موضع شورای ائتلاف چیست و موافق کدام دیدگاه است و بالاخره کاندیای نهایی کسیت؟

-- درنظرسنجی‌ها درمیان کاندیداهای جریان انقلاب آقایان رئیسی و قالیباف بالاترین درصد را دارند. جلسات مستمر میان این دو نشان دهنده انسجام در جریان نیروهای انقلاب است. اکنون مطالبه عمومی برای دعوت از آقای رئیسی از استانها به شورای ائتلاف رسیده و ما نیز آنها را جهت تصمیم نهایی آقای رئیسی به ایشان منتقل کرده‌ایم.

 

شورای ائتلاف با احترام به تمام کاندیداها اولویت خود را باتوجه به جمیع جهت آقایان رئیسی و قالیباف می‌داند تا ان‌شاءالله با اجماع حداکثری شاهد تحول در عرصه مدیریت کشور باشیم و خاطرات تلخ 8 سال بی‌تدبیری به تدریج جبران شود. شورای ائتلاف منتظر تصمیم نهایی آقای رئیسی و قالیباف است. آنچه که ما می‌بینیم شکل‌گیری مطالبه عمومی برای ورود کاندیدای نهایی نیروهای انقلاب است. فضای جامعه کاملاً مستعد پذیرش کاندیدای نهایی اصولگرایان است. چه آقای رئیسی و چه آقای قالیباف تصمیم به ورود به انتخابات بگیرند، یکی از این دو بزرگوار با رای بالایی رییس‌جمهور خواهد شد. شورای ائتلاف هم ارزیابی‌ها و تحلیل‌های خود را ارائه می‌کند اما در نهایت خود آقای رئیسی و قالیباف تصمیم نهایی را می‌گیرند.

 

* چرا فکر می‌کنید پیروزی کاندیدای جبهه انقلاب قطعی است؟

--فکر نمی‌کنم، مطمئنم! ببینید فضای جامعه این فرضیه را که پیروزی کاندیدای نیروهای انقلاب قطعی است، به ما نشان می‌دهد. انتخابات امسال در شرایطی برگزار می‌شود که 8 سال دولت اقای روحانی بر سر کار بوده است. آقای روحانی حتی به یکی از وعده‌های انتخاباتی خودش عمل نکرده است. برجام تمام داشته و نداشته دولت روحانی بود که الان بی‌خاصیت شده و حتی تحریم را کم نکرده هیچ، که بنابر اسناد موجود تعداد تحریم ماقبل برجام از عدد 700 به 1500 رسیده است. قرار بود روحانی بیاید تا دلار 5 هزار تومان نشود، اما ما دلار بالای 30 هزار تومان را هم دیدیم. بماند که الان با ارز پاشی می‌خواهند در آستانه انتخابات نظر مردم را جلب کنند. مردم تصمیم خود را گرفته‌اند. نه به دولت سوم روحانی و دولتی از جنس روحانی.

 

* اما نه به دولت روحانی لزوماً به معنای آری به دولت جبهه انقلاب نیست.

-- اینها بازی با کلمات است. نظرسنجی‌ها فاصله بسیار زیاد آقای رئیسی و قالیباف با کاندیدای جناح رقیب هر که می‌خواهد باشد را نشان می‌دهد. جنگ روانی، تخریب رقیب و تکرار این شعار کهنه و سوخته که ما نباشیم وضع بدتر خواهد شد، اثرش را از دست داده است. روحانی و حامیانش با چنین شگردهای تبلیغاتی سال 92 و 96 را از سر گذارندند اما دیگر به ته خط رسیده اند. تعجب می‌کنم از دوستانی در جناح مقابل که فکر می‌کنند با عملیات روانی و از جمله چند روز ارزپاشی باز می‌توانند به مراد برسند. جالب است که ارز می‌پاشند اما قیمت کالاهای اساسی همچنان در حال افزایش است. حتی دولت روحانی رسماً خودرو را گران کرد. خوب چه معنایی دارد وقتی ارز در حال کاهش است، قیمت اجناس حتی اجناس دولتی و اجناس وارداتی در حال افزایش است؟ جز این است که این ارز پاشی مصنوعی است و با هدف فریب اجرا شده است. مردم این را کاملا درک می کنند.

 

* یعنی دولت اصولگرا و انقلابی می‌تواند این اوضاع را کنترل کند؟

-- ما به عنوان شورای ائتلاف نیروهای انقلاب این اطمینان را می‌دهیم که تمام مشکلات کشور راه حل دارد. راه حل ما مبتنی بر واقعیات کشور است. بعنوان مثال آقای رئیسی در همین شرایط تحریم بسیاری از کارخانه‌های تعطیل شده را به چرخه تولید بازگردانده است، چرا؟ چون برای این کار برنامه داشته و آن هم حمایت قضایی از مراکز تولیدی است که دچار مشکلاتی هستند که امکان رفع این مشکلات از کانال سیستم قضایی امکان پذیر بوده است.

 

قوه قضاییه مجری نیست، بودجه عمومی کشور در اختیارش نیست و صرفاً در حدود اختیارات قضایی چنین کمکهای شایانی را کرده است. در مجلس هم همینطور. مجلس انقلابی با ریاست آقای دکتر قالیباف توانسته است با نظارت میدانی و اقدامات معطوف به توان داخلی اقدامات مهمی را در راستای جلوگیری از تعطیلی کارخانجات و از آن مهمتر تشدید تورم بعمل آورد. مصوبه هسته‌ایی مجلس موجب عقب نشینی دشمنان خارجی شد. ما با قاطعیت اعلام می‌کنیم: با به کارگیری بودجه عمومی و امکانات موجود در کشور در مسیر درست که در اختیار قوه مجریه است، می‌توان بسیاری از مشکلات موجود را رفع کرد. تفاوت نگاه ما با نگاه دولت روحانی و اصلاح طلبان در همین نکته نهفته است.

 

دولت روحانی و اصلاح‌طلبان اقتصاد کشور را شرطی کرده‌اند. شرطی به رفع تحریم. شرطی کردن اقتصاد و در گرو گذاشتن اقتصاد و فعالیتهای تولیدی و صنعتی و.. موجب شده تا هیچکس کار موثری انجام ندهد. همه در انتظار فرجام برجام نشسته‌اند. این انتظار کشنده است. از قضا تاثیر منفی روی رفع تحریم هم دارد. یعنی طرف مقابل می بیند با تداوم تحریم اقتصاد ایران در انتظار نشسته و انتظار هم برادر مرگ است. اما ما می‌گوییم نه تنها برای رفع تحریم‌های ظالمانه تمام تلاش را به کار خواهیم گرفت بلکه منتظر نمی‌مانیم و اقتصاد را شرطی به رفع تحریم نخواهیم کرد. با همین بودجه و امکانات درون کشور می توان بسیاری از مشکلات را حل کرد، فعالیتهای تولیدی راه انداخت و به کاهش بیکاری و کاهش فقر و محرومیت کمک کرد.

 

* یعنی می توانید بدون رفع تحریم مشکلات را حل کنید؟

-- ببنید ما که ادامه حتی یک ساعت تحریم علیه ملت و کشورمان را ظالمانه می‌دانیم و قطعاً تحریم باید از میان برداشته شود. کسی با تحریم موافق نیست. بحث ما نوع نگاه است. آقای روحانی می‌گوید بدون ارتباط با دنیا بلد نیستم کاری انجام بدهم. خوب آقای روحانی اولاً شما سال 92 با همین شعار رای گرفتید حالا پس از 8 سال می‌گویید بلد نیستم! اگر بلد نیستید، چرا مسئولیت پذیرفتید؟ چرا 8 سال کشور را معطل کردید؟ اجازه بدهید کسی که بلد است و بهانه نمی آورد، دست اندرکار شود. در همین سالهایی که می‌گفتید بلد نیستم کاری کنم، آقای رئیسی نامی در قوه قضاییه بدون سروصدا و تبلیغات کارهایی کرد که موجب تحسین ملی شده است. مثلاً رفع موانع بانکی بر سر راه تولیدکنندگان، رفع مشکلات دیوانسالاری برای راه اندازی شرکتهای تولیدی یا همان قانون حذف موانع تولید و رونق دادن به کسب وکارها چه ارتباطی با خارج و تحریم دارد؟ فرض ارتباط ما با خراج کاملاً برقرار شود، وقتی تولید نداریم، چه چیزی را می خواهیم صادر کنیم؟ در اینصورت غیر از این است به یک وارد کننده کالاهای خارجی تبدیل می‌شویم؟ واقعیت این است با عملیات روانی و تخریب رقیب و تحریف حقایق نمی‌توان برای کشور رونق اقتصادی و رفاه عمومی ایجاد کرد. دولت روحانی 8 سال تمام شعار داد و هر سال بدتر از سال قبل! دلار را کمتر از 4 هزار تومان تحویل گرفت و قیمتش تا 32 هزار تومان هم پیش رفت.

 

و سخن آخر

-- سخن آخر همان سخن اول است. زمینه برای ورود کاندیای جبهه انقلاب به عرصه انتخابات فراهم است. در واقع مطالبه عمومی است و دست شورای ائتلاف و حتی شخصیت های در معرض کاندیاتوری ریاست جمهوری هم نیست. جبهه انقلاب با درخواستهای متعدد و بی شماری از گوشه و کنار کشور مواجه است تا وارد عرصه شود. امیدواریم با تشکیل یک دولت کارآمد بتوانیم عقب ماندگیهای دولت آقای روحانی را جبران کرده و زمینه تحول در اداره امور کشور را فراهم کنیم./ تسنیم

 

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده
آخرین اخبار